dule0911 1214 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Izbacuje mi vise ruta gmaps kad kliknem na linkove, aj kucam ti na pp. Zavisi od toga koliko km u danu trpis/trpite i da li si po Italiji vozio nesto od prevoja koji su blizu, za obe varijante bih imao predloge, pogotovo za drugi dan, deo preko Chura jeste donekle zanimljiv sto se tice profila puta, al ima lepsih krajolika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 400 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/15/2026 at 8:01 AM, Milan81 said: Drugi vikend u Junu, svi putevi vode u Trebinje. Moji koreni poticu iz Trebinja, pa odlazak tamo za mene ima dodatnu emociju. U petak posle posla do Zlatibora, subota Durmitor pa preko Niksica do Herceg Novog na kupanje, popodne prelazak u BiH u Trebinje. Druzenje pod platanima i susret sa dragim ljudima. Nedelja povratak preko Mostara, Sarajeva i prelepe Romanije. Malo planine, malo mora, cevapa, jagnjetine, dobrih krivina, druzenja, i to sve u jedan vikend. Eto jos jedne kratke voznje Jel ovo Sale VTI, da ne kazem hondas sa vama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2522 Napisano pre 7 sati Drug član, 573 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sole92 je napisao: starim putem do Šapca Drugi put posle Loznice u Lipničkom šoru skrenite desno na Kozjak-Jadranska Lešnica(iako bi trebala biti Jadarska)- Tekeriš pa preko Cera za Šabac, mnooooogo lepše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 472 Napisano pre 5 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Korto Malteze da, Sale je došao sa Docom, pa smo se svi zajedno nasli pod platanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1214 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Juce ~300km sa 'prikolicom' (burazer me pratio kolima) po hotspot prevojima nedeljom u podne, zabava sa kamperima i guzvom Grimsel, Furka, Nufenen, Gottard, Susten - ako ikako mozete izbegavajte nedelju.Honda presla tik preko 20k km za 13.5 meseci:C1 na Gottardpass Susten: Nekad je lepo samo sedeti na nekom odmaralistu i slusati simfoniju u prolasku. Ako zanemarimo motore i V10 iz VAG koncerna, 458 i dalje ima jednu od najlepsih simfonija od modernih vozila, a pride nisam ljubitelj Ferrarija.Ovo nije bilo takvo mesto, al jeste svejedno bilo lepo za kuliranje kod Hotela Belvedere uz Raclette i kafu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 247 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, VLAD81 said: Drugi put posle Loznice u Lipničkom šoru skrenite desno na Kozjak-Jadranska Lešnica(iako bi trebala biti Jadarska)- Tekeriš pa preko Cera za Šabac, mnooooogo lepše. Hvala na savetu, ovo i jeste bio inicijalni plan, ali em smo bili tanki sa vremenom em nas vrucina ubila pa je cilj bio sto pre doci kuci. I tako smo to ostavili za sledeci put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...