cezarpa 12736 Napisano Maj 19 Ne silazi, 3048 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 329 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, boza_kg said: Taj PCX se pravi u Vijetnamu, eventualno Tajlandu ili Indoneziji. I tamo bude još upola jeftiniji nego dok stigne kod nas. I za tu (tamošnju) cenu je super. OK, ali ovde ga prodaje Honda i naplaćuje brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9247 Napisano Maj 19 -, 1941 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 5/15/2026 at 1:31 PM, dejan68 said: Moj 800 sa koferima (sva 3) placen sa svim popustima 8500e a procena Autoprometa trenutno 5800-6000e, tako da i nije strasno. Cek, oni ti ga racunaju toliko i da doplatis ostatak za nov? Ili ti samo dali neku procenu, u fazonu stavi ga u oglase i trazi 6000, a nemoj ispod 5800 da ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan68 13 Napisano Četvrtak u 07:54 U prolazu, 14 postova Lokacija: umka/bgd Motocikl: honda cb1 400f,honda vtr 1000, QJ 800 srt sx Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka Autoprometa je da zamenu uradim pre isteka 3. godine jer se tada najvise isplati , a trenutno je sada ova cena (slobodna procena) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 27 Napisano Četvrtak u 13:46 U prolazu, 37 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije bio ležaj kao ni disk, pločice su pri kraju pa se malo metal čuje (struže). Pozdrav za ekipu servisa "Guzin" iz Tršića, inače ovlašćeni serviseri za QJ-Zontes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 207 Napisano pre 16 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kineza vozio sam CFMOTO 800MT dve ipo godine bez i jedne mane i greške, kupljen i održavan u Tago Moto NS odnos sa njima odličan. Znači za CF samo reči hvale bar je moje iskustvo takvo. E sad prošle godine naslednik stasao da mu se kupi prva 125ica i posle gledanja razmišljanja (cf 125 nije bio na stanju čekao se jako dugo...) kupimo zontesa G-125X motor prelep, potrošač mali ma sve savršeno ali servis se u NS radi u platneru. Pre prvog servisa procuri prednja viljuška (semering) motor tipa 900km. Na prvom servisu zatezanje kao da treba da urade generalku na motoru na kraju kažu uvažiće reklamaciju vozi tako dok ne stignu delovi pozvaćemo vas. Naravno nikada nisu pozvali u međuvremenu procuri i druga viljuška ja u gužvi ne zovem ih i na žalost sin doživi nesreću padne sa motora početkom Novembra. Desna strana izderana kreš barovi odradili svoje par plastikica puklo... Na sajmu se informišem da za delove samo u Autopromet da se obratim gde dovedem u pitanje i viljuške ali bez uspeha u platneru nisu nigde ni zaveli da smo se žalili na viljuške nikada nisu poručili semeringe... U Autoprometu ljudi skroz korektni i shvatam da ja sad ne mogu dokazati da je to bilo pre prvog servisa pre pada i napravimo dogovor poručimo delove i sada čekam. Tako da sumiram moje iskustvo sa Zontes-om ako ga neko kupi neka ga i održava u Autoprometu, ostali servisi što rade za njih tu su samo da urade mali servis i udare pečat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 693 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi ne zamjere kolege koji voze kineske motore,možda ću nekad i ja kupiti Kineza,neki mi se baš sviđaju. Ali opet nije mi jasno zašto kupiti, recimo Zontes703 za 7990 eur kad recimo Suzuki SV-7GX košta 8290e ? Zbog dodatne opreme ili? Promenio pre 9 sati član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 391 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kao i kod većine drugih kineskih marki i modela, ljudi kupuju Zontes 703T jer za iste pare dobijaju skoro 100 KS, trocilindraša i gomilu opreme... Brembo kočnice, potpuno podesivo Marzocchi ogibljenje, quickshifter, TFT, TPMS, tempomat, kamere, radare i ostale gluposti. Suzuki trenutno ne nudi ni blizu toliko opreme za taj novac, ali je verovatno sigurnija i racionalnija kupovina na duže staze. Ima nas raznih, i baš u tome je čar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7068 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5121 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo zbog navedenog. X puta je već rečeno - često je to zbog gabarita. Kineski motori znaju da više odgovaraju višim i krupnijim vozačima, a da ne koštaju ko svetog Petra. Poprilično je to jednostavno, đaba velika četvorka, ako su modeli mahom mali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17084 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš Božo zašto je to? Neće da ti prodaju motor iz srednje klase a da se na njemu voze dvoje na primer. Nego ti napravio lestvicu modela da moraš umesto Tracera 7 odeš na Tenere 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1731 Napisano pre 5 sati Drug član, 2127 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad razmišljao o tome ali Alekre u pravu si 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...