shonebrate 14 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šabac Motocikl: SUZUKI BANDIT 1250 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo nemoguce da trosi samo 5L i to kad ga ne mazis, aha Jos dva rezervoara testiranja. Sipanje od cepa do cepa - ispravljen motor i tocenje do odredjene referentne tacke na rezervoaru. Prvi rezervoar cca 230 km sa nesto manje od 13L - prosecna potrosnja 5,66L, drugi rezervoar 270 km sa prakticno 14L - prosek 5,2L. U oba slucaja oko 40% voznje sa saputnicom, ona i ja oko 140 kg. Tempo voznje je bio kombinovan, vecim delom ostrija voznja, a bilo je i gradske - bas lagane. Verovatno bitan detalj za potrosnju je da bas retko prelazim 7H obrtaja. Motor ima veliki obrtni momenat vec na malim obrtajima i nema potrebe da se goni u gornju zonu da bi se ostrije vozalo. Mozda to objasnjava malu potrosnju. Iza ovih podataka stojim 100%. Ako neko sumnja, mozemo se zajedno vozati - rado. Jos jedan motor u drustvu je uvek dobrodosao . Od prilike se uklapamo po nacinu voznje, nisam bas precizno racunao al tu sam izmedju 5 i 6 L. Ako bude neke organizacije oko skupa javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma slabo vi to zavrćete ako ste ispod 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je bio prosek brzine na otvorenom.... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 436 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je bio prosek brzine na otvorenom.... ? Ako mene pitas, i ako pod otvoreno mislis na pravce, retko vozim preko 140km/h, a najcesce oko 120km/h. Pravci su mi smaranje. Volim krivine i na krivine se odnosi ostrija voznja. Kakva su tvoja iskustva sa potrosnjom i pri kojim prosecnim brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 1, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi sacekati meseca dana pa da vam se pridruzim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoanFyslf 0 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan N za voznju ako zovete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan siri se sekta polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je bio prosek brzine na otvorenom.... ? Ako mene pitas, i ako pod otvoreno mislis na pravce, retko vozim preko 140km/h, a najcesce oko 120km/h. Pravci su mi smaranje. Volim krivine i na krivine se odnosi ostrija voznja. Kakva su tvoja iskustva sa potrosnjom i pri kojim prosecnim brzinama? Pa meni zavisi od voznje, potroshnja mi je varirala od 4.5, pa sve do 10. Neke normalne voznje(da ne predjem 160 i nekih 7 hiljada obrtaja) trosi oko 6. Sto se toga tice ja sam prezadovoljan, mada ja u njega samo sipam 98-cu, meni manje trosi sa tim gorivom.A probao sam i "bosansku" 100-ku, i ogromna je razlika, ide motor kao lud ... Mogli bi da organizujemo kratku voznju ovaj vikend, neshto tipa do mladenovca, arandjelovca, cisto da se skupimo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan AJDE Ko je za neki kraći đir za vikend, tu malo do Mladenovca, Ralje? Možemo i na Huju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoanFyslf 0 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas Kosmaj, krivina na krivinu. N se baca kao bajs u krivinu! Pocinjem da ga mnogo gotivim iako mi je na pocetku bio malo nervozan i nestabilan po krivinama... Ipak je bilo do vozaca! Ludnica! Hajmo sekto, subota- nedelja prognoza lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoanFyslf 0 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan AJDE Ko je za neki kraći đir za vikend, tu malo do Mladenovca, Ralje? Možemo i na Huju... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Idemo malo do Mladenovca da se provozamo, evo ako svima odgovara subota 5.maj da se nadjemo oko 11 pa da krenemo "polako" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonebrate 14 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šabac Motocikl: SUZUKI BANDIT 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 100-ka cuda pravi probao sam nemacku to racunam kao polugeneralku da sam uradio al 1,7e litra u subotu je skup u SM pa vam se necu pridruziti ovaj put ako neko dolazi mozemo se ovamo naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jbg,u subotu moram na svadbu,barem cu se napiti,kad ne mogu da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna zasto nece da se ugasi indikator za abs. u pitanju je er 6n 2006god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima kofer na svom motoru, ja uzeh juce ovaj 42L a ne znam kako ce to da stoji i kako ce da izgleda dal ce biti preveliko uzeh ga nesto na brzinu jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima kofer na svom motoru, ja uzeh juce ovaj 42L a ne znam kako ce to da stoji i kako ce da izgleda dal ce biti preveliko uzeh ga nesto na brzinu jbg Meni svaki izgleda "ružno", ali jbga služi svrsi. Givi, V46 litara, Monkey System. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Maj 5, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan posto nema bas nesto puno zainteresovanih hajde da ostavimo to za neki naredni vikend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na slikama i uopste ne izgleda toliko lose koliko moze da bude a nekad se jednostavno ne moze bez gepeka, MilosA jel mi se cini ili imamo isti, kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Maj 5, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na slikama i uopste ne izgleda toliko lose koliko moze da bude a nekad se jednostavno ne moze bez gepeka, MilosA jel mi se cini ili imamo isti, kofer? Ne sećam se uopšte koliko je litara moj kofer, ali mi je izgledao ogroman kada sam ga montirao, a danas mi je žao što nisam kupio broj veći. Kofera nikad dosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 436 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan ...48L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arceen 3 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 8 postova Motocikl: Kawasaki Er6F Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan Milos i jos jedan ER-6 jedino sto je u mom slucaju F Inace dosadasnja iskustva su iskljucivo pozitivna. Cinjenica da mi je ovo tek druga sezona sa njim ali je motor zaista fenomenalan! Mozda i najveci kvalitet motora je agilnost, upravljivost, izgled naravno... Gomila ljudi se zali da je masina preslaba i cinjenica je da ima "samo" 75hp-a medjutim izgleda da su ovi konji jako zivahni Lako i lepo ubrzava i moze slobodno da se vozi i sa jacim masinama, nece zaostati, posebno na nizim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan mislio si tako lako da prodjes,a slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...