RankoBg87 6912 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem gde zivi nego sto da izvine narod jebe drugare, uzme i salje slike, kaze e ovde sam bio, tamo sam bio, danas mi bilo dosadno pa vozio po ovom prevoji i tako, ko ce kome nego svoj svome al ne zalim se, brzo ce da bude lepo pa ce da se i mi smrtnici vozimo tamo bar malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4138 Napisano Mart 3 Drug član, 1121 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja krivim upravu što ga nije banovala do sad! Oćemo jednu protestnu vožnju protiv uprave? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu slike blokirati i sve reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 876 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Volim i ja vas! (nohomo) Mart nije lose poceo, danas Schwarzwald sa kolegom na MT09, 392km. Radih u nedelju kad je bilo maglovito da bih danas mogao da smugnem na voznju 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da ga treba blokirati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4121 Napisano Mart 3 Drug član, 2022 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan On to nama namernoSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam forum sta ja trpim privatno, samo sipa slikama Koji god link da pošljem nekog prevoja kaze bio sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3593 Napisano Mart 4 BJB Maxi Scooter Club, 1179 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Hoćeš da ti pošaljem slike deonice Žabalj - Djurdjevo - Šajkaš - Titel da imaš za kontranapad? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Mart 4 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slao sam mu Bosnu, Albaniju, Jadransku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 202 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, andrej. said: @RankoBg87 Hoćeš da ti pošaljem slike deonice Žabalj - Djurdjevo - Šajkaš - Titel da imaš za kontranapad? Lepa deonica u ravnom delu Vojvodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2533 Napisano Ponedeljak u 07:47 Drug član, 923 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Недеља, благ дан, створен за вожњу, на коју страну да се денемо, нема где нисмо били…чек чек, па нисмо ишли на Цер. Па где тамо, дан још увек кратак, цео круг има 400+км? Ма облачи се и крећи, не тртори пуно…Велика Плана, Паланка, Топола, Аранђеловац, Лазаревац, Ваљево, Цер… са тим да смо у Лазаревцу направили мини паузи за обилазак спомен костурнице сликам и размишљам, да ли смо им до колена овим дивовима који су дали животе, да ли смо их достојни…??? Цер… пут Ваљево-Цер створен за мало по гасу, асфалт топ, време исто, мада први пут смо на тој страни па не познајемо пут..(Поздрав за колегу са Ктм-ом 1290) прескочи ме и оде Од Цера ајмо до Шабца, да се натакнкирамо, и да напунимо стомаке, акако смо први пут и тамо, некако смо нашли ресторан Мали Балкан. Улазим у ресторан, сав прљав од мушица, прашине а у ресторану све жене, шта је ово сунце ли ти, каже конобар брате прослава 8. марта..све резервисано. Али видим да нисте одавде, нећу да вас враћам, нас тројица за астал за шесторо…Хвала му искрено.. Храна одлична, цене коректне није драње, за сваку препоруку… Облачи се и крећи дома, већ је пола четири..Шабац-Коцељево-Ваљево па истим путем кућу…све у свему одличан дан, провели смо дан жена многооо добро… 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1504 Napisano Ponedeljak u 15:16 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan 220 kilometara za Sloveniju i nije baš kratka vožnja. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4936 Napisano Ponedeljak u 15:46 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Mangart? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1504 Napisano Ponedeljak u 15:55 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, mick je napisao: Mangart? Ne. Mangart nikad nije otvoren pre sredine maja. Vršič. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4936 Napisano Ponedeljak u 18:15 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tedybear je napisao: Ne. Mangart nikad nije otvoren pre sredine maja. Vršič. Zar se Vršič nešto ne obnavlja? Rekoše mi da je zatvoren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1504 Napisano Ponedeljak u 18:36 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, mick je napisao: Zar se Vršič nešto ne obnavlja? Rekoše mi da je zatvoren... Obnavljao se u drugoj polovini prošle godine. Bila su neka zatvaranja po satima i neka više dnevna. Treba da se dovrši još parking na vrhu i neke sitnice. Ono, što je najbitnije...sa obe strane su na novo rampe i neki limitirani prolazi, ali samo za vreme glavne sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 876 Napisano juče u 06:23 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako 220km nije kratko, ne znam sta da kazem mojih 661km u nedelju.Opet Schwarzwald, fenomenalan poligon za voznju, putevi uglavnom suvi, iako su delimicno puni soli i dalje, al bar se ne lepi toliko za motor. Sent from my CPH2747 using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano juče u 08:09 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a ne zaplakati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1759 Napisano juče u 08:38 (promenjeno) Drug član, 938 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Super slike, i ja cu uskoro proci tuda, nisam isao Crnom sumom jos. Trenutno voznja Prag->Berlin . Zanimljiviji nacionalni parkovi i putevi oko granice Cz/De. I nove Anakee Adv 2 gume, uzivanje. Promenio juče u 08:40 član Blackened 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano juče u 09:32 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I tebe blokirati 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 876 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Idem danas vrv opet, ako si u prolazu, javi. Takodje, kucni negde utiske od tih adv 2, ove anakee road cu vrv potrositi do leta, da znam da li opet iste ili mozda te 80-20 tj adv 2. Sa adv 1 sam bio veoma zadovoljan.Sent from my CPH2747 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1759 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 938 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, mada cu tek sledece nedelje prolaziti ali javljam se kada budem znao dan svakako. ADV 2, drze po putu vrhunski mokro/suvo nema sta, kao i 1. Mislim da nije prevelika razlika, samo nemaju onu jaku buku kada se naginje (ali nije ni smetalo). Naveli su da malo duze traju, pa cu videti. Adv 1 su mi trajale solidnih 12-13K km, videcu koliko ce ove. A van puta slicno, upotrebljive za suvo, samo pazljivije. (mada cu ih rotirati sa agresivnijim kada nastavim TET/offroad). Promenio pre 7 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj se sastanite pa taman obojica da nas tovarite slikama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 848 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A ti Bojane kad izadješ iz grada odmah brza saobraćajnica ...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...