Jump to content

Moto Zajednica

Mindžake Merava

Članovi
  • Broj tema i poruka

    254
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

1915 profile views

Mindžake Merava's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

240

Reputacija u zajednici

  1. Ko će pomoći,ako ne ti. Hvala na iscprnom odgovoru,zamenići ovaj put "O-Ring" gumicu,a poslušaću te i za antifriz. Što se tiče menjanja ulja,filtera i ostalog-to sam već video kako ide i na koliko Nm se zavrće. 8000 dinara je Motul,a 6400 je 4l Silkolene. Možda uštedim na ulju,a zamenim odmah i antifriz i "O-Ring". Hvala još jednom @Alekre,ti i @Немања ste mi bili od največe pomoći u ovoj temi i sad još uvek dok vozim TDM-a. Živi bili obojica!!!
  2. Imam TDM 900 i ove godine sam rešio sam da uradim mali servis. Ulje sam do sad sipao "Motul 7100 10w40" i sada bih ponovo sipao njega ili "Silkolene Pro 4 10w50. Filter ulja i vazduha sam poručio i stiže za 3-4 dana... Jedino što me buni da li moram i ovaj gumeni prsten oko filtera ulja da menjam? U Kuli sam poručio filtere i oni nemaju taj O-Ring,a ovde u mi traže 800 dinara za to. Da li se to menja svaki put kada se menja filter ulja i da li je to realna cena,s obzirom da je cena u Luisu pola eura?
  3. Moj je žuti i mislim da se u toj boji proizvodio samo 2002 godine.
  4. Ali ne kači svo vreme,samo na određenom mestu. Ništa,sutra ću skinuti točak i ponovo namontirati,pa ću videti. Super ako je moja greša,a da nije disk kriv.
  5. Pozdrav ljudi! Imam problem. Preko zime mi je zadnja guma ispustila.Rešio sam to kod vulkanizera i juče u vožnji mi se čuje škripanje kad kočim zadnjom kočnicom. Danas sam krenuo da oprem motor,jer bih ga vozio jedan dan od nedelje na tehnički da produžim registraciju.Prilikom izgurivanja iz garaže,opet čujem škripanje zadnjeg diska.Da li je moguće da mi je vulkanizer prilikom krpljenja gume iskrivio disk i da li (ako jeste) mogu to nekako da naplatim?Bitno je da napomenem da nikakav račun za krpljenje gume nisam dobio i da je vulkanizer neki momak koga poznajem 20-ak godina i radi samo automobilske gume i gume od bicikla. Video:https://www.youtube.com/shorts/QeTtOUrYUTM
  6. Hvala druže.Tvoj gest prema meni (to možda tebi ne znači puno) se ne zaboravlja. Nikako javno da ti se zahvalim,ali da znaš da ja to pamtim i da se nadam da će biti prilike da ti se (konkretno) odužim. Živ bio i veliki pozdrav!
  7. Potrebni su mi par "sitnica" za TDM 900. Keder koji ide na završetak plastike koja ide oko instrument table prema rezervoaru i jedan šraf koji se ušrafljuje u pomenutu. Takođe,treba mi jedan poklopac retrovizora (onaj mali okrukgi čep) Da li neko zna gde to da potražim? Hvala.
  8. Od pokojinog ćaleta je ostalo 10-ak pecaljki i još nekog pribora. Ja ne pecam i nije mi to potrebno,pa da ponudim ovde. Imam još neke mreže i još neke stvarčice koje ću sutra dopuniti slikama. Prodao bih sve ovo ako je neko zainteresovan za sve,a može i pojedinačno. Cene će biti jeftiniji od "tržišnih" i možete me kontaktirati na 065/290-55-65
  9. Može.Ima na oglsima u Hrvatskoj oba za 200e i to kao novi.Nisam video da li ih ima ovde i koliko traže za njih.
  10. Potrebna mi je prednja viljuška,prednji blatobran,izduvna grana i desni auspuh. Dobrodošla je i svaka informacija gde da potražim navedene delove Hvala.
  11. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
  12. Zagubio mi se kljuc na centralnom koferu,a nemam rezerni. Posto imam novu bravicu sa dva kljuca,uspeo sam da stavim kljuc od te rezerne bravice i pokusao da sam izvrnem bravicu. Medjutim,kljuc se zalomio. Interesuje me da li negde u NS-u mogu da odnesem kofer i da mi zamenu tu bravicu?
  13. Postaviću link ka KP-u,da ne moram ponovo da pišem ceo oglas i da kačim slike. Link: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja