Jump to content

Moto Zajednica

Zontes 368E

Recommended Posts

• Zainteresovan, 479 postova
  • Motocikl: Zontes 368E

Ma nije meni do tih elektronskih igračaka....

Ali, mi smo kupili kao sa predsezonskim popustom za iste pare za koje sad nude novi model bez popusta, malo nelogično. Ono što je po meni unapredjeno je upsidedown podešavajuća viljuška, bolji zadnji amortizeri, smanjena težina, lepše sedište i brži softver. Elektrogas, tempomat, grejanje sedišta mi ne znače...

Promenio član sale-kum

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Zontes 368E

Da znam de cu pasti, ja bih seo...kad sam kupio zontaru,kapirao sam da je akcijska cena, kad ono medjutim, akcija traje i dalje...treba nam almanah iz Povratka u buducnost, samo tako imamo pun pogodak,ovako usi rastu kako god okrenes...

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

• Drug član, 3114 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 4 minuta, dr.srba je napisao:

Da znam de cu pasti, ja bih seo...kad sam kupio zontaru,kapirao sam da je akcijska cena, kad ono medjutim, akcija traje i dalje...treba nam almanah iz Povratka u buducnost, samo tako imamo pun pogodak,ovako usi rastu kako god okrenes...

Vidiš...pre nekog vremena sam ja negodovao u pogledu visine cene i načina formiranja istih za Voge u smeru nepoštovanja kupaca koji su ranije uzeli motocikle pa su me divne kolege dočekale na nož sa komentarima u stilu ko te...i td. Činjenica je da dileri imaju masne procente kad mogu tako da se igraju cenama. 

• BJB Maxi Scooter Club, 1298 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

To sa cenama i akcijama jbg, rade svi isto, treba da ti se potrefi momenat. Ja sam moj motor platio polovan više nego što je 6 meseci kasnije bio nov na akciji.

Meni je veći problem to štancanje modela koje rade Zontes i QJ, preteraše ga.. s te strane mi više poverenja ulivaju CF i Voge, svaki model se drži bar 3 godine

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 2 minuta, andrej. je napisao:

To sa cenama i akcijama jbg, rade svi isto, treba da ti se potrefi momenat. Ja sam moj motor platio polovan više nego što je 6 meseci kasnije bio nov na akciji.

Meni je veći problem to štancanje modela koje rade Zontes i QJ, preteraše ga.. s te strane mi više poverenja ulivaju CF i Voge, svaki model se drži bar 3 godine

U Kini je zakon takav da se motocikl mora menjati nakon 10 godina. To je razlog štancanja...prosto im se može.

• Ne silazi, 5066 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@mick čini mi se da je 13 god, u pitanju, ali kako god, to svakako nije razlog, jer realno mogu da prodaju jedan te isti model, jer se nakon nekog vremena svakako mora menjati za mlađi.

Ovo je čisto igranje, što se mene tiče. Trenutno su svi zàtečeni ponudom i eksplozijom kineskih modela, cenom i opremom, al evropski kupac ipak traži i podršku, i delove i kvalitetan servis. Mislim i nadam se da će morati da se malo spuste na zemlju.

Pre 13 sati, boza_kg je napisao:

@mick čini mi se da je 13 god, u pitanju, ali kako god, to svakako nije razlog, jer realno mogu da prodaju jedan te isti model, jer se nakon nekog vremena svakako mora menjati za mlađi.

Ovo je čisto igranje, što se mene tiče. Trenutno su svi zàtečeni ponudom i eksplozijom kineskih modela, cenom i opremom, al evropski kupac ipak traži i podršku, i delove i kvalitetan servis. Mislim i nadam se da će morati da se malo spuste na zemlju.

Servis i podrška su daaavno kod svih brendova otišli u aut! To ne govorim iz aspekta nekog ko živi u Srbiji. Biće potrebno opasno veliko prilagođavanje i servisa i kupaca na budućnost koja se tiče prodaje, servisiranja i delova. Ko se najbrže prilagodi taj će imati veći deo tržišta. Džaba nama kukanje biće kako veliki diktiraju...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja