Milan81 321 Napisano Avgust 6 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, to me je zanimalo. Veliki pozdrav i da te dobro sluzi kraljica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 92 Napisano Avgust 10 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja, iz juzne backe se spustio u donji srem pa presao u macvu i nazad kuci. post image Slucajno naiso i na jednog Harleya. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7177 Napisano Avgust 13 Drug član, 1554 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne bas bas kratke voznje po kraju, gde odavno nisam prolazio. Iznova shvatam da je priroda jako lepa, al malo ljudi ometaju... Elem Divcibare , njen vrh Velik Plec, spust niz nju do Vrazjeg vira, prelaz reke Kamenice, koju su divcibarci i turisti zagadili, uspon do vikendice nekadasnjeg kreatora Cedomir-Cedomir, i spust u Tometino Polje preko Belog Kamena. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1567 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juce se malo provozasmo supruga i ja do Rudnika ali umesto blejanja na Koti zavrnusmo levo kod pumpe i otkrili smo nesto novo za nas i prelepo. Jeste OFF road ali nije nesto zahtevan, ima na momente malo vododerina i kamenja ali smo nas dvoje s ovom teskom kravom to lagano prosli tako da pretpostavljam da svako moze, isplati se svakako, ima prelepih vidikovaca a priroda je cista desetka! Tacna lokacija je Arheoloski lokalitet Prljusa - Rudnik 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 87 Napisano Avgust 16 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna kratka voznja, preko banstola partizanskim putem kroz Frusku Goru pa dole uz Dunav preko Nestina nazad do NS. Taman da prekratim popodne. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 932 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 morao da se prilagodi 28ks Yamaha Triicity na Transalpini. Sutra povratak . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3583 Napisano Avgust 16 Drug član, 1687 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7177 Napisano Avgust 16 Drug član, 1554 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dolinom reke Kamenice po Tometinom Polju. Skola i djak prvak Sta je ostalo od ribnjaka ili jezerca na bivsem rancu Orlovo gnezdo Sarena stena Nekadasnja brana, ili ostaci. vrh Kik desno, levo Vlasic ranc to je bila brana Nekad jezero ili ribnjak, a sad samo fleka. Provukli smo se gde niko, nikad, sa cetiri tocka, a i sa dva je pitanje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 164 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2025. at 20:22, Гоша je napisao: @RankoBg87 morao da se prilagodi 28ks Yamaha Triicity na Transalpini. Sutra povratak . Bravo majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8668 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 596 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan U subotu 16. avgusta došao dan za povratak sa mora, tačnije bio u Dobre Vode između Bara i Ulcinja, al kako sam već tu, na pljuc do Albanije reših da se vraćam preko Albanije, Prokletija i to čuvenim putem SH20, kako neki moji zovu i Albanski Transfagarašan Koga mrzi da gleda put, prirodu i sluša zvuk motora, neka preskoči ovaj video. SH20, čistih sat i dvadeset minuta vožnje, koliko i stvarno traje taj put, pravac od skadra ka crnoj gori, tačni je od Mesta Hani i Hotit, od kružnog toka gde počinje SH20 pa do graničnog prelaza ma ulasku u Crnu Goru kod Gusinja, vožnja može i brže ili sporije, vozih svojim tempom, ipak ne poznajem put a i da poznajem ne bih ništa brže vopzio od ovog tempa sa kojim sam baš uživao, ovo je baš ozbiljna terapija za vraćanje osmeha na lice. Video je sniman u rezoluciji 4K/60, pa ako imate brz net stavite na tu rezoluciju da uživanje u ovoj kamenoj prirodi bude maksimalno. Promenio Avgust 19 član ПИпезос 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 932 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja buđenje severno od Transalpine. Prepodnevna vožnja za uživanje, bez gužve koja je bila prethodnog dana popodne na dolasku iz Srbije. Povratak za Beograd smo mislili na Rudna glava Majdanpek, Kučevo... ali su bili neki oblaci i najavljeni pljuskovi, pa smo prelomili da nas to ne zakači u tim šumovitim predelima. Hteli da ručamo u Tekiji, prepun restoran, nedelja pa nije čudo. Nastavili ka Donjem Milanovcu i tu se dopunili gorivom i ručali, ja grilovani miročki sir i malo ćevapa da zamirišu, ne volim da se prejedam kada vozim . Snimali @RankoBg87 Osmo i ja i sa GoPro, ali bar od mene to jednog dana kada se nađe vreme . Eh da, ni kapi kiše na kraju , a na Tricity pokazalo pređenih 1.038km, bar za skuter za vikend dovoljno . 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5649 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 436 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam nije baš kratka ali je slatka Beograd - Valjevo - Osečina - Loznica - Banja Koviljača - Mali Zvornik - Zvorničko jezero pa "Monte Karlo na Drini " tamo ručkić i onda nazad Baš smo se lepo navozale , malo vruće ali ko ga šiša Promenio Avgust 20 član GR 46 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 164 Napisano Petak u 06:49 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2025. at 20:22, GR 46 je napisao: Šta znam nije baš kratka ali je slatka Beograd - Valjevo - Osečina - Loznica - Banja Koviljača - Mali Zvornik - Zvorničko jezero pa "Monte Karlo na Drini " tamo ručkić i onda nazad Baš smo se lepo navozale , malo vruće ali ko ga šiša Svaka cast sve pohvale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 932 Napisano Petak u 18:52 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sada i YT, da ponovim, prošle subote Beograd, Golubac, Đerdap, Rumunija, Transalpina pravac jug - sever, 500+ kilometara do mesta gde smo noćili. @RankoBg87 Honda NC750 manuelna i ja na Tricity 300 . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5093 Napisano Subota u 20:19 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene video. Kod mene je samo Transalpina i samo voznja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3583 Napisano Nedelja u 19:53 (promenjeno) Drug član, 1687 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Na kafu do Mionice..Ljubazni domaćin me je spasao u kafiću na trgu ,dok sam pio kafu ,napunio sam sve gedzete a obzirom da sam se popičkao sa ženom i izleteo iz kuće, kao muva bez glave prazne kacige ,telefona.... Tu se nalazim sa drugarom i pičimo na Divčibare u "Drinu" na gulaš i butkicu. Boga mi sam se istresao na onim krivinama za sve obrtaje motora..umalo da izletim iz jedne lakat krivine.Ne treba sedati nervozan i pun kofeina na motor ..Elem gulaš i palačinka su napravili mentalni balans.. Sa Divčibara smo se spustili u VA pa do ŠA preko Koceljeve ,lep put ,lepo vreme...Tu je vec raspoloženje bilo 100% vraćeno u normalu.Stižemo u S.M. gde upoznajem velikog domaćina @piki ,kolegu@mradomiri @bdada..Mozda sam nekog omašio ili zaboravio. Kako je krenuo dan dobro se zavrsio,motor je terapija ali kao i svaka treba je koristiti dozirano i savesno ,lamentiram dok pijem čaj od nane sa suprugom na kraju dana(biće sve ok) Evo i mape današnjeg "trougla": Promenio Nedelja u 20:08 član Džim Džarmuš 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2420 Napisano Nedelja u 20:37 (promenjeno) Drug član, 1203 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Džim Džarmuš said: a obzirom da sam se popičkao sa ženom i izleteo iz kuće, kao muva bez glave prazne kacige ,telefona.... Bas lose, poginuces tako. Mnogi su, par nas je imalo srece. Promenio Nedelja u 21:22 član Abi 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3050 Napisano Ponedeljak u 09:54 Drug član, 1671 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obisao Jastrebac Lake Resort. Sve preporuke. Priroda vrh. I manastir u Djunisu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2375 Napisano Ponedeljak u 11:45 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jednom u sto godina odem da se provozam van asfalta i probušim gumu. Jebem te živote. Rudnik 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 548 Napisano Ponedeljak u 12:01 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Abi said: Bas lose, poginuces tako. Mnogi su, par nas je imalo srece. Trebas zenu da naucis da ide s tobom, da je malo upoznas sa motorom i lepotom voznje. Moja u pocetku nije htela da se vozi, kasnije me napada da idemo. Za ne poverovati sta radi navika. Vozio sam maxi skuter sw 400, zena posle nekih godinu dana u ulozi suvozaca, kaze meni da bi bilo dobro da kupim neki motor, vise joj se svidja od bilo kog skutera, gledam je i sve mislim da nije bas ozbiljna. Meni, s obzirom na godine, Silver ving bio bas onako ok. I tako hteo ne hteo zavrsim na CBF 1000. Zavolela motor cudo jedno. Zene nikada necete razumeti i upoznati 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 932 Napisano Ponedeljak u 18:10 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja prošla, Transalpina sada pravac sever - jug, pre podne, bez gužve, bez kiše, na kraju isto 500+ kilometara, do Beograda. @RankoBg87 Honda NC750 manuelna i ja na Tricity 300 . Realno 300cc je izdržalo, ali na usponima je gas dugo do daske i opet Ranko odlazi , preticanja su teža nego na Hondi,... dakle ako se ima strpljenja i nigde ne žuri, Tricity radi posao . Ne nekim lakat krivinama, malo se teže prolazi jer se Tricity ne naginja kao dvotočkaši, ali meni je, prvog dana još dole u niziji pre Transalpine, na nekim tim krivinama, veća frka bila zbog klizavog asfalta, jer prednje gume su mi prešle 23k (bar su dve ). U delu Transalpine, kako na planini, tako i kroz šumu, asfalt je mnogo pouzdaniji. Kada sam sada gledao ovaj video posle 10-ak dana od vožnje, postao sam još više svestan koliko je Translapina sjajna . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 13 Napisano juče u 10:50 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e, Kawasaki VN800C 🎸🏍 Prijavi odgovor kao problematičan Lagano zagrevanje Niš- Prokuplje na kaficu... pa na arbajt... Nidža i ja ... Putna brzina laganica, zvuk motora u duši, vreme skoro pa savršeno... Kafica prva liga ... Put interesantan... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...