YOman 109 Napisano Avgust 31, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan AMIN! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 31, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E bre... pa to je ispred moje zgrade! samo si trebala da se pozovesh na mene i nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4759 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Degenerik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to tebi uvek desava? ;D ;D ;D Ja nema sanse da bih se iskulirala, nego pravo u Majke Jevrosime. Nije daleko, jel te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 31, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan STOKA BEZREPA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Shok i neverica! Zamisljam i sebe u toj situaciji i ocu da explodiram od muke! Salva psovki...i jos...i odo na cigar. Ne zelim da verujem da se desavaju takvi ispadi. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 31, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vidim da trci ka meni, trotoar i pun gas nema me, i ne moze da se izdrkava na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vidim da trci ka meni, trotoar i pun gas nema me, i ne moze da se izdrkava na mene tako je sine dobro sam te naucio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, stoka neograđena! Prvi put čujem da pandur vadi ključeve iz brave? I još ti vršlja po ličnim stvarima?! Bar si se istresla na njega i to je neki vid satisfakcije... Mada, do prve prijave, taj kreten će se tako i dalje ponašati, smem se kladiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 31, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Auh, svaka cast na reakciji.... Gori je od onog sto me je ubedjivao da sam sam napravio tablicu i kako cemo i ja i roditeji u zatvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi mu ipak pobego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Znajući kakve su plate i kakav je to posao (gomila budala koje se sreću, rizik i sl.), ne mogu zamisliti normalnog čoveka da to radi. Ako je normalan ne može ostati normalan dugo. Dok se sistem ne promeni, mene će iznenaditi svaki saobraćajac koji je kulturan, a ne prima mito. Naravno da i ovde, kao i skoro svugde u Srbiji važi pravilo: nađi vezu ili/i pokaži zube, pa onda možda možeš dobro da prođeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma razmishljala sam i o tome da mu trazim broj znachke i da ga prijavim itd... ali samo sam pomislila koliko sam sad iznervirana, a koliko cu tek da se iznerviram kad me budu shaltali od shaltera do shaltera zbog podnoshenja te prijave... nije trebalo da te mrzi! kako mene nije mrzelo? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10555.0 dobra tema Mina ali ova ti je ipak jos uvek najbolja: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3006.0 Mare70a ti nemoj to da citas jer ces da polomis i tastaturu i monitor Morao sam da procitam GRRRR,AAAAAAAAAAAAAAAA,nemam komentara a vama svaka chast za prisebnost ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan A ti Mino si definitivno lepak za budale ;D ;D ;D ;D ;D ;D LJudi, slobodno se nervirajte, ja sam se isto iznervirao, ali kakav narod, takva vlast, takva i policiija. Naravno, "normalni" uvek najebu prvi, to je zivotni zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Svasta. Jos nisam cuo za ovakav nastup. Njemu fali i licne i profesionalne kulture, tako da ce se neko uskoro sasvim sigurno zaliti na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Taman da pocenem da im ne stajem i kad sam 100% ispravan pa nek me gadjaju onim stop palicama 100x, usporis kao da ces da stanes pa onda dodas gas, a on ostane nasmejan... da mi babra po kontakt kljucu isto je kao kad bi mu dao da me pipa po jajima - ali kako sa pederima slbo volim da se druzm nece moci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A ti Mino si definitivno lepak za budale ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne priliči mi, bas nije samo valjda lepak za takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan To je 100% bio ovaj pandur, ne znam da li je Mina bila akter i ove priče, ali nikad se ne zna :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa Mina nije bila na haubI. I nije otpala sa motora. Nije taj policajac. Možda je bio njegov drug iz klupe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pa Mina nije bila na haubI. I nije otpala sa motora. Nije taj policajac. Možda je bio njegov drug iz klupe ;D Koja crna klupa !? Mozda su cuvali isto stado u kraju ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6081 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zar bi ti njemu dao da ti cuva i nacrtanu ovcu? C,c,c,c,c,c mnogo si ti dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A ako su imali klupicu pod kruškom na pašnjaku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17011 Napisano Septembar 1, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Biti pastir je pošteno zanimanje. Žive isključivo od svog rada i nikoga ne mogu da "terorišu". Ne znam što vam oni smetaju pa ih vređate ovakvim upoređivanjima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Biti pastir je pošteno zanimanje. Žive isključivo od svog rada i nikoga ne mogu da "terorišu". +1 Mina brate svaka ti čas'! Ne bi ja tu ništa menjao u tvom postupku, upravo ovako je i trebalo... Sve drugo bi preusmerilo priču ko zna gde i kako... Bila si dovoljno bezobrazna prema njemu da se ohladi ali ne i previše... I još ako si dobila i "izvini" - to je to! Sada da znamo, ja stavljam lanac na ključ i vezujem ga za volan, za "ne daj Bože..." pa da vidim da l' će da mi ga uzima ;D ključ mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem sta ti se desilo. Ljudi ili ne-ljudi stvarno svesta cine. Kao sto neko napisa, taj nema ni kucno vaspitanje, nadam se da ce ga neko prijaviti. p.s. Kod mene ne moze da se izvadi kljuc dok se guvernal ne okrene i zakljuca, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...