AlekShu 512 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel obisao neko kolege iz novog moto kluba? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supreme 93 2 Napisano Mart 20 U prolazu, 4 postova Lokacija: Београд Motocikl: Ускоро... Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 3. 2026. at 0:25, Petak je napisao: Mozda glupo pitanje, tek treba da krenem obuku pa bi radije sa svojom opremom za koju znam da mi pase, da li ima smisla doci na sajam i pokupovati kacigu, jaknu, pantalone i ostalo. Kontam lako je za sve sem pantalone, bio bi bas prizor da krenem da se skidam u gace za probanje Тако се и ради. Ја ове године крећем на обуку, Боже здравља (чим завршим са Б) и био сам скоро до Каталист мото да видим цену опреме, да пробам и они имају као стартер пакете за мање од 40 хиљада (јакна, кацига и ваљда рукавице), мада су ми у школи рекли да морам да носим њихову због комуникатора. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Mart 21 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam da idem najvise da vidim sv7gx, posto ga nema,ne znam ni da li da idem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 21 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Supreme 93 je napisao: Тако се и ради. Ја ове године крећем на обуку, Боже здравља (чим завршим са Б) и био сам скоро до Каталист мото да видим цену опреме, да пробам и они имају као стартер пакете за мање од 40 хиљада (јакна, кацига и ваљда рукавице), мада су ми у школи рекли да морам да носим њихову због комуникатора. Vec sam pisao na forumu,ako ti je do ustede baci pogled na KP...ima ljudi koji donose opremu od preko mnogo povoljnije nego u radnjama....Kad kazem mnogo...mislim mnogo. Poredjenja radi...jesenas sam zeni kupio novu : Kacigu Shark,potkapu,jaknu,rukavice kozne,pantalone,cizme...i dobio gratis torbicu za butinu...sve za 650e. Sve to isto bi me u radnji izaslo blizu ili preko 1000e. Tako da ako ti je do ustede pogledaj i tu opciju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, AlekShu je napisao: Jel obisao neko kolege iz novog moto kluba? Idemo danas nas nekoliko, oko 11 h, mogli bi da se slikamo pored štanda, da pitamo šta se nudi, kakvi su uslovi, treba li da polažemo prijemni ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 21 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Blaza je napisao: Idemo danas nas nekoliko, oko 11 h, mogli bi da se slikamo pored štanda, da pitamo šta se nudi, kakvi su uslovi, treba li da polažemo prijemni ? Mislim da oni u klubu imaju clansku kartu Juce pogledam na insta ih pratim...od kad ne znam. Imaju napravljene spotove kao da izlaze na izbore. ' Nako ozbiljna prica izgleda...te Vuci, te copori,te ovo te ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3630 Napisano Mart 21 Drug član, 1141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Blaza je napisao: Idemo danas nas nekoliko, oko 11 h, mogli bi da se slikamo pored štanda, da pitamo šta se nudi, kakvi su uslovi, treba li da polažemo prijemni ? Pazite samo da pičketina ne zapuca Izvinjavam se, udaljiću se. 1 1 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se, kakav klub, u ovim godinama...hvala. Neko je napisao da su starlete deca, tako da mogu da gledam samo pljeskavice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 (promenjeno) Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Danas je baš bila gužva. Ima baš dosta motora i opreme, veliki izbor, za svakoga po nešto. @Bojan_87 i ja smo se sreli i sa @Saša Jack malo popričali o njegovom putovanju iz Johanesburga, i motoru Meni bio zanimljiv Qj od 900 cm3 a za "penziju" , pa zna se, foteljaš Indian @Darko Mihajlovic mislio sam i na tebe, vidi ga: Na kraju, pre penzije, u razgovoru sa @slobasuper9 nađem pravu stvar: Meni taman... Promenio Mart 21 član Blaza 25 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10847 Napisano Mart 21 Ne silazi, 2847 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da te ne grde kuci za tu busicu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Ženi se ne sviđa boja, kaže šerpa plava... Rekoh, "to ti je završeno, ima i belih ! 