lencuga 16946 Napisano Subota u 14:28 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi se spustali na njihov nivo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 279 Napisano Subota u 15:04 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se da je ovoliko energije i truda potrošeno na ovom forumu za ovogodišnji Vidovdan, Slaviju, Pančevo ili ... pa bilo je toga u zadnjih 6 meseci dosta. Nažalost ni za pomoć kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 71 Napisano Subota u 15:07 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, lencuga je napisao: Zasto bi se spustali na njihov nivo? Zato sto je cinjenica da su izdajnici i treba ih tako zvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16946 Napisano Subota u 15:24 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13029 Napisano Subota u 15:42 (promenjeno) Ne silazi, 2234 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mali_veseljak je napisao: Citam, cutim i ne mijesam se. Jedini zakljucak je da bi se o ovom moto festu davno prestalo igdje pricati da ga vi ne spominjete ovdje. Bilo...proslo. Niti ce moto scena propasti zbog tog moto festa niti ce vucic pobijediti ili izgubiti izbore. Da li je glupo da ismijavamo nekoga sto se pojavio tamo...pa glupo je jebiga. Mi vozimo motore ali voze ga i neistomisljenici. Tako je u svemu u zivotu. Pricamo o nekoj nedjeljivosti i solidarnosti "bajkera" a u svemu pokazujemo da je to samo prica. Sto se tice "dodikovih" ili nas "sa ove strane drine". Shvatas li da je, na proslim izborima u Srbiji, pravo glasa imalo 11.500 ljudi sa dvojnim drzavljanstvom BiH - Srb? 11.500 i dodikovih i ovih i onih. Zar zaista mislis da smo mi krivi sto vam vucic vlada 20 godina? Eto, znao sam, i u pravu si bolje da nisam pisao o tome, samo ne mogu da se pomirim s činjenicom da oni koji su razorili stanovništvo tamo, uživaju takav ugled .. Da se razumemo, isto to mislim i o mojim Leskovcanima, kad ih dovlače kao prasiće za Beograd. Poenta je bila, nešto drugo, ali dobro, uvek je pisana reč mogla da se tumači ovako i onako.. Ne bi ovako, suviše ima ljudi sa te strane Drine ovde na forumu (a i inače) koje cenim i svaka dalja priča će odvesti u generalizaciju, a ona je majka zajeba. Budi mi dobar. Promenio Subota u 17:03 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1345 Napisano Subota u 16:47 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Ne podrzavam ja sns, naprotiv. Mene boli kad neko od brace proziva moj narod ovdje za nesto. A znamo svi da to nije tako. Na kraju, sve ce ovo proci a mi cemo i dalje biti jedan narod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9504 Napisano Subota u 18:09 -, 1966 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jok nije! Pola srpske doslo da glasa 2024te za par desetina eura! Lutali ko zombiji po Novom Beogradu, nisu znali gde im je glasacko mesto. Ma, 80% ljudi koji trenutno ucestvuju i kreiraju javni zivot u Srbiji je doslo iz Republike srpske. Od toga dal je 10% njih poznato po dobrim stvarima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1345 Napisano Subota u 18:10 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Joj brate Shvatam da je najlakse neke druge optuziti za sopstvene probleme. Dignite guzice i glasajte protiv SNS. Zasto optuzujete 11.000 glasaca kupljenih u RS za vasu propast. Od mene toliko. Pogrijesio sam sto sam ista pisao. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24608 Napisano Subota u 18:22 Integrisan, 7958 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan A jel vise nece dolaziti posto je Dodik raskrstio sa Vucicem nakon sto ga je ovaj probao izjebati kod Amera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13029 Napisano Subota u 18:42 Ne silazi, 2234 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Motorcyclist je napisao: A jel vise nece dolaziti posto je Dodik raskrstio sa Vucicem nakon sto ga je ovaj probao izjebati kod Amera? Tu je Draško, ne brini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4901 Napisano Subota u 19:32 Drug član, 1237 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_veseljak je napisao: Sto se tice "dodikovih" ili nas "sa ove strane drine". Shvatas li da je, na proslim izborima u Srbiji, pravo glasa imalo 11.500 ljudi sa dvojnim drzavljanstvom BiH - Srb? 11.500 i dodikovih i ovih i onih. Zar zaista mislis da smo mi krivi sto vam vucic vlada 20 godina? Nije problem tih 11-12-20 hiljada. Problem su oni koji ne bi trebalo da imaju pravo glasa, ali su dovedeni i grupisani tamo gdje im je trebalo da pobijede, npr. Beograd. Ne znam da li si pratio, bilo je u jednoj od tema, kako je na adresi na kojoj se nalazi niskonaponska trafo stanica registrovano sa prebivalištem 60+ ljudi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1345 Napisano Subota u 19:45 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja znam ali je glupo svaljivati krivicu na 11.000 ljudi. To je 0.17% od ukupnog broja glasaca u Srbiji. Da, jadno je i glupo sto uopste ti ljudi imaju pravo glasa. Ali dok god budete na njih svaljivali krivicu nista se nece promijeniti. Problem lezi negdje drugo, vjeruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1552 Napisano Subota u 20:45 Drug član, 564 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da nije problem 11000 glasova, ili sto kazes 0.17%, to se i ne primeti. Problem su ovi batinasi, sto dodju i biju narod i decu po Srbiji. Njih je ustvari jako malo ali su bas vidljivi. I onda naravno da su ovde ljudi ogorceni i nazivaju ih pogrdnim imenima i generalizuju da su sva braca preko Drine ista takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2801 Napisano Subota u 20:48 (promenjeno) Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Isti je omjer ćacija i normanih ljudi sa obe strane Drine. Jedina razlika je sto se ćaci sa obe strane drže zajedno i podržavaju a normalni i ne bas. I tu nazalost vise grijesimo mi sa zapadne strane jer nemamo formiran nikakav front otpora a tzv opozicija i pozicija u RS obje ljube dupe rezimu u Srbiji. Kolega @ser ovo sto si napisao "pola Srpske" je u najmanju ruku nekorektno a onako narodski receno brate prosro si se za sve pare. Promenio Subota u 20:52 član Pirotehnicar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3432 Napisano Subota u 22:46 Drug član, 1283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ser je napisao: Jok nije! Pola srpske doslo da glasa 2024te za par desetina eura! Lutali ko zombiji po Novom Beogradu, nisu znali gde im je glasacko mesto. Ma, 80% ljudi koji trenutno ucestvuju i kreiraju javni zivot u Srbiji je doslo iz Republike srpske. Od toga dal je 10% njih poznato po dobrim stvarima... Malo nas je al smo govna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15117 Napisano juče u 06:16 Ne silazi, 1512 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mali_veseljak je napisao: Sto se tice "dodikovih" ili nas "sa ove strane drine". Shvatas li da je, na proslim izborima u Srbiji, pravo glasa imalo 11.500 ljudi sa dvojnim drzavljanstvom BiH - Srb? 11.500 i dodikovih i ovih i onih. Zar zaista mislis da smo mi krivi sto vam vucic vlada 20 godina? Mene interesuje odakle ovaj podatak? Ja nisam uspeo nigde naći dostupne podatke o broju građana RS koji imaju dvojno državljanstvo i pravo glasa u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8399 Napisano juče u 07:07 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci su mi ovi sto su u fazonu eto dosli pa nam unistili zivote. Jel bre ljudi, dal ste svjesni da i vasi odavde idu u R Srpsku i prave iste takve pizdarije i to mnogo ranije su poceli i mnogo veci uticaj imali? A da to je ok, niste vi licno, pa nije to nista strasno. Et da vam se izvinim sto sam vas uopste napao.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8399 Napisano juče u 07:13 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugim rijecima govna vladaju i ovde i tamo i mi se razjedinjujemo umjesto da se borimo protiv te posastiПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17507 Napisano juče u 07:21 Drug član, 1994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Bigor je napisao: Najjaci su mi ovi sto su u fazonu eto dosli pa nam unistili zivote. Jel bre ljudi, dal ste svjesni da i vasi odavde idu u R Srpsku i prave iste takve pizdarije i to mnogo ranije su poceli i mnogo veci uticaj imali? A da to je ok, niste vi licno, pa nije to nista strasno. Et da vam se izvinim sto sam vas uopste napao. Kod nas na vlasti, u parlamentu i na ostalim ključnim državnim funkcijama sede ljudi koji uopšte nisu iz Srbije. Ne slažem se da je isto tako i u okolnim "bratskim nam državama". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8399 Napisano juče u 07:25 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na vlasti, u parlamentu i na ostalim ključnim državnim funkcijama sede ljudi koji uopšte nisu iz Srbije. Ne slažem se da je isto tako i u okolnim "bratskim nam državama".Nemam sad vremena, a nacu ti ko su sve bili ministri i savetnici ministara od nastanka pa do 2006 dok sam ja tamo bio. Osim toga niko ne pomene ljude koji se apsolutno slazu s vama kao ja i ima ih mnogo jos na forumu, a iz RS su, dok s druge strane je ok da vam deda i baba budu vatrene pristalice zvaksa. Tesko ko da ce reci, pa evo u kuci mi sjede maloumnici!Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2394 Napisano juče u 07:28 Drug član, 1648 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bigor said: dok s druge strane je ok da vam deda i baba budu vatrene pristalice zvaksa. Tesko ko da ce reci, pa evo u kuci mi sjede maloumnici! Pa nije teško. Pisali smo već o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17507 Napisano juče u 07:29 Drug član, 1994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću reći da imam u kući glasača žvaksa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1345 Napisano juče u 08:45 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Interceptor BP said: Mene interesuje odakle ovaj podatak? Ja nisam uspeo nigde naći dostupne podatke o broju građana RS koji imaju dvojno državljanstvo i pravo glasa u Srbiji. Vise puta spominjano. Obicno se za parlamentarne izbore registruje oko 11-12k glasaca iz BiH. Za lokalne izbore mogu glasati samo oni koji prebivaliste imaju u Srb. Potrebno je prijavljeno prebivalište u konkretnoj opštini/gradu u Srbiji (dvostruko prebivalište nije dozvoljeno po zakonima ni Srbije ni BiH). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15117 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 1512 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto tako se spominjalo i 40 000 da je bilo ali nigde ne možeš naći relevantne i zvanične podatke. Tih 11-12k glasača su verovatno prijavljeni da glasaju u BiH a koliko ih na dan glasanja bude u Srbiji to ne zna niko. A što se lokalnih izbora tiče i dvostrukog prebivališta realno se "ovi" baš drže zakona pa imaš prijavljene glasače i na adresama koja nose broj objekta nula pa i u trafo stanicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1345 Napisano pre 22 sati Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ganjajte te sto krse zakon. Samo lakse je pljuvati svoj narod u drugoj drzavi dok se ispija kafa na dan izbora i ne mrda k.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...