Žaksi 10089 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 2486 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne sporim ništa,na starom Banditu sam uzeo preko nažalost pokojnog našeg kolege ovde sa foruma iz NS-a,na njegov predlog,RK 530,ono je lud lanac,ali to se odavno zna da je RK nenadjebiv.Sada mi je na motoru RK lančanici,lanac sam morao da čekam pa sam uzeo DID.Veštak ċe mi kaže nešto što ne znam......ahaaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17540 Napisano pre 23 sati Drug član, 1999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Žare, pa znaš da AI ide dobro uz Multistradu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10089 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 2486 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za to može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12527 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3770 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Žare sine,mi moramo ići u korak sa svetom?! Nešto mi poznata ova fraza!!! LM Verujem da si se šalio!Ništa ne kupujem bez provere,pogotovo motor,kao i potrošnji materijal.Pitaj Voju,ma znaš,ko pravi rute,bookinge,pa buljim pet dana u fon(to mi mana,ne volim da sedim za računarom)... Opet LM,na temu... Nemaš ti neka konkretna rešenja kod nas,te viber grupe uglavnom svirco@urci...Zato u Jevropu...sve je Milanče isčit'o... Evo, imaju temu: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12527 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3770 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se uveriš kod kolega sa ličnim iskustvom deluješ... AI više kao šlag na tortu...veoma ćeš prave i tačno-stručne podatke i moguća rešenja dobiti samo ako postaviš konkretna pitanja,lepo konstruisana.Pa nismo(ljudi) ga džaba pravili,kljukali sa podacima?! Evo gore i on mi nudi Ducati forum...skuplja podatke... A ovako mi ne diže na točak,a? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17540 Napisano pre 22 sati Drug član, 1999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Godine čine svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10089 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2486 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka poštujem,pogotovo strane forume,ja sam za to,sa lica mesta i iz iskustva.Toga je bilo i na ovom forumu.Nažalost,mnogi su se povukli,sa kojima si mogao da vodiš zdravu polemiku,pa i da se nauči nešto novo.Debelo se razmišljam da povučem isti potez.Samo na osnovu toga je bila moja reskcija.Inače,lično,nisam ljubitelj ,,veštaka"......samo iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12527 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3770 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Nema povlačenja, nema predaje!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 245 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2026 at 8:01 PM, Luka9905 said: Do danas nisam razmišljao o ovom motoru. Videh jednog u BG-u, opasno dobro izgleda, mogao bi biti moj sledeći izbor Takođe, pada mi cesto na pamet, mozda sledece godine budem menjao motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4935 Napisano pre 18 sati Drug član, 1242 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Pa kad se uveriš kod kolega sa ličnim iskustvom deluješ... AI više kao šlag na tortu...veoma ćeš prave i tačno-stručne podatke i moguća rešenja dobiti samo ako postaviš konkretna pitanja,lepo konstruisana.Pa nismo(ljudi) ga džaba pravili,kljukali sa podacima?! Evo gore i on mi nudi Ducati forum...skuplja podatke... A ovako mi ne diže na točak,a? Sa lancOm?! 'bem te živote kad i AI ode u ćacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10891 Napisano pre 18 sati Drug član, 3423 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Od kad su roboti đuskali moravac . Prodali se sekti, obećano im je samo Fusch ulje i struja sa 270v. Ako se pokažu, dobijaće povremeno trofazne udare. To mu dođe da se malo isprave... Sve ima cenu, bajo moj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12527 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Ne silazi, 3770 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan I bre,sitničarenje...Šta ste se navrzli na tog AIa,pogrešio čovek...kao da ne znate da je AI Srbin?!Malo je nepismenih kod nas. Promenio pre 9 sati član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12527 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3770 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, GunnerHan je napisao: Takođe, pada mi cesto na pamet, mozda sledece godine budem menjao motor. Ako hoćeš vozati "onakve" ženske kao na fotosu gore...kupuj! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...