muljaz 1885 Napisano Octobar 10, 2022 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u motobike- u od 200 do 2000 din. Uzimao sam od 200 radio neko vreme, posle uzeo neki od 500 i radi vec dve godine. Odgovara i od kineza. Nemali broj puta sam uspevao i da popravim. Otvori se, ocisti, kontakt sprej i vozi… Samo ko ima zivce oko oprugice koja je unutra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Novembar 1, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, само да се јавим да сам постао поносни власник једног лепог Бугија. Купио сам Бургман 400 2011. и јако сам срећан.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ce ta radost kratko da traje... To je onaj sa foruma sto bio karamboliran. Što su varene vile, pa vuče malo u stranu i stavljena plastika sa modela iz 2003-će... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Novembar 1, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Откуд знате??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Novembar 1, 2022 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, MaxiS je napisao: Steta sto ce ta radost kratko da traje... To je onaj sa foruma sto bio karamboliran. Što su varene vile, pa vuče malo u stranu i stavljena plastika sa modela iz 2003-će... Јесте, јесте то је баш тај , купио сам га намерно да ме вуче у десно јер када мало попијем ја увек заносим у лево, па због баланса :-) Promenio Novembar 1, 2022 član bursacn Да се нашалим. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: Steta sto ce ta radost kratko da traje... To je onaj sa foruma sto bio karamboliran. Što su varene vile, pa vuče malo u stranu i stavljena plastika sa modela iz 2003-će... Које пластике са модела 2003? Подели са нама знање 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zezam se bre ljudi @bursacn U zdravlju se vozio Nego, zurio sam, nisam stigao da nastavim šalu @bracabgd bre totalno drugi modeli, kakve plastike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 2, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Знам да је тотално други модел, па реко дај просветли нас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 5, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan On 1.11.2022. at 15:36, bursacn je napisao: Поздрав свима, само да се јавим да сам постао поносни власник једног лепог Бугија. Купио сам Бургман 400 2011. и јако сам срећан.... Cestitke na kupovini. Jesi ti siguran da je 2011. godiste ili je prva registracija 2011... To je velika razlika. Msm da negde od 2010.ide model sa ABS ,iskusniji i bolji poznavaoci nek me isprave. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Novembar 7, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na kupovini. Jesi ti siguran da je 2011. godiste ili je prva registracija 2011... To je velika razlika. Msm da negde od 2010.ide model sa ABS ,iskusniji i bolji poznavaoci nek me isprave. Хелоууууу хвалааа...Мало пре сам гледао у "Уверењу о испитивању возила" пише да је годиште 2011., а у "страњској" саобраћајној пише само прва регистрација август 2011.Нисам паметан... Послато са moto g(100) помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Novembar 7, 2022 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan 2009 ABS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Novembar 7, 2022 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, bursacn said: Хелоууууу хвалааа... Мало пре сам гледао у "Уверењу о испитивању возила" пише да је годиште 2011., а у "страњској" саобраћајној пише само прва регистрација август 2011. Нисам паметан... Послато са moto g(100) помоћу Тапатока Ako ne može na zadnji onda je 2011 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 7, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bursacn je napisao: Хелоууууу хвалааа... Мало пре сам гледао у "Уверењу о испитивању возила" пише да је годиште 2011., а у "страњској" саобраћајној пише само прва регистрација август 2011. Нисам паметан... Послато са moto g(100) помоћу Тапатока jel ima abs? Na ovoj slici ne vidim onaj 'prsten...' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Novembar 7, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovaj abs vidi se da nema prsten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Novembar 7, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 7, 2022 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Markop je napisao: Nema ovaj abs vidi se da nema prsten pa i ja bi rekao. Onda ne moze biti nikako 2011....To je neka 2007/2008. Izgleda da se kolega Maxis nije salio,nego zna nesto vise. Promenio Novembar 7, 2022 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Novembar 7, 2022 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se salio, ali si ti izgleda u pravu. 2011 ima abs i ono "plavo" u farovima... Mada... Nista ne mora da znaci Elem, ne znam ke li zbog hladnog vremena i asfalta, ili zbog lose prednje gume, pri iznenadmom kocenju mi pre par dana pobeze prednji tocak malo. Uplasio sam se... Stavio sam ga u oglase. Ako ga ne prodam do proleca (u opste mi nije hitno sa ovim turbo cenama i turbulencijama), zamenicu mu i prednju gumu. Zadnju sam menjao ove sezone. Nema ni 1000km... Prodao bih ga zbog gluposti. Zaista me dobro sluzi, ali se lomim da kupim nesto novo-novo. Jer sam sa mojim burgmanom sam dobio polovno sto sam trazio. Ako bih kupio skut, kupio bih novi xmax 300 (novi burgman i kymco su mi papreno skupi). Ako bih kupio motor, to bi bio ili ovde omrazeni trk, ili cf 650 mt. Budzet mi je nekih 6.000. Ali cu o tome razmisljati ako do proleca prodam mog... Eventualno opet burgman ali 2013-2017... Ma nemam pojma... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5362 Napisano Novembar 7, 2022 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, MaxiS said: Ako bih kupio motor, to bi bio ili ovde omrazeni trk Meni se oduvek sviđa taj motor. Jeste malo off, ali moram da kažem da nisam stekao utisak da je ovde omražen, naprotiv. Jeste da ima par likova koji moraju u svakom drugom postu da ga pomenu u negativnom kontekstu, ali to je nešto drugo (verovatno neki kompleksi). 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Novembar 7, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam trk 502x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomoMDZ 0 Napisano Novembar 12, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!! Od nedavno sam vlasnik Suzuki Burgmana 400 1999 godina. Imam problema sa gašenjem motora, naime motor se gasi sam od sebe dok ne dođe do nekih 30-40 stupnjeva, te se nakon toga ne gasi i vozi uredno. Karburator je očišćen što je dalo rezultata 2-3 dana, nakon čega se problem vratio. Znam da je nezahvalno diagnosticirati ovako preko interneta, no možda se neko susreo sa problemom pa da me uputi u kojem smjeru gledati....Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Novembar 19, 2022 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije tema ovde, ali me zanimaju iskustva ljudi u vezi burgmana 200 2009 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Januar 17, 2023 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Burgermani, da li neko zna dimenzije konektora/prelaza za auspuh, koji bi se trebao mijenjati prilikom skidanja auspuha? Radi se Burgmanu 400 2009. Hvala Promenio Januar 17, 2023 član spanjo88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Januar 17, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na cauru tj dihtung koji ide izmedju cilindra i grane auspuha onda 35x42x5. Ostalo ne znam da ima tu nesto da se menja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2560 Napisano Januar 17, 2023 Drug član, 1506 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da mize ovo Dihtung auspuha ( 35x43x4 ) Athena MOTOBIKESHOP.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Januar 17, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na dio pod brojem 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...