dr.srba 138 Napisano Četvrtak u 17:45 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan I sad krece uzivanje...nek je sa srecom...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 398 Napisano Četvrtak u 17:56 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Srbo, dogovorićemo i neki susret. Samo sad stiže ovo sranje od vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 138 Napisano Četvrtak u 17:59 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi...sa zadovoljstvom...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 138 Napisano juče u 11:02 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Daje se na znanje...za korisnike Zontes 368, pretpostavljam i 350 serije,kao i ostale Zontes vlasnike kojima odgovara, relativno retka (bar po pricama sa raznih foruma) 1225 3V baterija za daljinac se moze kupiti na beogradskom buvljaku pretposlednji red, druga tezga od strane parkinga, kod jedne fine malko starije gospodje,koja je nabavila te baterije,kako sama kaze:"malko su retke,ali ja sam mislila da je neki daljinski za kola,pa sam uzela jedno pakovanje". Ja slucajno natrcao i naravno rekao sam joj za sta su,tako da mislim da ce ih ubuduce imati...Sent from my SM-A536B using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 398 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da kupiš ceo paket i preprodaš ovde po duploj ceni Inače, baš sam se nauživao u novom motoru ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6894 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Ne silazi, 4981 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio pre 7 sati član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 138 Napisano pre 6 sati U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sad udara neizdrz...al kad se zajasi, lele...sutra pauza u padavinama. Ja bi sutra zajaho,pa makar crko...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 248 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes, ali hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 138 Napisano pre 4 sati U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E, Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno...jes brate...Sto rekoh onomad sam sebi: nema loseg vremena, ima samo lose opreme :-)Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...