Abi 1514 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako saznas nesto pre mene javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mogu ovi ljudi sto donose sa ebay-a, a mozes i sam, samo tada ide carina, spedicija i resto...pisao je jedan clan o svojim iskustvima sa fc-moto.de, licno narucivanje, skidaju pdv i hoce da salju za srbiju. takodje, iz mog iskustva dosta toga sto vidite na njihovom site-u nema na lageru, iako pise da ima. sto se tice ebay ljudi, nije jeftino kao kod sekule ili vec, gde nema provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome nesto treba iz Loisa ili Hein Gericke-a ja mogu da donesem iz Beca. Ne dolazim toliko cesto, ali u svakom slucaju mogu da posaljem robu ako je nesto hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ko donosi robu odavde - http://www.fc-moto.de/ ?? Hvala Vec pitO, ali avaj... Ako neko donosi iz tog FC Moto, javite! Pitao sam Beru, na zalost ne donosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi objasni sta znaci ovaj broj pored narandzastog motora, 16 u ovom slucaju. Da imaju jos 16 komada na lageru ili da ova cena vazi do 16og a da posle se placa neka druga cena? http://www.louis.de/_302e65235f339e230526557b7729d72ca2/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=501034 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je broj komada ali neka neko potvrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi objasni sta znaci ovaj broj pored narandzastog motora, 16 u ovom slucaju. Da imaju jos 16 komada na lageru ili da ova cena vazi do 16og a da posle se placa neka druga cena? http://www.louis.de/_302e65235f339e230526557b7729d72ca2/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=501034 Znači da je roba dostupna od kalendarske nedelje koja je prikazana ( u ovom slučaju od 16 nedelje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobox.rs 22 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi objasni sta znaci ovaj broj pored narandzastog motora, 16 u ovom slucaju. Da imaju jos 16 komada na lageru ili da ova cena vazi do 16og a da posle se placa neka druga cena? http://www.louis.de/...artnr_gr=501034 Znači da je roba dostupna od kalendarske nedelje koja je prikazana ( u ovom slučaju od 16 nedelje ) Bane vam je dao ispravan odgovor . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin Sekula me je ponovo presao rekao je da roba stize za dve nedelje a nije proslo ni 10 dana svaka cast na azurnosti i usluzi .Pozdrav i da jos bude ovakvih nabavki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hajde posaljite mi Sekulin broj. Posto sam ja u medjuvremenu promenio i i brojeve i mobline, nemam ga vec neko vreme, a dugo nisam nista narucivao preko njega, ap mi sada treba. Jel donosi tipa lanac itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Februar 9, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sekula:064/933-4444. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Februar 9, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu.Ja isključivo, već godinama kupujem preko njega i uvek sam bio i više nego zadovoljan. Sada sam se video sa njim,tek je stigao sa puta pa ako ti nešto treba zovi ga sutra u Šapcu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 9, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko nedelja nadjem na polu akciju, lanac za moj motor, u reko sjajno!! Pitah Atilu iz Ade, ne radi polo - sa njim sam imao vise nego fantasticnu saradnju nikada me nije ispalio sve sto sam poruci je i stiglo, ne mali broj robe. Sekulu - ne radi - sa njim sam takodje imao korektnu saradnju, sve sto sam porucio mi je i stiglo osim ukoliko nije bilo rasprodato. Reko nikad nisam sardjivao sa Berom al ajd da probam, hvale ga ljudi. posaljem poruku na mob., ne odgovara, ma reko posaljem mu ja pp na bjb. Sutra ujutru stize odgovor na pp. vraca se za Srbiju i odmah ide za Nemacku. Cujemo se telefonom kada je stigao kaze vrlo moguce da nece biti taj lanac sa 112 karika ali uzece on drugi duzi ako one bude bilo ovoga. U roku od nekoliko dana mi je stigla porucena roba. Svaka pohvala za Beru!!!! Decko se razume u materiju. Za fc moto, moze da se poruci preko Milosa koji donosi robu sa e bay-a, ali ide carina i pdv. Sa Milosem sam takodje imao odlicnu saradnju svaka preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Preporuke za Beru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Zanci Bera donosi i robu iz Pola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 15, 2013 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Donosi,sa Berom pozitivno iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sekula predpostalvjam da nije tu, posto sam zvao vec par puta, par dana, ali je nedostupan na onom broju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula predpostalvjam da nije tu, posto sam zvao vec par puta, par dana, ali je nedostupan na onom broju? Ja sam ga zvao juce i narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel na ovaj broj 064/ 9334444? Ja sam juce i zvao i poruku pustio, ali ni ona nije stigla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na ovaj broj 064/ 9334444? Ja sam juce i zvao i poruku pustio, ali ni ona nije stigla. Na taj broj.Juce ujutru sam poslao poruku i odgovorio mi porukom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu posalji SMS, verovatno nece da se javi ako je u romingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Jedno pitanje, trebam (ako se dobro secam od ranije) samo da mu posaljem onaj order number jel tako? I nesto je spominjao da popusti ne vaze, pitam jer lanac koji mi treba je jedan jedini i na popustu je, pa nemam pojma, jel da ga racunam kao da nije ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,samo order number. A ovo za popust,nemoj da me strecas. Narucio sam stvari na popustu,ne mislis valjda da ce mi racunati punu cenu? Ne verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 1, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo: Sekula mi je uvek doneo na vreme svu robu koju sam porucio. Jednom prilikom nisu stigle rukavice u posijci. Poslao mi ih je za 10-tak dana i razliku u novcu posto su te rukavice u medjuvremenu stavili na popust u Louisu Sto se cene tice, to je ona koja je na Louisovom sajtu. Od Bere porucujem robu iz Pola i restposten robu iz Louisa. Nekako mi je ispadalo da kada porucim restposten robu od Bere, on nekako uspe da je donese. Sekula (bar meni) nije uspevao da donese trazenu restposten robu. Cena (cini mi se) nesto veca nego Sekula. Mislim da je 10% veca ali nikada nisam racunao... nije mi ni bilo bitno posto nisam porucivao preskupu robu. Ako sam pogresio oko cene kod Bere neka me neko ispravi. Zadovoljan obojicom Necete pogresiti ako pozovete bilo koga od njih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...