Jump to content

Moto Zajednica

aslservis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    258
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu aslservis

  • Rođendan 07.04.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    subotica
  • Interests
    craftsman, artisan
  • Motocikl
    Kawasaki zx6r 2007

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

aslservis's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

93

Reputacija u zajednici

  1. Kupio bi kawu 636 2003-2004, interesuje me motor koji je u dobrom stanju, da su fabricke plastike i generalno da je motor za preporuku.
  2. Kao sto naslov kaze, kros cizme br 45, mogu biti polovne. Ako neko ima nesto nek nudi....
  3. E ovako je reseno.... Nasao sam od zx6r pa sam ih prekrojio i zalepio tom dvostranom trakom. Generalno zadovoljan sam kako je ispalo.
  4. Mislis da se zalepim za rezervoar? :)))
  5. Za ali i inostranstvo znam da ima. Interesuje me ovde Nasao sam nesto ovako Motocikli | Oprema i delovi : Tank Pad i bocnoi stikeri transparentni 02.05.2020 - ID 94692196 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Moguce je poruciti svaki stiker posebno, tank pad, bocni stikeri. ... To je malo zezancija i nije lepo ali kontam da je korisno tj da sluzi svrsi
  6. Probao sam naci na kp ali ne uspesno...
  7. Da li neko zna gde se moze naci tank pad (ili kako se vec zove) bocni za noge? Nesto kao na slici...
  8. Taj auspuh ili ga mrze ili vole koliko sam skontao po ljudima, sta znam, svidja mi se(ne kazem da ne moze lepse) ali zvuk koji izlazi iz njega je brutalan. Na normalnoj voznji dubok ali prigusen a kad se odvrne kao nekada formule sto su se cule
  9. Za navak i euroring mi vise odgovara 600tka po svemu, ni nju ne vozim blizu limita a kamoli 10tku.
  10. Prodajem ili menjam za cbr600rr. Motor je mazen i pazen, mogu slobodno reci u salonskom stanju, godiste je 2005. Promenjeno ulje i semerinzi viljuske, lanac i lancanici, ugradjen radijalni glavni cilindar prednje kocnice i teflonska creva, poviseni vizir (posedujem i original) i jos po neke sitice.Gume su za zamenu. Registrovan do avgusta na mom imenu. Tri fabricka kljuca. Nikad padano. Agregat, menjac, kvacilo sve bez greske. Ne dimi, ne lupa.... Cena je 4150eura Kontakt na 060/0909093 Darko
  11. Da li neko zna da li je sport force+ jednokomponentna guma?
  12. Nista druze moj ovde nije realno pa ni ti redovi a kamoli ostalo. Nije realno ni da hitnu ne mozemo obezbediti na stazi kad im je to posao a ne da idu sa dj zeksom da se vozaju od grada do grada al ko nas j.... A o zabrani kretanja bi se tek moglo mada izgleda da za bolje i nismo. Da ne produbljujem temu dalje. Ostaje nam samo da se nadamo da ce ova idiotarija da padne u zaborav i da cemo uskoro pun gas dalje.
  13. Bez ljutnje ali ovo otkazivanje je totalna glupost (cestitke onom ko je zasluzan).... Ako moze masa ljudi da se gura u redovima ispred poste i lidla jebenog zasto mi ne bi mogli voziti???
  14. Sad je gotovo, porucio sam -1+2 tako da sutra stavljam a u nedelju isprobavam na navaku pa javljam utiske.
  15. Ima li neka finta za pokazivac brzine (posto senzor stoji na pr lancaniku) da se podesi da pokazuje realnu brzinu kad se promeni prenosni odnos?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja