živke 5305 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 1898 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Decembar 10, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Да те дуго служи и пуно безбедних километара. Hvalaaa... Послато са SM-S906B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Decembar 10, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor!Hvala...uživo je još lepši Послато са SM-S906B помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Vlada Tabor said: Pozdrav društvo...da predstavim sebe i novu žutu ticu od pre par dana u mom vlasništvu. Послато са SM-S906B помоћу Тапатока Uuuu...prava ljepotica! Izgleda baš kao da je nedavno napravljena, a ne kao da je već neko vrijeme punoljetna. 2002. godište, ako se ne varam...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu...prava ljepotica! Izgleda baš kao da je nedavno napravljena, a ne kao da je već neko vrijeme punoljetna. 2002. godište, ako se ne varam...?Za stanje si u pravu za godište si malo omašio pošto je 2008god... u lepom je i održavanom stanju Послато са SM-S906B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12526 Napisano Decembar 11, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran? Ovo kolor šema je bila aktuelna samo na početku proizvodnje a drugo, na 2008. godištu ram je crn. Nešto ti ovde ne štima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A i km sat je crn u tom godištu treba da je beli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vlada Tabor je napisao: Za stanje si u pravu za godište si malo omašio pošto je 2008god... u lepom je i održavanom stanju Kolega sa srećom ali u pravu su kolege...Od 2005-og je ram crn,agregat siv...2008 je crn ram,crn agregat.Tu je nešto prepakovano,pretpostavljam samo plastike bočne i rezervoar,ne vidim instrument tablu,trebaju satovi biti beli na 2008...pošto na rezervoaru od mislim 2004 stoji logo,a 2002 i 2003 piše Yamaha...još,na 2002 i 2003 se svetla pale posebno,na ostalim zajedno sa startovanjem... Ne želimo ništa loše,bolje zovni prodavca i pitaj...opet srećno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege...sat je beli,na rezervoaru je amblem,svetla se pale automatski. Motor je uzet iz CH relativno skoro uvezen. U njihovim papirima je 2008,u uverenju AGENCIJE za bezbednost saobraćaja isto stoji 2008god kao godina proizvodnje a prve registracije 07/2008.Послато са SM-S906B помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Vlada Tabor je napisao: Hvala kolege...sat je beli,na rezervoaru je amblem,svetla se pale automatski. Motor je uzet iz CH relativno skoro uvezen. U njihovim papirima je 2008,u uverenju AGENCIJE za bezbednost saobraćaja isto stoji 2008god kao godina proizvodnje a prve registracije 07/2008. Послато са SM-S906B помоћу Тапатока Како год да је, нека те лепо служи, пуно безбених километара и незаборавних тренутака да прођеш са њим, доживиш. То је одличан мотор и искрено ја да сам могао себи да приуштим такав луксуз да имам два мотора ТДМ не бих никада продао. Само га лепо одржавај и има да те 100% одлично служи… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege...sat je beli,na rezervoaru je amblem,svetla se pale automatski. Motor je uzet iz CH relativno skoro uvezen. U njihovim papirima je 2008,u uverenju AGENCIJE za bezbednost saobraćaja isto stoji 2008god kao godina proizvodnje a prve registracije 07/2008. Motorcycle parts YAMAHA TDM900 — IMPEX JAPAN EN.IMPEX-JP.COM Послато са SM-S906B помоћу Тапатока Inside the TDM by JBX / Color refs WWW.TDM-YAMAHA.HELIOHOST.ORG Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А добро, јасно је, Швајцарци пишу прву регистрацију код њих као датум производње, па се то онда даље провлачи и код нас. Вечито око тога неке главобоље 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sve to što ste vi kolege rekli sam i ja mislio kad sam na početku napisao da je dosta starije godište. Hajde, boje plastika i rezervara se lako iskombiniraju, pa i satovi, ali rama i mašina su u tim bojama bili samo na dosta starijim godištima, zato mi je čudan taj podatak o godini proizvodnje. Međutim, kako je CH specifično tržište po pitanju pojedinih modela, sve je moguće, mada mi i dalje nije jasno kako. Ako u njihovim papirima stoji tako i ako brojevi na rami nisu dirani, onda je valjda tako. Kako god, jaaako lijepo očuvan primjerak i kolega Vlada Tabor, želim ti da te dugo i vjerno služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, zna li tko gdje bi se moglo kupiti perforiranog lima (ili cijevi) i kvalitetnog izolacijskog materijala za auspuhe? Nabavio sam u Njemačkoj dodatni par originalnih auspuha koje bih otvorio i od njih napravio protočne, ali da to izvana ne bude uočljivo. Kod nas u HR su propisi na tehničkom pregledu postali jako rigorozni i ništa što nije originalno na motoru ne prolazi, pa bih za svakodnevnu upotrebu koristio ove koje namjeravam otvoriti, a ove originalne bih ostavio za tehnički pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Decembar 14, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gato je napisao: Kod nas u HR su propisi na tehničkom pregledu postali jako rigorozni i ništa što nije originalno na motoru ne prolazi, pa bih za svakodnevnu upotrebu koristio ove koje namjeravam otvoriti, a ove originalne bih ostavio za tehnički pregled. Tako je i u SRB. Samo originalno ili ono sto ima atest za taj model motora konkretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Budimir said: Tako je i u SRB. Samo originalno ili ono sto ima atest za taj model motora konkretno. Nažalost, prošla su lijepa vremena kad smo mogli imati brdo kojekakve opreme bez atesta na motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada Tabor 38 Napisano Decembar 14, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sabac Srbija Motocikl: R 1200 GS K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gato je napisao: Upravo sve to što ste vi kolege rekli sam i ja mislio kad sam na početku napisao da je dosta starije godište. Hajde, boje plastika i rezervara se lako iskombiniraju, pa i satovi, ali rama i mašina su u tim bojama bili samo na dosta starijim godištima, zato mi je čudan taj podatak o godini proizvodnje. Međutim, kako je CH specifično tržište po pitanju pojedinih modela, sve je moguće, mada mi i dalje nije jasno kako. Ako u njihovim papirima stoji tako i ako brojevi na rami nisu dirani, onda je valjda tako. Kako god, jaaako lijepo očuvan primjerak i kolega Vlada Tabor, želim ti da te dugo i vjerno služi. hvala kolega... zato je i kupljen da uzivam sa njim u voznji. Na obostrano zadovoljstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/12/2022 at 5:52 AM, Zuba87 said: А добро, јасно је, Швајцарци пишу прву регистрацију код њих као датум производње, па се то онда даље провлачи и код нас. Вечито око тога неке главобоље Aaa, znači u tome je kvaka. Sad je jasno. Promenio Decembar 14, 2022 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za temu kolor šeme i godine porizvodnje treba mi info za motor: Piše u oglasu da je 2002. godište. Ram je crne boje. Može neki komentar. Motor deluje korektno, nalazi se na oglasima. Promenio Decembar 16, 2022 član goshy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu je noviji, '07... E zašto je "omatorio" ne bih znao,primetio sam ga na oglasima i cena mu prati navodno godište... Promenio Decembar 16, 2022 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gato Zasto jednostavno ne upises broj sasije u neki VIN decoder i vidis tacno koje je godiste? Ja jedino tome verujem s obzirom da jako cesto godiste u saboracajnoj bude godinu- dve novije od pravog, a to moze znaciti citava druga serija i da je mnogo toga isto ali nije isto pa napravi konfuziju prilikom porucivanja delova A kod japanaca fala bogu na svake dve godine brdo toga izmenjeno Free Motorcycle Identification Number (VIN) Decoder & Lookup - Cyclepedia WWW.CYCLEPEDIA.COM Free Motorcycle, ATV, Side by Side, Scooter VIN decoder & lookup. Find out the year, make and model from your vehicle identification number (VIN). Accurate. https://www.vinfreecheck.com/vin-decoder Promenio Decembar 16, 2022 član MarkoMoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 820 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je farban ceo i zato izgleda mlađe a u stvari je stariji model. Da je 2007 morao bi da ima ABS a nema ga, bele satove a nema ih i još par sitnica. Ja mislim da je ovaj ceo krečen i ram i agregat i viljuška i plastike..... Ili je pakovan od dva različita motora pa je na papirima od starijem a ima delova od mlađeg. Uglavnom po meni za izbegavanje Promenio Decembar 16, 2022 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12526 Napisano Decembar 16, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni TDM nije 2002. i izgleda odlično. Mora da je prodavac loše upisao godište. Postoji kod ispod sedišta, tipa 5PS1, itd. po njemu se identifikuje godište mada kod TDM-a to nije teško. ABS može i ne mora da ima jer je bio uz doplatu, ne standardan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, goshy said: Vezano za temu kolor šeme i godine porizvodnje treba mi info za motor: Piše u oglasu da je 2002. godište. Ram je crne boje. Može neki komentar. Motor deluje korektno, nalazi se na oglasima. 2002. godište sigurno nije ako nisu farbani rama i mašina. Ta boja se zove Lava Red i dolazila je samo na 2007. i 2008. godištu, a crna rama i mašina zajedno tek od 2007. Promenio Decembar 16, 2022 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Decembar 16, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MarkoMoto said: @Gato Zasto jednostavno ne upises broj sasije u neki VIN decoder i vidis tacno koje je godiste? Ja jedino tome verujem s obzirom da jako cesto godiste u saboracajnoj bude godinu- dve novije od pravog, a to moze znaciti citava druga serija i da je mnogo toga isto ali nije isto pa napravi konfuziju prilikom porucivanja delova A kod japanaca fala bogu na svake dve godine brdo toga izmenjeno Free Motorcycle Identification Number (VIN) Decoder & Lookup - Cyclepedia WWW.CYCLEPEDIA.COM Free Motorcycle, ATV, Side by Side, Scooter VIN decoder & lookup. Find out the year, make and model from your vehicle identification number (VIN). Accurate. https://www.vinfreecheck.com/vin-decoder Hvala na info kolega, ali nisam ja taj koji je u nedoumici oko boja/godišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...