Jump to content

Moto Zajednica

Ivan@Ö

Članovi
  • Broj tema i poruka

    145
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivan@Ö

  • Rođendan 01.12.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vračar
  • Motocikl
    V-Stom 650 (C7)

Poslednji posetioci profila

1988 profile views

Ivan@Ö's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

62

Reputacija u zajednici

  1. Ne secam se da je meni pravio tu vrstu problema... mada sad ne mogu da ti kazem nista sobzirom da je proslo vec 6-7 godina od kad sam ga imao...
  2. Reče da je po 30€ fiksno ako uzmes jednu... mislim da cu uzeti zadnju
  3. Dobro jutro, Koliko profila imaju gume, ima li sansi da taj bitan podatak bacis u oglas? Da li je moguce kupiti jednu od te dve? hvala
  4. Prodato kolegi sa foruma. Moze lock Hvala
  5. Moze i za 120€... A moze i sa Monokey plocom za 140€
  6. Kao i sve ostale maxie u pitanju je monokey
  7. Postovanje, usled kupovine novog Givi kofera (Maxia 3 v56), prodajem svoj 2,5 godine star topcase. Stanje - standardno, korisceno u normalnim gradskim uslovima + nekoliko kracih voznji po Austriji. Usled gradske voznje nastale su i sitne ogrebotine na levoj strani, plus od ranziranja u garazi (zakacio sam par puta betonski stub priligom izguravanja motora). Dankle, nista ozbiljno... Kofer nema nikakvu dodatnu opremu, nema naslon za ledja, nema gepek... Ploca za montazu takodje nije na prodaju (sobzirom da mi treba za novi kofer). Zamene slabo dolaze u obzir. Racun i granacija idu uz kofer, posto sam dobio 5 godina garancije uz njega. Placen pre 2,5 godine 230€ u Austriji. Cena 130€
  8. Cekaj bre, zar nisi ti prodao svoj motor? Ili su pare za polaganje B kategorije vec otisle u novu makinu? Pogodi ko sam!
  9. I ja sam letos dva puta prosao ovim putem. Kao sto rece kolega, jako lep put za nas motorase, na odredjenim deonicama dosta zahtevan, ali nista posebno rizican u odnosu na bilo koji put. Ko jos nije probao svakako preporucujem, posebno u sezoni kada je daleko manje opterecen u odnosu na put kroz kanjon Morace. Most na Djurdjevica Tari svakako lepo mesto za odmor pred zahtevnu deonicu sa serpentinama. Dakle kafica, slikanje i paljba na sedlo. Zabljak i okolina predivni da se skrene sa puta i malo odmori na nekoj poljani (jos ako ima i suvozacice-vrhunska kombinacija).
  10. Kome se ne svidja neka ide u Grcku i neka ne prdi vise o Crnoj Gori i njenom gostporimstvu! Ovih komentara se nacitah maltene u svakoj temi u kojoj pomenu Crnu Goru, zaista ne razumem toliku ljubomoru... Tema jasno kaze; Oprez za sve koji putuju na CG primorje preko Žabljaka!
  11. Ja sam je imao u karavan varijanti, do duse malo noviju 2005, sa tdi motorom od 101 ks. Auto za svaku pohvalu, bukvalno najbolji value for money. Motor sam cipovao na nekih 130 ks, tek onda je isla bolesno dobro. Pritom potrosnja sa zustrom voznjom oko 5-5,5 l. Nikakvi ne predvidjeni kvarovi, samo kvalitetno gorivo i redovno servisiranje sa takodje kvalitetnim uljem -- i nema glava da te boli.
  12. Evo i slike sa mesta udesa... Po svemu sudeci (tragovi na asfaltu) deluje mi da je kolega promasio krivinu i izleteo u kontra smer... RIP Saucesce porodici!
  13. Honda ANF 125 Innova je apsolutni sampion u maloj potrosnji. Deklarisano je oko 1,9 l mada je meni trosila izmedju 2,2 i 2,4 (uglavnom je variralo zbog vetra). To je 4t jednocilindricni motor sa el. einspritz, ako se ne varam knap 10 ks (Godiste 2011). Posle sam uzeo TransAlpa XL700VA (2010.), koji mi po gradu trosi oko 5,5, ide i do 6 u zavisnosti od cepanja. Na otvorenom je pala na 4,5- 5 l/100 km. Ako se cepa autoputem ide i malo preko 5. I na kraju trenutno vozim skuter, naravno opet Honda i to ovog puta S-Wing 125 (2008. God). Potrosnja grad-medju grad knap 3 litra. Naravno ide bolje od Innove posto ima 14ks, a i automatic je (Innova je 4 brzine poluatomatik)
  14. Sto ne pogledas Hondu S-Wing 400? Pojma nemam da li je u cenovnom rangu, ali ipak je Honda Honda...
  15. Ok, zato sam i napisao da je glupo pitanje. Znao sam da ima neka caka... U svakom slucaju sjajan posao je obavio kolega....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja