Jump to content

Moto Zajednica

Aktivni Ves Cheris - Porucivanje na tel 060 50 40 606

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Idem do Ruzveltove da vidim dal` ima...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Za moju visinu 180cm i tezinu 85kg ne znam da li da uzmem L ili XL velicinu?

Isti si kao ja. Uzmi XL velicinu, taman je.

Hvala. Evo ti jedna mentol bombonica!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Grrr, ako nisam dobro procitao broj, konj jedan... Nisam ih nasao, Na pocetku kaze Ruzveltova 41, a brojevi idu 37-43... >:(

Edit:

Jeste 41, ali nema broja, sutra zovem Bojana...

Edit2:

Bio sam jutros u prodavnici u Cvijicevoj 96(odma` pored speed kamere u Zdravka Celara), ona druga je u Ruzveltovoj 47, malo su poskupeli prekjuce, na 1350din, ali nisam mogao da cimam coveka na mobilni, pa da mu turim kreditnu pod nos... Probao popodne, svidja mi se, mada ce za nize temerature da rade dva kompleta... :D

Neobican je osecaj, kao kada gurnes u vodu, ruku u rukavici, mislis da je mokra, al` nije, tj osecas `ladnocu, a ne smeta...

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: F 650 GS Single

Pitanje za Bojana:

Kad ce u Subotici moci da se kupi Cheris u METROu ?

Danas sam se naostrio da se ponovim na otvaranju novog objekta. Pretrazivao sam rafove, prevrtao robu, zavirivao po kutijama... Na kraju sam se silno razocarao kad sam dobio informaciju od tamosnjeg radnika da ga jos nisu dobili. Dzaba im tolika radnja kad nemaju nista pametno!

Bojane pomagaj ili ako neces isporucivati za Suboticu u neko skorije vreme, da porucim direktno od tebe?

Metro je ovih dana počeo da naručuje robu za objekte u BGD-u. Za Suboticu nam još nije stigla porudžba, trebalo bi da stigne ovih dana verovatno...

Inače, nova cena od 1.11. (od danas) je 1200 din ako se kupuje od mene, i 1350 din u našoj maloprodaji.

Svi koji su do juče tražili ali još nisu dobili, dobijaju veš po staroj ceni (1040 din).

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Stigao mi je ves. Prezadovoljan :takoje: :takoje: :takoje:

Ako ga neko trazi po prodavnicama evo kako izgleda ambalaza:

post-394-055927200 1289411435_thumb.jpgpost-394-078237600 1289411423_thumb.jpg]

I hvala jos jednom na poslovnosti. Platio sam po staroj ceni. :takoje: :takoje: :takoje:

(Ne izgledam kao ovaj sa slike pa sam svojom pojavom u vesu ulepsao dan zeni i sinu. Nindza!!! :ph34r: )

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

evo i ja da prozborim koju...

kupih ovaj veš i rekoh sebi,eee najskuplje dugačke gaće...

onda pre neko jutro krenuh u vožnjicu i reko aj da probam toliko spominjani veš...

krenuh negde oko 6:30 i bogami beše zanimljivo,

bilo je oko 6c ja na sebi veš,majcu i moto jaknu,dole veš,farmerke...

tek nakon nekih pola sata sam osetio blagu hladnoću na butinama,gore sve ok iako sam poneo duks za svaki slučaj...

vožnja se odužila i temperatura je stigla na nekih 20c,naravno skuvao sam se kao prase ali i tada mi nije bilo neprijatno,činimi se da sam bio suv iako sam se znojio što se po majci posle moglo videti...

zaključak:korisna stvar... :care: :care: :care:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Odlican , vredi te novce svakako i radi poso.... :takoje:

Zadovoljan i preporucujem... :takoje:

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Jel ima i dalje vesa na onoj prvoj adresi : Gajeva 1 ?

Do kada rade prodavnice u Ruzveltovoj/Cvijicevoj ?

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,

Ljudi svaka cast Bojanu, a i svima vama jer se mnoge stvari lakse resavaju uz vas veliki pozdrav!

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

jel moze samo neko da mi kaze jer to 100% poliester kao i kod ovih stranih firmi ... i kako da se kupi za 1200 a da se ne plati poshtarina :D ili mi je lakshe da odem do radnje poshto su mi obe na 5 minuta ...

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC

Moram da se pridružim pohvalama ,veš odlično radi posao, topla preporuka od mene, neće se pokajati ko god se odluči za isti.. :takoje: :takoje: :takoje:

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

danas kupio komplet u radnji po staroj ceni od 1350 od sutra je 1500 din...

A ja baksuz bas sutra resio da odem do radnje :)

Moram da se spremim za 25-i :)

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Kupio u Tempu. 1500 i nešto, pa 10% pupusta na to. Znači oko 1400 izašle duge gaće i majica kao donji veš.

Probao sam na planinarenju jedan dan i jedan dan ovako u gradu, po zimi. Lepo radi posao: nisam se upario, a nije mi bilo ni hladno. Šavovi su dobro urađeni, nigde ne žulja, ne grebe. Prijatan osećaj na koži. Videću koliko dugo će trajati - to je dosta niska cena za dobar aktvian donji veš.

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Pozdrav, drugari

Evo mog iskustva (ako nekog interesuje) sa Cheris aktivnim vesom u poredjenju sa Medico (takodje) aktivnim vesom.

Neposredno pred odlazak na skijanje narucio sam Medico aktivni ves koji je u Luisu bio na popustu (10e+10e), a Cheris sam imao od ranije. Dakle primetio sam sledece, Cheris ves je napravljen od malo tanjeg materijala od Medika, sto uzrokuje da se brze "napuni" znojem, a onda bude hladno. Medico ves je cini mi se malo vise zimski, jer mu je unutrasnji sloj malo "vunastiji", tako da vlaga, osim sto je "odvedena" na spoljnu stranu materijala i vise odstoji od tela.

Napominjem da sam ves koristio na skijanju, kao i da se ja dosta znojim. Znam da dosta drugaciji "uslovi", vladaju kada se ves koristi kada se vozi motor, ali mozda ce nekome znaciti ovo moje iskustvo.

• Podržavam 1

• Integrisan, 8470 postova

Problem sa CHeris vesom je sto u svom sastavu ima pamuk. Pamuk, to znaju narocito skijasi;)), zadrzava znoj i to onda cini da vam je hladno (pamuk se natopi, znoj isparava lagano, a svako isparavanja snizava temperaturu povrsine sa koje isparava).

U tom smislu Cheris moze da bude neka zamena za obican pamucni ves, sa jako povoljnom cenom. Ipak, ne radi se o aktivnom vesu, u smislu da odvodi znoj sa tela i ne natapa se.

Od pravog aktivnog vesa, a po povoljnoj ceni, u Srbiji su dostupni Matrix (Beosport) i McKinley (Intersport). Ponekad moze da se nadje i AlpinePro (takodje Intersport). Cene su oko 4500 din za komplet, ali povremeno postoje popusti. Najbolji je popust u Intersportu "platis 2, kupis 3", pa ovaj ves moze da izadje i oko 3k din.

U okruzenju moze da se nadje i jeftina i kvalitetna varijanta "Bula" vesa (Hervis, oko 25eur za komplet).

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: đački pešački

Nosam stalno Cheris dok vozikam i radim oko motora po ovim hladnim danima. Sasvim opravdava kupovinu, nije mi hladno nit se nešto znojim pa posle podhlađujem. Mana je što se posle višeputne upotrebe "prelome" vlakna i praktično skrati sve. Od početka mi je bio kratak gornji deo po leđima, a sad su i rukavi kratki bar za 5-6 cm a takođe i donji deo omalio pa mi vrlo brzo ostanu goli bubrezi. Visok sam 187 i mislim da mi treba bar broj veći od najvećeg. Inače se lepo pere po uputstvu, ne menje boju, šavove ili izgled materijala. Sve je dobro osim samoskraćivanja. Sad će biti dobro supruzi jer se verovatno i suzio malo, osećam po nogavicama. Znači Bojane, mora LY veličina ili 3XL.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

skijanje i voznja motora nemaju dodirnih tacaka...

svako ko skija zna da se najvise mokri majica a

kod voznje motora celo i gace(ako se pretera :D )...

dakleM,pricamo o zimskim uslovima voznje motora gde ovaj(ceris ves)treba

da onemoguci previse rasipanja toplote (sto verujem i pomalo cini).

po meni jedino sto moze da vas zastiti od hladnog vetra a da se

odnosi na ves je windblocker komadi za ispod jakne.

leti je ovaj ves neupotrebljiv, za to postoje coolmax odnosno slicni

materijali, njihova struktura je (ponekad) rupicasta i naravno nisu od pamuka.

zakljucak: ako vas iole malo "greje" onda je dobro, jer je jedina upotreba ovakvog vesa zimi, pamuk u ovakvom obliku leti nema sta da trazi...a cena koliko vidim je odlicna.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja