Nole Bg 6599 Napisano Subota u 10:47 BJB Maxi Scooter Club, 1887 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Realno meni je NT sledeća stranica, probao onomad baš njegov bajk (ima slika, baš mi čuči ) i toeto. Samo ....mora pričeka jos par godina, zid, radiona, fasada.....pizdematerine .e čekaju da završim.Vala i red bi bio, mi kad smo svi kretali na skuterima, vodja kolone bio Dare sa Nc-om, bese pre 10 god, ajde Dare pa da zalijemo novu OnduPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8902 Napisano Subota u 13:34 Ne silazi, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lestra je napisao: Ako mrzis cenkanje i cigancenje (kao ja npr) prvom koji dodje spustis cenu za 500\600\700e i motor ode brzo. Kakav vrhunski nacin da mu smekeski kazes da ti spusti soma evra 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8902 Napisano Subota u 13:35 Ne silazi, 2413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Ćomi- je napisao: Savrsen motor. Srecno sa prodajom. bas da napisem da mu fale jos malo cilindara da bude savrsen , onda bacim pogled i vidim da je to napisao comi , pazi sad , sa GS-om 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3126 Napisano Nedelja u 08:51 Drug član, 1035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za forum je 11500€ 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3126 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 1035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se neko premišlja, dogovrio sam zamenu staro za novo tako da će oglas biti aktivan do kraja nedelje. Promenio pre 16 sati član Mr_Wolf 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...