Jump to content

Moto Zajednica

GoanFyslf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

GoanFyslf's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. @all snimile ga dve ribe koje je udario. nasli su ga pubovi. imam svega, lezim na urgentnom- ortopedija. iskreno svako nosi svoje breme... nije ni njemu lako, koliko god da je napravio pizdariju... subota 18.08 oko 15 casova na jajinackom putu iznad Banjice.
  2. dosta toga, motor je manje vise totalna steta pa cu vam ga dati za komadanje. meni odsecena leva noga i poprilicno sjebana leva ruka. pametnjakovic u kolima preticao na punoj liniji u sred krivine kolonu mojom trakom... direktan pogodak... i jos pobegao sa lica mesta...
  3. drustvo mene pokupi lik na avalskom putu sa opelom u subotu i ozbiljno me uneredi... er-ka skoro cela unistena, ni ja nisam u boljem stanju
  4. Hajmo sada da krenemo sa dogovorom za sledeci petak. Pozdrav svima!
  5. Sekto, kada se planira neka gradska voznjica? Ide lepo vreme za vikend!
  6. Danas Kosmaj, krivina na krivinu. N se baca kao bajs u krivinu! Pocinjem da ga mnogo gotivim iako mi je na pocetku bio malo nervozan i nestabilan po krivinama... Ipak je bilo do vozaca! Ludnica! Hajmo sekto, subota- nedelja prognoza lepo vreme!
  7. Jos jedan N za voznju ako zovete!
  8. Pozdrav svima, Moje ime je John i od skoro sam vlasnik kawe ER6n 2007 godista. Vidim da na forumu ima mnogo strucnih lica kao i moto entuzijasta zajedno sa malom bandom ER6n vlasnika! U prethodnom periodu terao skutere razlicitih kalibara, padao sa istim, popravljao iste pa da vidimo sta mogu da ponude i ovi veliki kalibri! Jos jednom pozdrav svima i bolje vas nasao!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja