Lazić 129 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idem do Ruzveltove da vidim dal` ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 27, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Za moju visinu 180cm i tezinu 85kg ne znam da li da uzmem L ili XL velicinu? Isti si kao ja. Uzmi XL velicinu, taman je. Hvala. Evo ti jedna mentol bombonica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Grrr, ako nisam dobro procitao broj, konj jedan... Nisam ih nasao, Na pocetku kaze Ruzveltova 41, a brojevi idu 37-43... Edit: Jeste 41, ali nema broja, sutra zovem Bojana... Edit2: Bio sam jutros u prodavnici u Cvijicevoj 96(odma` pored speed kamere u Zdravka Celara), ona druga je u Ruzveltovoj 47, malo su poskupeli prekjuce, na 1350din, ali nisam mogao da cimam coveka na mobilni, pa da mu turim kreditnu pod nos... Probao popodne, svidja mi se, mada ce za nize temerature da rade dva kompleta... Neobican je osecaj, kao kada gurnes u vodu, ruku u rukavici, mislis da je mokra, al` nije, tj osecas `ladnocu, a ne smeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tompus 29 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BGD Motocikl: F 650 GS Single Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Bojana: Kad ce u Subotici moci da se kupi Cheris u METROu ? Danas sam se naostrio da se ponovim na otvaranju novog objekta. Pretrazivao sam rafove, prevrtao robu, zavirivao po kutijama... Na kraju sam se silno razocarao kad sam dobio informaciju od tamosnjeg radnika da ga jos nisu dobili. Dzaba im tolika radnja kad nemaju nista pametno! Bojane pomagaj ili ako neces isporucivati za Suboticu u neko skorije vreme, da porucim direktno od tebe? Metro je ovih dana počeo da naručuje robu za objekte u BGD-u. Za Suboticu nam još nije stigla porudžba, trebalo bi da stigne ovih dana verovatno... Inače, nova cena od 1.11. (od danas) je 1200 din ako se kupuje od mene, i 1350 din u našoj maloprodaji. Svi koji su do juče tražili ali još nisu dobili, dobijaju veš po staroj ceni (1040 din). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevčani, da li u Metrou ima Cherish aktivni veš? Tamo mi je tazbina pa rekoh da spojim ukusno, lepo, korisno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Novembar 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana se vozim sa vesom i zadovoljan sam. Vredi svaki ulozeni dinar, cak i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 6, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je ves. Prezadovoljan :takoje: Ako ga neko trazi po prodavnicama evo kako izgleda ambalaza: ] I hvala jos jednom na poslovnosti. Platio sam po staroj ceni. :takoje: (Ne izgledam kao ovaj sa slike pa sam svojom pojavom u vesu ulepsao dan zeni i sinu. Nindza!!! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da prozborim koju... kupih ovaj veš i rekoh sebi,eee najskuplje dugačke gaće... onda pre neko jutro krenuh u vožnjicu i reko aj da probam toliko spominjani veš... krenuh negde oko 6:30 i bogami beše zanimljivo, bilo je oko 6c ja na sebi veš,majcu i moto jaknu,dole veš,farmerke... tek nakon nekih pola sata sam osetio blagu hladnoću na butinama,gore sve ok iako sam poneo duks za svaki slučaj... vožnja se odužila i temperatura je stigla na nekih 20c,naravno skuvao sam se kao prase ali i tada mi nije bilo neprijatno,činimi se da sam bio suv iako sam se znojio što se po majci posle moglo videti... zaključak:korisna stvar... :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Odlican , vredi te novce svakako i radi poso.... Zadovoljan i preporucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bilo ko neka otpakuje i neka slika gornji i donji deo. Sve hocu da odem do radnja ali me bas mrzi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 19, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i dalje vesa na onoj prvoj adresi : Gajeva 1 ? Do kada rade prodavnice u Ruzveltovoj/Cvijicevoj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel vaze poruzbe za nas sa jeftinijim ulaznicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast Bojanu, a i svima vama jer se mnoge stvari lakse resavaju uz vas veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze samo neko da mi kaze jer to 100% poliester kao i kod ovih stranih firmi ... i kako da se kupi za 1200 a da se ne plati poshtarina ili mi je lakshe da odem do radnje poshto su mi obe na 5 minuta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pridružim pohvalama ,veš odlično radi posao, topla preporuka od mene, neće se pokajati ko god se odluči za isti.. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Decembar 6, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan nema veće od xxl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas kupio komplet u radnji po staroj ceni od 1350 od sutra je 1500 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan danas kupio komplet u radnji po staroj ceni od 1350 od sutra je 1500 din... A ja baksuz bas sutra resio da odem do radnje Moram da se spremim za 25-i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Tempu. 1500 i nešto, pa 10% pupusta na to. Znači oko 1400 izašle duge gaće i majica kao donji veš. Probao sam na planinarenju jedan dan i jedan dan ovako u gradu, po zimi. Lepo radi posao: nisam se upario, a nije mi bilo ni hladno. Šavovi su dobro urađeni, nigde ne žulja, ne grebe. Prijatan osećaj na koži. Videću koliko dugo će trajati - to je dosta niska cena za dobar aktvian donji veš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugari Evo mog iskustva (ako nekog interesuje) sa Cheris aktivnim vesom u poredjenju sa Medico (takodje) aktivnim vesom. Neposredno pred odlazak na skijanje narucio sam Medico aktivni ves koji je u Luisu bio na popustu (10e+10e), a Cheris sam imao od ranije. Dakle primetio sam sledece, Cheris ves je napravljen od malo tanjeg materijala od Medika, sto uzrokuje da se brze "napuni" znojem, a onda bude hladno. Medico ves je cini mi se malo vise zimski, jer mu je unutrasnji sloj malo "vunastiji", tako da vlaga, osim sto je "odvedena" na spoljnu stranu materijala i vise odstoji od tela. Napominjem da sam ves koristio na skijanju, kao i da se ja dosta znojim. Znam da dosta drugaciji "uslovi", vladaju kada se ves koristi kada se vozi motor, ali mozda ce nekome znaciti ovo moje iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, sad je nova cena, 1500 din? A cena sa popustom je koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da pitaš na telefon naveden u naslovu teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18496 Napisano Januar 27, 2011 Integrisan, 8470 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa CHeris vesom je sto u svom sastavu ima pamuk. Pamuk, to znaju narocito skijasi;)), zadrzava znoj i to onda cini da vam je hladno (pamuk se natopi, znoj isparava lagano, a svako isparavanja snizava temperaturu povrsine sa koje isparava). U tom smislu Cheris moze da bude neka zamena za obican pamucni ves, sa jako povoljnom cenom. Ipak, ne radi se o aktivnom vesu, u smislu da odvodi znoj sa tela i ne natapa se. Od pravog aktivnog vesa, a po povoljnoj ceni, u Srbiji su dostupni Matrix (Beosport) i McKinley (Intersport). Ponekad moze da se nadje i AlpinePro (takodje Intersport). Cene su oko 4500 din za komplet, ali povremeno postoje popusti. Najbolji je popust u Intersportu "platis 2, kupis 3", pa ovaj ves moze da izadje i oko 3k din. U okruzenju moze da se nadje i jeftina i kvalitetna varijanta "Bula" vesa (Hervis, oko 25eur za komplet). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4203 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nosam stalno Cheris dok vozikam i radim oko motora po ovim hladnim danima. Sasvim opravdava kupovinu, nije mi hladno nit se nešto znojim pa posle podhlađujem. Mana je što se posle višeputne upotrebe "prelome" vlakna i praktično skrati sve. Od početka mi je bio kratak gornji deo po leđima, a sad su i rukavi kratki bar za 5-6 cm a takođe i donji deo omalio pa mi vrlo brzo ostanu goli bubrezi. Visok sam 187 i mislim da mi treba bar broj veći od najvećeg. Inače se lepo pere po uputstvu, ne menje boju, šavove ili izgled materijala. Sve je dobro osim samoskraćivanja. Sad će biti dobro supruzi jer se verovatno i suzio malo, osećam po nogavicama. Znači Bojane, mora LY veličina ili 3XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan skijanje i voznja motora nemaju dodirnih tacaka... svako ko skija zna da se najvise mokri majica a kod voznje motora celo i gace(ako se pretera )... dakleM,pricamo o zimskim uslovima voznje motora gde ovaj(ceris ves)treba da onemoguci previse rasipanja toplote (sto verujem i pomalo cini). po meni jedino sto moze da vas zastiti od hladnog vetra a da se odnosi na ves je windblocker komadi za ispod jakne. leti je ovaj ves neupotrebljiv, za to postoje coolmax odnosno slicni materijali, njihova struktura je (ponekad) rupicasta i naravno nisu od pamuka. zakljucak: ako vas iole malo "greje" onda je dobro, jer je jedina upotreba ovakvog vesa zimi, pamuk u ovakvom obliku leti nema sta da trazi...a cena koliko vidim je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...