RankoBg87 2755 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad vozi vw sav je u brzom fazonu pa i kozne stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Forsberg je napisao: @travelman Mada nemam pojma kako izgledaš, lagano bih mogao da se zakunem da si 90% ti Mozes da budes 100% siguran jer takvu kapicu i auto nema niko ... Vracao se iz vrčina pa ga spičio autoputem do konjarnika. Mislim da si me obisao kod laste ako se dobro secam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano April 24, 2023 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, travelman said: Mozes da budes 100% siguran jer takvu kapicu i auto nema niko ... Vracao se iz vrčina pa ga spičio autoputem do konjarnika. Mislim da si me obisao kod laste ako se dobro secam. Tako je Da sam bio pametniji, našao bih način da te sprovedem do zaustavne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1584 Napisano April 24, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58Nigde bez stolica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaranje moto sezone 2023 - vožnja od MK Dušan Silni do Lebana, pauza za ručak kod planinarskog doma na Radan planini, preko Bojnika i nazad kući, oko 95km. Kasnije su organizovali žurku. Ja sam zbrisala kući, motor me rastavio u sastavne delove. Promenio April 24, 2023 član Alexandra995 dopuna video 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2023. at 9:22, Alexandra995 je napisao: Otvaranje moto sezone 2023 - vožnja od MK Dušan Silni do Lebana, pauza za ručak kod planinarskog doma na Radan planini, preko Bojnika i nazad kući, oko 95km. Kasnije su organizovali žurku. Ja sam zbrisala kući, motor me rastavio u sastavne delove. Jel proradio taj planinarski dom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, MatorKonj je napisao: Jel proradio taj planinarski dom Objekat deluje zapušteno, tu je radila samo kafanica pored. Ne znam da li inače rade ili su tu bili zbog nas. Prvi put sam bila sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano April 26, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i dalje ne radi hvala na info Promenio April 26, 2023 član MatorKonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan prilog od nedelje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Alexandra995 je napisao: Evo jedan prilog od nedelje... Na doceku i cuvena Gorska vila sa Radana ,Zorica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedno pitanje, da li je neko skoro prolazio dolinom jorgovana i da li zna jel u zivotu most preko Ibra ka Maglicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15518 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Alexey poodavno vec most ne postoji. Ali imas sjajne volontere koji skelom prevoze ljude. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I mi iskoristismo jedini dobar vikend u ovom mesecu da napravimo jedan krug po istočnoj Srbiji, tačnije po obroncima Stare planine.. Ideja je da obiđemo, po rečima mnogih, jedan od najboljih vidikovca, ako ne i najbolji, u ovom delu Srbije. Naleteo sam na TikToku na neki video gde pominju vidikovac Koziji kamen, a kako meni malo treba, odluka je pala u sekundi.. Kratak dogovor s ekipom uvek spremnom za akciju, i sve je dogovoreno. Ja sam prošle godine, kad sam vozio do Zavojskog jezera, hteo da odem i do ovog vidikovca, ali sam, prateći navigaciju, došao s druge strane, i nisam uspeo da ga nađem. Sada sledi popravni... Krećemo u nedelju pre podne. Nas dvojica iz Leskovca, i kolega @petar_lord iz Prokuplja. Nalazimo se u Nišu, gde se se dogovaramo oko detalja i naravno, da opalimo koju fotku. Trojica glavnih aktera i sredstva za šoferku... Plan je da, preko Niške Banje, odvozimo odličnu deonicu kroz Sićevačku klisuru do Pirota, pa dalje prema selu Rsovci, gde je početak pešačke staze do vidikovca. Posle fenomenalne vožnje kroz klisuru nabijene zdravom dozom adrenalina , stižemo u Pirot, mala pauza za kaficu i opuštanje na prolećnom suncu, pre nastavka avanture. Put od Pirota do sela Rsovci je poprilično zahtevan, odlične krivine, jaka uzbrdica, super asfalt i puno lepih mesta pored puta sa pogledom na Pirotsku kotlinu. Posle nekih pola sata uzbudljivog krivinarenja, stižemo do početka pešačke staze ka vidikovcu. Početak staze je obeležen, ali je zamerka što nema uređenog parkinga, već samo neko divlje proširenje pored puta, ka provaliji, gde mogu da se ostave kola i motori. Naravno, valja ovekovečiti trenutak, inače nam niko ko nas zna ne bi verovao da smo se usudili da krenemo pešaka stazom dugom skoro 4km do vidikovca. Parkiramo motore, koje smo morali da obezbedimo od sletanja u provaliju sofisticiranim uređajima za parkirno kočenje (čitaj: kamenom iza točkova), jer nam je baš bilo bitno da zateknemo motore na istom mestu gde smo ih ostavili (ili bar tu negde blizu). Opremamo se za ozbiljno pešačenje, prekrstismo se tri puta, pa krećemo polako. Pešačenje kroz prirodu je fenomenalno, staza je lepo obeležena, prolazi se kroz neverovatno lepe predele, red livada, red šuma, malo uzbrdo, malo nizbrdo, oko sat vremena lagane šetnje. Uz stazu na nekoliko mesta su postavljeni letnjikovci i klupice za odmor, a pravi doživljaj počinje kad smo se približili vrhu. Prvi momenat, kada dolazimo do vidikovca je nešto što stvarno do sada nisam doživeo. Volim da mislim da sam obišao većinu lepih i zanimljivih mesta u Srbiji, ali ovaj WOOW efekat se retko doživljava. Ljudi moji, kako je odjednom pukao pogled na prelepe obronke Stare planine i meandre reke Visočice, ja to stvarno ne mogu da opišem rečima. Koliko god slika postavio, ne može se njima dočarati ta lepota prirode, prosto tako nešto treba videti svojim očima da bi se stvorila prava slika. Direktno ispred se lepo vidi cela Stara planina, zajedno sa vrhovima Midžor, Babin Zub i Orlov Kamik, kao i Zavojsko jezero, skroz do brane. Naravno, pozerske slike pravih manekena se podrazumevaju, jer ambijent prosto to zahteva... Nismo mogli da se nagledamo ove lepote, ostali bi do mraka, ali svesni smo da se mora nazad, imamo jos dobrih sat vremena hoda do motora, a vreme neumitno teče. Stomaci nas podsećaju da je vreme da se krene, doručak je odavno bio. Uživali smo u šetnji nazad, još uvek pod utiskom, pa nam se činilo da smo stigli mnogo brže do motra nego što u stvari jesmo. Hvala Bogu, atovi nas verno čekaju na istom mestu, opremanje i paljba nazad. Brzo smo stigli do Pirota, na meraklijske pljeskavice.. Profesor se žurio kući, imao je obaveza, pa smo se rastali u Pirotu, on se vratio istim putem ka Nišu, pa dalje u Prokuplje, a nas dvojica preko Babušnice i Vlasotinca do Leskovca. I vožnja nazad je bila jako zanimljiva, pogotovo deonica od Svođa do Vlasotinca. I posle 250km + 7 km pešaka, stigli kući puni utisaka i bogatiji za još jedno fenomenalno iskustvo. Odlično provedena sunčana nedelja, sa super ekipom s kojom je dobra avantura uvek zagarantovana. I da... Strom se pokazao odlično, bio je na visini zadatka, i vratio me kući sa osmehom, što je, na kraju dana, i najvažnije. 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano April 28, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan potpisujem.. od reci do reci.. bravo Sale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I nije bas kratka, ali red je kucnuti neko slovo pa mora ovde ako nije putopis. Plan je bio ići krajem aprila na Jadransku magistralu na 4 dana, ali zbog lošeg vremena plan je morao biti korigovan. Dva dana bez kiše, ubacujemo "Ostrog", a Jadranku ostavljamo za početak Juna da se poklopi sa moto vikendom Trebinje. Ekipa u sastavu @fitsensei, @DarkoČa, Rodja Piroćanac i moja malenkost, na zadatku. Uz sjajnu komplet lepinu na Zlatiboru, prelepe poglede na Djurdjevića Tari, predobre sprinteve po krivinama Zlatibora, Žabljaka, Šavnika, prelepog zalaska sunca na Ostrogu, mira i topline oko srca, epilog su ovog prohladnog ali prelepog dana. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Posle jutarnje molitve i doručka kod naših drugara u "Koliba" Bogetići gde boravimo svake godine, idemo dalje po danas znatno toplijem vremenu. Sjajni Crnogorski putevi uvek mame uzdahe iz krivine u krivinu. Vilusi, Bileća, to se ne propušta na ovom delu i Bosna koja nikad ne ostavlja ravnodušnim. Prelepa Sutjeska, i dosta loš put Tjentište Foča su se pobrinuli da ne bude bas sve idealno. Posle Jagnjetine kod Pege u Šljivovici bili smo samo za teleport kući a to znači Auto put, menjač u šestu brzinu i gas. Hiljadarkica lagana, dva prelepo ispunjena dana, drustvo i voznja za pozeleti. Vidimo se uskoro. 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano April 29, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Još iz vremena dok sam radio kao terenski inženjer mi je ovo bio omiljeni put u celoj zemlji. Ove godine sam planirao sa ženom prvomajske praznike da provedem negde u ovom kraju, ali se nije uklopilo, pa sam jutros sam dok je žena bila na poslu odlučio brzinski da skočim do Đerdapa. Svakome ko nije vozio mogu da preporučim ili u cugu kome prija, ili iz nekoliko dana, samo vodite računa onekoliko specifičnosti konkretno ovog puta: - Od Golupca do Kladova je put u potpunosti renoviran nedavno tako da nema problema sa kvalitetom asfalta - Iako je renoviran put, večiti problem odrona na ovom putu je ostao nerešen. Koliko znam ekipe koje održavaju put čiste redovno kamenje i kamenčiće sa puta, ali ih i dalje ima. Kao ilustracija koliko je veliki problem - ja sam 2 puta sekao gume na kolima na ovom putu a kolega je čak i razbio zvono menjača na kakvu kamenčinu je naleteo. - Tuneli su renovirani zajedno sa putem, ali nisu osvetljeni, i ima ih dosta. - Ne postoji alternativni put, tako da se sav saobraćaj iz tog dela Rumunije i dosta lokalnog saobraćaja odvija ovim putem. Moguće su gužve. - Na nekoliko mesta su ozbiljni usponi 7 -8 -9%, tako da može da bude problematično za slabije motore. Čuvena HE Đerdap I priroda: https://www.relive.cc/view/vDqgeGdnXGO 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12560 Napisano April 29, 2023 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine vozim ovaj put. Kolima, motorom, uvek se odusevim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima u planu voznju ovih dana u tom kraju nije lose znati da ponovo radi trajekt Usije- Moldova. Începând cu 8 aprilie, bacul va opera din nou curse spre Serbia – BAC Moldova Nouă (RO) – Usije (SRB) BAC-AQUACARAS.RO 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vecernja u lokalu, 90% asfalt 10% sumski putevi, na par mesta nezgodan nagib, ali uglavnom lagano. Oblacno, od 18C do 5C, suv asfalt. 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano April 30, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas prva voznja sa suvozacicom 40 tak km,zadovoljan i suvozacicom i motorom i samnom 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano April 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, dule0911 je napisao: Vecernja u lokalu, 90% asfalt 10% sumski putevi, na par mesta nezgodan nagib, ali uglavnom lagano. Oblacno, od 18C do 5C, suv asfalt. Прелепо, али пре-ле-по ... мало је возача мотора који користе предности технологије као ти и да снимају своје трекове вожњи, ја то радим али ето да сада увек последњу фотку коју поставим је слика трека али од сада ћу постављати и линк ка треку па могу да виде и комплетну мапу, да виде где се стајало итд итд 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano April 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 4. 2023. at 15:25, yogibear je napisao: poodavno vec most ne postoji. Ali imas sjajne volontere koji skelom prevoze ljude. Била скоро на тв нека репортажа да је пројекат за мост урађен и као да је припремљена документација и да ће ићи конкурс за извођача радова па треба коначно очекивати у скорије време и почетак радова на том дуго очекиваном мосту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2755 Napisano April 30, 2023 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, dule0911 je napisao: Vecernja u lokalu, 90% asfalt 10% sumski putevi, na par mesta nezgodan nagib, ali uglavnom lagano. Oblacno, od 18C do 5C, suv asfalt. Nisam znao da si se uclanio na forum Lako je tebi voziti po Svajcarskoj a mi sirotinja po Avali i Kosmaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...