Jump to content

Moto Zajednica

Nick Blue

Članovi
  • Broj tema i poruka

    204
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nick Blue

  • Rođendan 16.04.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nick Blue's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

26

Reputacija u zajednici

  1. Update - ako nekome zatreba: Unibat CBTX7L-BS me je odlično služio 4,5 godine. Čak perfektno. Unibat se može kupiti u Batery Centar doo 011 2751 030 Našao sam bliže i nešto jeftinije Vartu Uvoznik Torex Co 011 2070 831 i 011 2070 832 Problem je što se uvoz radi periodično pa se mora čekati ako traženi model nije na stanju. Imao sam sreće da su imali u prodajnoj mreži: Velko promet doo Tošin bunar 188 Zemun 011 319 0943
  2. Vidi šta su mi uradili od teme!!! Ko nije pogledao i bez osnova pljuje po DR350. 42.000 milja i 44 zemlje BEZ: sponzora mehaničara - jedan od njih ima amatersko znanje mehanike hotelskog ili apartmanskog smeštaja interneta - nije postojao tada! GPS-a - nije ga bilo mobilnog telefona - nije bilo ni mreže ni aparata digitalnog fotoaparata Put oko globusa na polovnom motoru starom nekoliko godina sa 10-ak hiljada milja na satu. U povratku su prošli kroz Srbiju i rekli da smo gostoljubiv narod. Posle nekoliko godina četvorica su na istim motorima ponovili poduhvat u manjem obimu ali su prošli ceo Sibir. @ Gavrolini: DR350 dual sport sa tečnostima ima oko 122kg a verzija za off road ima oko 112kg. Preporučujem ti da pogledaš ova dva dokumentarna filma - biće ti interesantno. Svaki motor ima svoju namenu pa ga treba koristiti za to što je napravljen. DR350 ne može na Dakar, nije jak kao XR650 ali se svuda lepo snalazi. Vozim svoj 5 godina i još uživam u svakom kilometru. Redovno održavanje i normalna upotreba daju mi puno zadovoljstva. @ Ramirez: Znam kako ti je, tražio sam 6 meseci svoj motor. Na cenu "preko" treba bar još EUR 600-900 da dođe na domaću tablicu. Pristojan komad da se uveze na srpsku tablicu još ne može za manje od EUR 2.000. Visoko ih cene u Nemačkoj a zna se kolike su oni ekonomske patriote i da osim BMW-a malo šta priznaju Mobile.de
  3. Hvala. Nikada nije kasno. Pogledaj Mondo Enduro i Terra Circa - ima na YouTube. Najbolji prikaz šta sve može DR350.
  4. Osim toga imali su E-starter a ovaj na oglasu je 1990. godište.
  5. Moj ima fabričke lančanike 15-43. Na otvorenom putu troši od 3,5 do 3,8L. Potrošnja u gradskoj gužvi ide do 4,5L. Da li si našao zamenu za zadnji amortizer ?
  6. Danas je KDX bio na probnoj vožnji po lepom vremenu. Zmaj ! Sneg je oprao gume Nema problem kao Bora Čorba : "u glavi se kvačilo izgleda otkačilo i sve mi se smračilo"
  7. U Srbiji nisam video da neko ima DR 350 SM. Mene drugar nagovara da stavim SM točkove - kaže da će biti još okretniji i bolji. Mene to mrzi i ne privlači me baš nešto - više volim veliki točak napred Ovako je dosta visok motor i daje mi dobar pregled terena gradske gužve. Neki koji vole te SM prerade kažu da DR 350 sa svojih 30 KS nema dovoljno snage za nešto ambicioznije. Meni je sasvim OK - potpuno sam zadovoljan onim što pruža. Ma ko je taj sto te zagovara, sram ga bilo To je drugar što predlaže SM točkove na DR 350 On ima 2in1 na svom KDX-u : i SM i cross točkove pa se samo prezuva kad mu se ćefne Eye from the sky - ništa ne može da mu promakne !
  8. U Srbiji nisam video da neko ima DR 350 SM. Mene drugar nagovara da stavim SM točkove - kaže da će biti još okretniji i bolji. Mene to mrzi i ne privlači me baš nešto - više volim veliki točak napred Ovako je dosta visok motor i daje mi dobar pregled terena gradske gužve. Neki koji vole te SM prerade kažu da DR 350 sa svojih 30 KS nema dovoljno snage za nešto ambicioznije. Meni je sasvim OK - potpuno sam zadovoljan onim što pruža.
  9. I moje mišljenje o DR 350 je slično. Meni sve potrebe zadovoljava. Optimalan mi je odnos cena registracije / potrošnja goriva / troškovi održavanja - daje mnogo veće zadovoljstvo nego što traži. Odem i na posao DR-om - lako se provlačim kroz gradske gužve, skoči na ivičnjak ili pešačko ostrvo po potrebi i stepenice i dođem gde sam namerio. Sve veće što pogledam neće mi dati više zadovoljstva koliko će mi više novca tražiti. Ima mnogo primena na raznim podlogama - Nije majstor specijalista ni u jednom segmentu - ali svugde može koliko treba da se ne osramoti Plastični veliki rezervoar, alu guvernal + ojačana suspenzija - stvarno ne vidim šta će faliti tvom DR-u ? Kači slike kada završiš ulepšavanje
  10. Gledao sam i nisam verovao šta su sve te mašine prešle u amaterskim uslovima bez ičije pomoći. Terra Circa je drugi krug oko sveta na istim motorima posle skoro deset godina ! Vredi gledati ceo - slike prirode, ljudi, prepreke koje su savladali ... Tek sada ne prodajem svoj DR 350
  11. Odlično si se opremio za duge vožnje. Korektna cena. Da li si gledao Mondo Enduro ili Terra Circa ? (put oko sveta na DR 350)
  12. Samo napred. Neka je sa srećom ! Koliko je koštao Acerbis rezervoar ako nije tajna ?
  13. To što je na njemu rađeno ne bi uticalo na ventile. Ne znam da li su menjali lanac bregaste ? Kakv je to klip što za sezonu izgori ? Jbg. Žao mi je što je tako loše prošao.
  14. Ali tvoj još ima kakvu-takvu kompresiju i nije pukao na 30.000 km. Nadam se da ćeš rešiti problem novim karikama i gumicama ventila. Javi kako si prošao.
  15. Šta se podrazumeva pod komplet generalnom ? Ako se dobro sećam na satu je imao nešto preko 30.000 km(ako nije vraćana). To je malo rano za generanu. Neka devojka je u Minhenu na DR 350 prešla oko 75.000 km bez otvaranja agregata. Gde je problem - da li ga vlasnik ubija ili je majstor loše sklopio mašinu ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja