zikaslika 136 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da kupim neoprenski pojas, vec jedno par godina ga nemam. Ranije sam imao i izgubio ali nikad nisam bio siguran da li mi taj pojas bio neophodan i kad sam ga imao nisam vise bio siguran da li mi zaista treba ili je to tada bilo zbog navke pa kada sam vozio bez pojasa osecao da mi kao duva oko bubrega... kako mi nije duvalo ovih godina ne znam, jakna mi bila dovoljna? Da li je stvar navike ili je stvarno toliko neophodan (znam da nesteti ali..), molim za vase misljenje i savet. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uzimaj i ne razmisljaj,ja baz njega ni ne sedam na motor.....mnogo pametna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne nosim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U kineskim radnjama 200 dindži kupiš i ako ti neodgovara nisu neki novci da ih alališ.Ako odgovara kupiš neki bolji a i nemoraš radi i taj poso. Ja leti uglavnom nosim pojas zimi ne, kopčam jaknu sa pantalonama i bolje je sve zadihtovano baš ne duva mada mi nekad i zimi zafali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 17, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bez njega nigde pa ni na +40C Iako se to nekad ne primecuje, strujanje vazduha po ledjima i bubrezima je veliko... Ja licno ne bih voleo za par godina da razmisljam sta bi bilo da je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Mart 17, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ga vredi nositi.Ale ne i bilo koji. Te kineske varijante za 200 dindzi izbegavati.Od "kvalitetnog" materijala i izrade samo se pojaca znojenje.Dok vozis sve do 00,kad sidjes i skines ga onda se ukocis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 17, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A nije u pitanju samo vetar. Pojas takođe učvrsti abdomen i ne dozvoljava preveliko vibriranje unutrašnjih organa. Naravno, ne zaboravimo ni zaštitu lumbalnog dela pri (ne daj Bože) padu. Ovo pričam za pojaseve koji imaju bar nekakvu čvršću strukturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen u stvari, pojas bi trebao da cuva bubrege i unutrasnje organe od vibracija, pa tek onda od strujanja vetra. Tako su meni bar rekli kad sam uzimao motor i raspitivao se o opremi. Preporucio bih svakako kvalitetniji (narocito leti), da se ne bi znojio ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan trebali li taj pojas nositi na svim vrstama motora ili samo na ovim da kazem trkackim. Malo mi je bez veze da ga nosim na kruzeru. Mada ako se mora nije tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pojas je pametno nositi uvek pa i na skuteru a razloge su gore vec nabrojali dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen u stvari, pojas bi trebao da cuva bubrege i unutrasnje organe od vibracija Jel moze neko ovo da pojasni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kornjacu ne skidam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan obavezno. bez mnogo polemisanja... i ne ove kineske varijante,pristojan pojas ide vec od 20e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim kornjacu, pre toga sam nosio pojas koji je imao plastiku sa spoljne strane. I ima razlike, pogotovo kada se oznojite pa sednete na motor. Zanimljivo je sto pojas nose cak i oni koji ne nose kacigu na R motorima. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je sto pojas nose cak i oni koji ne nose kacigu na R motorima. ;D ;D ;D Iskljucivo da im utegne BOJLER!!!!! ;D ;D ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je sto pojas nose cak i oni koji ne nose kacigu na R motorima. ;D ;D ;D Iskljucivo da im utegne BOJLER!!!!! ;D ;D ;D Da umesto bojlera stave Tank torbu na rezervoar Šalu na stranu počinjem da razmišljam o kupovini jednog, mada u nesrećnom slučaju (ne daj bože) pitanje je da li puna ratna oprema može pomoći ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je sto pojas nose cak i oni koji ne nose kacigu na R motorima. ;D ;D ;D Iskljucivo da im utegne BOJLER!!!!! ;D ;D ;D Ja sam cuo da je to zato da im drzi majcu na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pojas ima visestruko dejstvo. Prvo i meni najbitnije je da stegne kicmu. U slucaju dugih voznji izuzetno je to bitno. Efekat kao kad u teretani nosis pojas pri dizanju tereta gde se opterecuju ledja. Drugi je zastitne prirode u slucaju pada. A treci je da je toplije. Zato ti preporucujem da ne kupujes obicne neoprenske pojaseve jer od njih uglavnom se samo znojis i nista vise. Kupi malo skuplji koji ima jak lastis i moze da ti stegne ledja i pozeljno da ima plasticne prsljenove. To je oko 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kornjaca mnogo bolja i udobnija od pojasa kojeg sam koristio samo par puta (nije kineski ),,sa kornjacom sam nekako stabilniji sigurniji nemam pojma kako da opisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neoprenski pojas sam nosio samo u teretani. I prao sam ga svakog dana. Bolje izdvojiti vise para i kupiti neki dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan a varijanta pojasa sa bar 3 zastite na ledjima je po meni najbolja, ko polu kornjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja pojas nosim da mi ne duva vetar pod duks ili jaknu... leti ne nosim ili nosim kao modni detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kornjacu i ne razmisljaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Bez pojasa ni na pijac! ;D Nosio sam ga na skuteru, a nosim ga i sad...par puta sam se ušinuo pre nego što sam ga uzeo i sad nigde bez pojasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kada budem uzeo motor,imam jaknu sa protektorima,ali planiram i kornjacu ispod jakne a sad vidim ovo i za pojas,nisam znao da pojas toliko znaci.moje pitanje glasi:da li nositi svo troje ili pak nesto da izbacim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...