Nole Bg 6599 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 1887 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Realno meni je NT sledeća stranica, probao onomad baš njegov bajk (ima slika, baš mi čuči ) i toeto. Samo ....mora pričeka jos par godina, zid, radiona, fasada.....pizdematerine .e čekaju da završim.Vala i red bi bio, mi kad smo svi kretali na skuterima, vodja kolone bio Dare sa Nc-om, bese pre 10 god, ajde Dare pa da zalijemo novu OnduPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8885 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lestra je napisao: Ako mrzis cenkanje i cigancenje (kao ja npr) prvom koji dodje spustis cenu za 500\600\700e i motor ode brzo. Kakav vrhunski nacin da mu smekeski kazes da ti spusti soma evra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8885 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Ćomi- je napisao: Savrsen motor. Srecno sa prodajom. bas da napisem da mu fale jos malo cilindara da bude savrsen , onda bacim pogled i vidim da je to napisao comi , pazi sad , sa GS-om 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...