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4800 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Obavili sajam, ja ne znam šta bih zamerio - sve što me zanima je bilo tu, i generalno sve od noviteta - jedino mi pada na pamet honda CB1000GT nova. Utiske o modelima ću u temama da ne gnjavim ovde. Ako je neko s foruma prošao sad u koloni na AP prema BG (ja ipak slepo verujem da takvi nisu ovde), nek jede govna. Stvarno tužno za videti 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10898 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na se nadovežem na derana, jedan utisak sa platforme od skoro 53 leta... Dobar sajam. Treba biti realan, čudo je da se još uvek održava. Maleni smo mi i sirotinja realno. Što's tiče motora, Gledam to što ganjam i ono što sam ganjao dugo godina pa ću redom, kratko: KTM ADV 390 - odličan! Usko profilisana platforma, za one koji znaju šta hoće. Alltrike - nekakav fenseraj u pokušaju, ne znam šta se 'telo sa tim outfit-om. Nije me dojmio. QJ, onaj što liči na MT-a. - Bleda kopija, jasan je bio cilj ali, po meni, nije se došlo do njega. Bolje da su se potrudili da daju svoj pečat, makar kao Alltrike, pa kako bude... New KLE 500. Sve stoji što smo ovde palamudili oko njega (zadnja 17-ica, klirens, tube gume, bla-bla..) Da se razumemo: To će se prodavati k'o ćeten alva! Entry level ADV bajk, uzimaće ga raja gadljiva na Kineze, biće to dobra post-prodaja. Nisu oni tu pogrešili. BMW GS 450 - pocket bike. Maleno, premaleno. Ergonomija mi nekako promašena. Masa detalja vrlo daleko od premium-a. Moglo je to mnogo upečatljivije... Voge, onaj ADV skuter dvocilindraš (nešto RX400 jbm li ga) - zanimljiva sprava, 42-3 konja, 400 ccm, dvocilindraš, lepo sve uklopljeno, gomila opreme za 6500 evara. Caka je da će ga navodno biti tek od septembra a po komentarima konkurencije i kasnije. 220 kg suv. Čekamo odgovor Zontesa u vidu ADV 552. 10ks jači i 10 kg navodno lakši... Meni utisak dana, Kove 800X Pro, čini mi se... 800 ccm, 97 ks, 21-18. 4 moda vožnje, kvikšifter gore - dole, tempomat, ride by wire, grejanje tojaša i šaka, 20 litara tank, 24cm hod vešanja i 27,5 cm klirens. Sve to za 9K evara. Ako ikad budem menjao MT-a, trenutno je ovo jedan jedini motor koji bih uzeo u razmatranje. Lak kao perce, 183 kg onaj curb weight. Za ganjanje po seoskim atarima i dolmama rodio se a opet, da se konfigurisati za ozbiljan touring u dvoje... Možda jednog dana... Mobilni to malo izobliči ali sedim na njemu sasvim komotno, sve na svom mestu, ngde ne pritiska, žulja... Podigao bih korman i naravno zamenio vizir. 191cm i 90-tak kila žive vage... 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Svaka čast na recenziji Sajma, što bi rekli, "sa takvim se znanjem ide u kafanu"... Moram da dodam, ja sam kao laik gledao vizuelno šta mi se sviđa, dal mi je visok / nizak itd. Vi, stariji bajkeri (ne mislim na godine, već poznavanje materije) tačno znate šta da vidite... Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10898 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hvala na lepim rečima. Daleko sam ja od nešto iskusnog ali bacim akcenat na ono što me zanima i gde imam nekog ličnog iskustva... Nemam naviku da trošim vreme na ono što mi nije ciljna grupa. E, ostao sam dužan nešto: Ja nikad nisam bio fan V-Stroma, jedino mi je ovaj zadnji XT donekle zanimljiv. Ko se premišlja da ga kupi, neka požuri, bukvalno je ostalo na prste ruke komada. Dobar motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1398 Napisano Mart 21 Drug član, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off topic, ali i nije baš. Sada su popusti svuda na opremu. Da li osećate potrebu da iskoristite to i da kupite nešto, iako već sve imate, pa i po više komada? Npr danas sam obilazio radnje po Bgdu (na sajmu sam bio pre neki dan), da vidim za patike i rukavice, čisto da ne propustim neki popust. Nisam kupio jer nisam video nešto što mi se baš sviđa, ali imam to nešto u podsvesti "iskoristi popuste, iskoristi"... Kakva je situacija kod vas? Inače, radnje prepune. U Garaži sam jednom u životu sreo drugog kupca, danas gomila. U Barelu ima nekada poneki, danas oba sprata na Nbgdu prepuna ljudi. Ludilo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 21 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme mi jedino trebaju neke moto patike, za leto. I to sam gledao, ali sam još uvek neodlučan šta uzeti. Kako mi levi skočni zglob već četvrti put "iskače", trenutno sam primoran da nosim čizme. Ali, da ne gušim temu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 21 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Istina je, prodavace se KLE, narocito u USA ali mogli su izdominirati sa par boljih odluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Mart 21 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ej... Neko je seo za sto, sastančio i doneo odluku na osnovu nekih zaključaka kako treba novi KLE da izgleda. Bitan je to motor za njih čim su stavili KLE nomenklaturu. Mogao da se zove bilo kako. Verovatno idu na to da naprave univerzalni motocikl koji može svako da vozi, od muškog do ženskog, velikog i patuljastog. Ne nešto specijalizovano za neku nišu kupaca. Verovatno i neki price range do kojeg su ljudi spremni da plate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Mart 21 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, alexanto said: @Blaza Hvala na lepim rečima. Daleko sam ja od nešto iskusnog ali bacim akcenat na ono što me zanima i gde imam nekog ličnog iskustva... Nemam naviku da trošim vreme na ono što mi nije ciljna grupa. E, ostao sam dužan nešto: Ja nikad nisam bio fan V-Stroma, jedino mi je ovaj zadnji XT donekle zanimljiv. Ko se premišlja da ga kupi, neka požuri, bukvalno je ostalo na prste ruke komada. Dobar motor. u vezi stroma,zato ja i nisam hteo da cekam sajam i lutriju da li ce ga biti ili nece,pa sam uzeo jednog u decembru. ima veliku armiju obozavalaca, pa je mozda logicno da ce biti trazen nakon prestanka prozivodnje. u vezi tvoje slike na motoru, nisam uzivo video ali na slikama,kao da ti treba broj veci motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10898 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Pominjao te je Sloba Neka te lepo služi mašina - ne sumnjam Što's tiče mene na Kovetu, kad sednem, sve mi je potaman, sve na dohvat ruke, tabla mi nije nisko, noge smestim taman kako treba, nisu mi jako savijene. Kažem, stavio bih podizače kormana i vizir od Ivana (po tradiciji, 11-12 sam radio do sad kod njega ) naravno kofer pozadi... Znaš kako, CF Moto MTX je taj "jedan broj veći" ali me to baš odbija - preglomazan mi je... Ovo bi bio za mene extra dual: kad ga očerupam, odličan za "ljuti off" koji ja vozim a kad ga "naoružam" može na kraj sveta. Jbg, imao sam do sad u nazovi "moto karijeri" podosta vožnji od 600+ km za dan pa i 700+ a sve sa motorima ispod 500 ccm... Realno, daleko sam ja od te priče ali mi se dopada. Konačan utisak imaću kad ga provozam. Ponudio deran iz Burnout-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Mart 21 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan ta kubikaza,snaga i tezina su zanimljiv spoj,mislim na Kove. A Slobu ne upoznah- nije bio tu ni kad sam probao,ni kad sam "tovario" stroma Promenio Mart 21 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 21 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kove je nahvalio i Big rock moto. Izgleda odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 21 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, markommarko said: Malo je off topic, ali i nije baš. Sada su popusti svuda na opremu. Da li osećate potrebu da iskoristite to i da kupite nešto, iako već sve imate, pa i po više komada? Npr danas sam obilazio radnje po Bgdu (na sajmu sam bio pre neki dan), da vidim za patike i rukavice, čisto da ne propustim neki popust. Nisam kupio jer nisam video nešto što mi se baš sviđa, ali imam to nešto u podsvesti "iskoristi popuste, iskoristi"... Kakva je situacija kod vas? Inače, radnje prepune. U Garaži sam jednom u životu sreo drugog kupca, danas gomila. U Barelu ima nekada poneki, danas oba sprata na Nbgdu prepuna ljudi. Ludilo ...a...imam istu kacigu koju sad nosim ganc novu u kutiji, na ormanu.. Jer je obožavam. Pa kad se ofuca ide nova iz šteka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 411 Napisano Mart 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Kove baš oduševio. Prvi put vidim i veliki (800) i mali (450) danas uživo i sedam na njega. Baš oba motora su ostavila jak utisak, ali ako se ne varam i Kove 800 je registrovan samo za jednu osobu (kao i 450). 800 me je oduševio težinom u odnosu na gabarite, deluje baš lepo spakovano. A 450 je zver. Kako sam seo na njega imam utisak da tera na krvična dela. Visoko sedenje, odma se oseća da je tvrd motor a verujem i da ide kao nevreme. Verovatno najviše sedište na celom sajmu, ali opet mogu mogu sa obe noge na zemlju. Baš bi voleo oba modela da probam ako bude prilike. KLE kao i svima, najveće razočarenje. Super mi je bilo da čujem koju reč uživo i o prašnjavoj africi :) Promenio Mart 21 član Skandi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...