shoyyka 10281 Napisano April 18, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Lepo objašnjeno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, ThePainkiller said: Nema na čemu... Skoro svaki 3vd (4cn) tu "propiški" antifriz, jer je fabriku izgleda mnogo koštalo da isprojektuje poklopac sa 3 šrafa, pa su samo 2 stavili, a već kad su zeznuli stvar sa samo 2 šarafa, oni umesto da stave metalni poklopac kućišta, oni ture plastiku, koja je podložna krivljenju usled temperature... Izgleda da se cesto desava i na 900 varijanti, ja sam vec 3. slucaj za koji znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2021. at 9:33, ThePainkiller je napisao: Mogu da ti uzmem Wurth-ova creva koliko ti treba i da ti pošaljem... Hvala ti, kipio sam neko 5mm kao za benzin predvidjeno, bas mekano a duplo armirano. Uzeo sam 2m i utrosio sigurno 1,6-1,7m. Kuciste termostata sam zalepio nekim saratoga silikonom, drugar ga koristi za svasta i kaze drzi odlicno jedino treba da odstoji 24h pa videcemo prekosutra. Promenio April 18, 2021 član Biker Q 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČaOdlično izgleda sa belim svetlom. Koje si sijalice uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marek1987 je napisao: @DarkoČaOdlično izgleda sa belim svetlom. Koje si sijalice uzeo? H7 / LED / 55W Promenio April 19, 2021 član DarkoČa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 19, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: - Da li je iko menjao staklo migavaca u belo - providno. Ako jeste, od kog modela odgovara.....? Meni lepše izgleda sa belim migavcima, ali oko 4.000 prodaju po komadu tipske za TDM. Bolje LED da stavim onda....?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 19, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DarkoČa je napisao: Pitanje: - Da li je iko menjao staklo migavaca u belo - providno. Ako jeste, od kog modela odgovara.....? Meni lepše izgleda sa belim migavcima, ali oko 4.000 prodaju po komadu tipske za TDM. Bolje LED da stavim onda....?! Поздрав колега. За те паре боље поручи преко ALI EXPRESS-a, имаш лед са белим стаклом или са црним и супер изгледају на мотору. Ја их имам на мом и баш су “чулнуле” што би се рекло. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 19, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Немања je napisao: Поздрав колега. За те паре боље поручи преко ALI EXPRESS-a, имаш лед са белим стаклом или са црним и супер изгледају на мотору. Ја их имам на мом и баш су “чулнуле” што би се рекло. Ево како изгледају на мом али много лепше изгледа уживо, поготово од фабричких. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Немања je napisao: Поздрав колега. За те паре боље поручи преко ALI EXPRESS-a, имаш лед са белим стаклом или са црним и супер изгледају на мотору. Ја их имам на мом и баш су “чулнуле” што би се рекло. Наручио би Даре на Алију, али не може он то да чека. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari,da li neko ima ili zna gde mogu da nadjem namotaje za TDM 900, novi ili polovni??? Naravno da nisu motani i da su u potpunosti ispravni.Hvala unapredPozzp.s. Zvao sam Kanjizu, stizu mu za 20tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 19, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Наручио би Даре на Алију, али не може он то да чека. Стрпљен спашен Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Наручио би Даре на Алију, али не може он то да чека. Al me čitaš ko bukvar Ako se budem bavio i migavcima, definitivno će biti neki LED Oni Soirit Beast nisu loši, imaju i mogučnost LED pozicije napred i štop -a pozadi a oko 20e za par Promenio April 19, 2021 član DarkoČa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DarkoČa je napisao: Al me čitaš ko bukvar Ako se budem bavio i migavcima, definitivno će biti neki LED Oni Soirit Beast nisu loši, imaju i mogučnost LED pozicije napred i štop lapme pozadi a oko 20e za par Јбг, отварање сезоне је у суботу. До тад све мора бити на месту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 19, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladimirZ 2 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: K1200GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav tdmovci, skupljaju se pare za jednu 900, i imam jedno pitanje da li moze da se dogradi abs na tdm 900 koji ga nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, VladimirZ je napisao: pozdrav tdmovci, skupljaju se pare za jednu 900, i imam jedno pitanje da li moze da se dogradi abs na tdm 900 koji ga nema? Ne. A i ne treba ti. TDM 900 koči bolje od svih motora sa i bez ABS-a. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata_Pan 47 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 46 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DarkoČa je napisao: Al me čitaš ko bukvar Ako se budem bavio i migavcima, definitivno će biti neki LED Oni Soirit Beast nisu loši, imaju i mogučnost LED pozicije napred i štop -a pozadi a oko 20e za par Evo ga na mom . Napred i pozadi led, sa dnevnim svetlom . Ja prezadovoljan napred belo svetlo ,pozadi crveno. I birao sam ovaj model ,da ne odskace mnogo od fabrike,sve zavisi od ukusa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 19, 2021 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, WoodyRider said: Ne. A i ne treba ti. TDM 900 koči bolje od svih motora sa i bez ABS-a. ABS i ne služi da pojača kočenje, drugim rečim isto koči onaj sa i onaj bez ABS, samo što onaj koji ima ABS može da te spase u nezgodnoj situaciji. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 19, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bata_Pan je napisao: Evo ga na mom . Napred i pozadi led, sa dnevnim svetlom . Ja prezadovoljan napred belo svetlo ,pozadi crveno. I birao sam ovaj model ,da ne odskace mnogo od fabrike,sve zavisi od ukusa Super, super, ne sumnjam da stoje dobro i da si zadovoljan, meni svakako bolji od obicnih. Kazi mi kako si pricvrstio maglenke za crash bar, raznatram slicnu ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata_Pan 47 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 46 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, DarkoČa je napisao: Super, super, ne sumnjam da stoje dobro i da si zadovoljan, meni svakako bolji od obicnih. Kazi mi kako si pricvrstio maglenke za crash bar, raznatram slicnu ideju... Usrafio kuciste u crash bar,dva srafa i reseno. Cvrsto stoje,ne mrdaju ne teresu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 20, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Treba da remontujem jedne kočione čeljusti sa Yamahe FJR1300. Pošto su to iste čeljusti kao i sa TDM900, zna li možda neko koje su mere kočionih gumica u čeljustima? Da mogu da ih poručim iz Sigurno-ST Zrenjanin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano April 20, 2021 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ThePainkiller said: Pozdrav ekipa. Treba da remontujem jedne kočione čeljusti sa Yamahe FJR1300. Pošto su to iste čeljusti kao i sa TDM900, zna li možda neko koje su mere kočionih gumica u čeljustima? Da mogu da ih poručim iz Sigurno-ST Zrenjanin... S90103 im je šifra, prečnik je 27/30 mm 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 21, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan .ebem ti baksuza, 2 dana rasklopljenog zagrevam motor, palim gasim, grejem da povuce antifriz, da zagreje ulje da zamenim i antifriz ne curi, racunam dobro smo zalepili kuciste termostata. Juce sklopim sve zamenim ulje pali gasi, zagrevaj nista, danas procureo antifriz, jaooooo. Imate li ideju ima li jos neki motor kuciste koje je slicno tj ide na 2 creva? Ili da nadjem gumicu drugu ali opet rasturanje i pitanje je sta ce biti, ovaj plasticni polkopac se izgleda iskrivio .ebem mu konstruktora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Biker Q je napisao: .ebem ti baksuza, 2 dana rasklopljenog zagrevam motor, palim gasim, grejem da povuce antifriz, da zagreje ulje da zamenim i antifriz ne curi, racunam dobro smo zalepili kuciste termostata. Juce sklopim sve zamenim ulje pali gasi, zagrevaj nista, danas procureo antifriz, jaooooo. Imate li ideju ima li jos neki motor kuciste koje je slicno tj ide na 2 creva? Ili da nadjem gumicu drugu ali opet rasturanje i pitanje je sta ce biti, ovaj plasticni polkopac se izgleda iskrivio .ebem mu konstruktora... Kod TDM-a termostat ima malu rupicu da prolazi antifriz iako je termostat zatvoren. To je zato jer sistem nema nigde odušak za luftiranje, pa su tako rešili da ne ostane vazdušni čep kad se sipa antifriz. Nisam siguran da je još neki termostat takve konstrukcije. Na to obavezno moraš obratiti pažnju, već ako tražiš zamenski termostat, tj. celo drugo kućište... Čudi me da je procureo i posle predihtovanja. Kojom diht masom ste radili? Ja koristim Reinz diht masu i sa njom nikada problema nisam imao... Promenio April 21, 2021 član ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan I taj drufi ima da dobije rupicu znam na mora nego se onaj plasticni poklopac iskrivio i da nadjem drugi opet mozda bude ista prica. Naci cu mu ja drugo resenje nego me iznerviralo sto sam odradio sve sto sam planirao i sto racunam spremljen, sklopljen jos pranje i to je to kao ono prc... Zalepili smo "saratoga" crnom diht masom drugar mehanicar je koristi i za zahtevnije stvari a i ja sam je koristio dobra je, sve obrisano nitro razredjivacem ali jbg... Promenio April 21, 2021 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...