spredrag 1130 Napisano Januar 2, 2017 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge su Sonic Springs, 0.80kg/mm http://sonicsprings.com/catalog/product_info.php?cPath=31_65&products_id=130 a amortizer je od Katane (GSX 600), polovan, sa ebay. Pasuje sraf na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pomeranje paljenja je naravno moguce i na tvom motoru, kao i na bilo kom drugom.Proveri da li je paljenje podeseno kako treba po fabrici, ako jeste ne diraj, time ne bi postigao nista. Imas mnogo drugih opcija kojima mozes da izvuces jos malo iz tog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 25, 2017 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge su Sonic Springs, 0.80kg/mm http://sonicsprings.com/catalog/product_info.php?cPath=31_65&products_id=130 a amortizer je od Katane (GSX 600), polovan, sa ebay. Pasuje sraf na sraf. Jel tvrdji sad napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 25, 2017 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ne tone kao u sir. I bolje prolazi krivine. Tvrdocu ovih opruga mozes da biras prilikom narucivanja, a na osnovu svoje tezine i date tabele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13354 Napisano Januar 25, 2017 Ne silazi, 7525 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra modifikacija, odlicno pase na celu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, ja se prenovio pa reko da svratim jos jedan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 27, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan deluje vrhunski ocuvano i lepo, u zdravlju da se vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan hvala, samo jos da okopni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 28, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci jos neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstorzaparket 2 Napisano Januar 29, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, ja se prenovio pa reko da svratim jos jedan pozdrav pozdrav i tebi, nek je sa srecom, koliko si izdvojio ? ako nije tajna, ja zagrejan za ovaj model, ako neko ima neku preporuku (zna nekog da prodaje) neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Januar 30, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci jos neku sliku bi ja al jedva ubacih i ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstorzaparket 2 Napisano Januar 31, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan momci, poznavaoci GS-a kako vam se cini ovaj primerak ? https://polovniautomobili.com/motori/2733738/suzuki-gs-500-e sta mislite vredi li da ode da se pogleda ? a cena ? predlozite mi nekog majstora (naravno dobrog, BG i okolina) de bi mogao da teram motor hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTumba 1 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Rešio sam i ja da uđem u ovaj svet motora i odlučio se za GS500. Tačnije, GS500E `92 godište. U odličnom je stanju ali sam ja ipak hteo da ga prekontrolišem dok još ne mogu da ga vozim. Neke od stvari koje sam odradio su: Očistio karburator u ultrazvučnoj kadi, naštelovao plovak, sinhronizovao karburatore, naštelovao ler gas, proverio ventile, preštelovao ih, očistio rezervoar, promenio sva creva za gorivo, ispolirao rezervoar promenio skaj na sedištu još neke sitnice, podmazao šta treba da se podmaže, i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTumba 1 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao problema sa onim lampicama ispod satova, tacnije sa plastikama (poklopcima lampice ili kako god)? kad sam uzeo motor nije bilo za dugo svetlo, a dok je kod mene ispalo je i za ler, tako da mi fale 2... predpostavljam da je od vibracija to ispalo. e sad, pokusvao sam da nadjem bas od gs 500, ali ne mogu nigde da nadjem. znate li mozda za neku alternativu sta mogu tu da stavim? ruzno ovako bez, pogotovo nocu kad ubacim u ler, izbi oci xD Evo i ja imam sada isti problem, fali mi plava plastikica za dugo svetlo. Jel ima negde da se nabavi ili nesto da se nabudzi? U mom slucaju nabudzeno od plave fante shokate, pocasti se sokom i odradi posao Imam i ja isti problem. Odlučio sam da zamenim sve četiri sijalice led diodama. Našao sam na aliexpress sajtu led diode u boji na 12V sa rozetnom od 10mm, tačno koliko je i rupa. Planiram da poskidam sva staklenca i ušrafim te LED diode. Okačiću sliku kada to odradim, još mi nisu stigle te diode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde ima dobar majstor u Bg za gs-a? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Idem u petak da pazarim jednog pa bi ga odmah odvezao ko njega Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde ima dobar majstor u Bg za gs-a? Moje mišljenje je da se čovjek ne može nazivati majstorom ako ne zna pregledati i popraviti GS-a, to je krajnje jednostavan agregat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 14, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Pazarih lepotana Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 14, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao problema sa onim lampicama ispod satova, tacnije sa plastikama (poklopcima lampice ili kako god)? kad sam uzeo motor nije bilo za dugo svetlo, a dok je kod mene ispalo je i za ler, tako da mi fale 2... predpostavljam da je od vibracija to ispalo. e sad, pokusvao sam da nadjem bas od gs 500, ali ne mogu nigde da nadjem. znate li mozda za neku alternativu sta mogu tu da stavim? ruzno ovako bez, pogotovo nocu kad ubacim u ler, izbi oci xD Evo i ja imam sada isti problem, fali mi plava plastikica za dugo svetlo. Jel ima negde da se nabavi ili nesto da se nabudzi? U mom slucaju nabudzeno od plave fante shokate, pocasti se sokom i odradi posao Imam i ja isti problem. Odlučio sam da zamenim sve četiri sijalice led diodama. Našao sam na aliexpress sajtu led diode u boji na 12V sa rozetnom od 10mm, tačno koliko je i rupa. Planiram da poskidam sva staklenca i ušrafim te LED diode.Okačiću sliku kada to odradim, još mi nisu stigle te diode. Jesi li uspeo nesto? Meni isto fali za dugo svetlo a za migavce ne radi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze li mi neko reci kako da dodjem do majstora koga zovu Limeni iz Surcina. Zaboli mi karburatori na Suzukiju gs500e a moj majstor me uputio na njega. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Posle nekoliko godina pauze od motocikala resio sam da se vratim na dva tocka Posle duzeg vremena trazenja i cekanja, postao sam vlasnik Suzane GS 500E iz 2000-te godine Malo sam samo vozio motocikl, dok ne sredim sve papire i tablicu ali za sada sam zadovoljan snagom i kako se vozi motor. Rekao bi da je odlican za povratak u sedlo Evo jedne slicice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Mart 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo, i mnogo bezbriznih km zelimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno mi deluje Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio ako nije tajna Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama Motor je odlicno ocuvan, mazen i pazen. Cim sam video oglas, odmah sam pozvao coveka i rekao da dolazim sutra da pogledam motor, kaparisao i posle nekoliko dana otisao po motor, odradio prevod i ostalo. Motor bukvalno nije bio ni 12h u oglasima. Nije tajna samo ne znam da li mogu po forumu da pisem cenu. E da, imam mali problem, ne sa motociklom vec samnom Bole me ruke tj. sake od drzanja volana... Verujem da je to zato sto nisam dugo vozio i nisam se navikao na taj polozaj, blago unapred sa heblovima. Ili jednostavno jos ne znam kako pravilno da sedim na motoru Videcu posle par stotina kilometara da li ce me sake boleti. Ne bih da moram da menjam volan, ovako sa fabrickim mi je nekako najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...