sale-kum 432 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Mada mislim da je suština nešto drugo, da kažu: to i to treba da se menja, ali mi nemamo i nismo ti ni naplatili, a ti se snadji ako možeš. Da znaš na čemu si. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7517 Napisano Avgust 3 Ne silazi, 5366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi da bude tako, eli ebiga. Ima i raznih mušterija, koji nemaju razumevanja za problem, i onda prećute, da prođe kao puvanjak, lakše im tako Sve u svemu, ovlašćeni servis je samo nužno zlo, nismo mi ni kao tržište ni kao društvo zreli za normalne stvari. Ne bih sa ja mnogo pouzdao u njihovu brigu o vozilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 234 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Posle dovoljno kilometara provedenih na ovom skuteru, za relativno kratko vreme, mladic u meni zeljan je promena. E ce preci u G, a postojece E ce preci u necije ruke. Ako kojim slucajem neki od citalaca ovog naseg serijala pozeli da vozi jedan perfektno razradjen i odrzavan zontes 368e po principu sednem, upalim i idem na kraj sveta, moze slobodno da me kontaktira npr u pp. Bice i pride uz motor nekih sitnica, lepih i korisnih. Sto kazu strucnjaci sugestibilnog marketinga, vredi videti. U zdravlje...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre, šta te prelomilo za g, pričao si da si probao oba i da ti je e više legao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 234 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Mladost ludost... Moja ledja ne mogu vise lako da podnesu polozaj kormana na duzim voznjama. Trpim bolove vec duze vreme...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prodjoh i drugi, malo duži letnji krug: Bg-Trebinje-Budva-Trebinje-Banjaluka-Bg. Ukupno oko 1500km. U Budvi 3 dana kupanja, u Banjaluci (selu pored) 4 dana seoskog odmora. Pojavio se i prvi kvar(ić): mehanizam podizanja i spuštanja vizira dobio je neko neprijatno krkljanje, kao da se neki zupčanik pojeo ili nije podmazan, moraću do servisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zontes_368_K 1 Napisano Avgust 14 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368 K Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2026. at 10:32, sale-kum je napisao: Šteta što nemamo nekoga ovde za Zontes kao što je Sloba za Sym. Zontes Moto. Klub FB. stranica se bavi svim aktuelnim temama a i sam sam svim Kolegama na usluzi! / Vuk Admin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas matorih koji i dalje nemamo nijedan nalog na društvenim mrežama, bez obzira što su ponekad korisne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...