Djomla199 592 Napisano Ponedeljak u 16:47 (promenjeno) Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Planiram vožnjicu, u 3 dana da je spakujem.1 Dan NS do Bihaća. 2. Dan - Željava-Senj-Makarska 3.Dan - Makarska - Mostar - Sarajevo -NS. Šta mislite, neki predlog,sugestija itd, znam da je malo dana, ja bi da mogu razvukao na 5 ali..... to ali uvek sreću kvari. Promenio Ponedeljak u 16:49 član Djomla199 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 728 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da prvi dan stigneš na more. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 194 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na takvu turu ideš na 4 ili 5 dana . Ako misliš na 3 dana onda sedi gde si , za nigde nisi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4337 Napisano pre 8 sati Drug član, 1144 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš hoćeš u 3 dana, kreni jako rano, uhvati se autoputa do Jasenovca pa niz Unu do Bihaća i onda produži do Senja. Ne propuštaš mnogo ako ne odeš preko Bosne. Sa pauzama bi trebalo da se uklopiš u nekih 12 sati. Drugi dan onda imaš za uživanje Jadranskom (pa čak i da ponoviš neki dio koji ti se baš dopadne). U povratku, ja bih posle Sarajeva otišao na Sokolac i Vlasenicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7323 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvi dan Bg-Sv Juraj, auto put, Doboj, Bihac, Zeljava, Sv Juraj. Nije da nismo gasirali al pravili smo i pauze, stigli oko 19h. Drugi dan do Drvrnika, treci dan, do Peljasackog mosta, Mostar, Sarajevo, Romanija, Zvornik, Bg. Evo moje teme, nadam se da ce ti malo pomoci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1884 Napisano pre 7 sati Drug član, 1457 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je Dan 1 -ovo što je Miki napisao. Dan 2- Senj-Karlobag-Starigrad-Bosansko Grahovo-Tomislavgrad-Jablanica Dan 3- Novi Sad. Dan dva jer kroz Bosnu ovim putem može dosta brzo da se vozi a put je fenomenalan (kao i pejzaž). Ne znam da li si bio. Isto i ovaj deo kroz Hrvatsku. Taj deo Jadranke od Starigrada pa do iza Splita nije baš toliko atraktivan možda kao ovaj prvi deo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4337 Napisano pre 7 sati Drug član, 1144 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Dan 2- Senj-Karlobag-Starigrad-Gračac -Bosansko Grahovo-Šuica- Tomislavgrad- (Mostar?) Jablanica Ako se odluči za ovu rutu, onda ubaciti ovo napisano: Gračac- krivinarenje uz Velebit, put duži za 10-15 minuta Šuica- manje naselja, meni lično ljepši put i veće su šanse da se vide divlji konji Mostar- šteta da propusti ako nije bio, iako je ruta preko Blidinja prelijepa, ni kanjon Neretve nije za bacanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3375 Napisano pre 6 sati Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa istim putem, samo u drugom smeru, sam išao 2024. Nije neki problem da se odradi u 2½ dana. Jedino što sam kretao iz BG-a, ali to i ne pravi neku razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 842 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovako...N.Sad-Senj...noćenje Senj-Zadar...noćenje Zadar-Makarska...nocenje... Makarska -Mostar...noćenje Mostar-N.Sad Ovo bi već bila neka vožnja,da se nešto malo vidi,a i odmori... sve ostalo je samo...vozi-vozi-vozi- Možda bi izbacio noćenje u Makarskoj,nego ravno za Mostar...eto dan manje...,ali opet ispada 4 dana bar... Znaš šta frende... ostavi ti to sve za 7-8-9 ili 10 mjesec...te poduplaj dane...i troduplaj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...