Rider000 2685 Napisano Septembar 3 Drug član, 1798 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Interesantna mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 57 Napisano Septembar 3 U prolazu, 53 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, sobranie89 je napisao: Evo 2 slike. Za sada jos ne mogu nista da kazem lose.. presao sam samo 200km.. Ne mora odmah loše, piši šta je dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4225 Napisano Septembar 16 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2026 at 2:55 PM, sobranie89 said: Evo 2 slike. Za sada jos ne mogu nista da kazem lose.. presao sam samo 200km.. Ima li utisaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 57 Napisano Septembar 16 U prolazu, 53 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je baš dobar čim nema vremena da piše 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 103 Napisano Septembar 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Septembar 18 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5130 Napisano Septembar 18 BJB Maxi Scooter Club, 1501 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Više predstavljanje nego recenzija, za to ipak treba da bude objekivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4390 Napisano Septembar 18 Drug član, 1977 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kad majka uzme stvar u svoje ruke i krene da provodadžiše za sina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 281 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Napisao bih koju o ovom modelu koji sam imao prilike danas da vozim u sklopu test dana na Fruskoj Gori danas gde sam ga provozao nekih 15ak minuta po krivinama sa par izleta do 100-130kmh. Posto razmatram Sport Touring za sledeci motor posle X-ADV, konkretno Tracer 9, zanimalo me je sta to nudi Zontes za upola manje para.Suma sumarum motor je meni licno lep uzivo, vecim delom deluje kvalitetno uradjeno, najveca zamerka mi je na tastere koji malo plivaju i korman koji deluje pomalo jeftino.Sto se same voznje tice motor se lepo vozi, obara, quickshifter radi fino skroz (ume jedino malo da trzne ako se dodaje gas i spusta u nizu), zvuk je bas po meri. Pomalo je lenj na gasu, nekako kao da moram da sacekam povratnu informaciju kada odvrnem rucicu gasa. Nisam siguran da li sam slucajno seo na A2 verziju, provericu naknadno.E sad, ono sto je zapravo najveci problem jesu moji gabariti od 191cm gde mi je motor mali, a korman nizak i u nekom cudnom polozaju (previse zakosen prema meni). Pretpostavljam da je i to stvar navike, ali vozio sam svasta u poslednje vreme i ovde mi je taj polozaj sedenja i korman upao u oko cim sam seo na njega, bez ikakve voznje. Svakako jako lepo iskustvo, i mislim da motor nudi zaista jako puno za taj novac, ne sumnjam da ce se dobro prodavati i da ce ljudi biti prezadovoljni.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 77 Napisano Septembar 20 U prolazu, 9 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je Mikec napisao stoji. Bio i ja provozao. Ja sam 186cm i meni je motor tu negde taman. Za sve niže tvrdim odličan izbor. Ja sam zacinio sa nekoliko sličica. Steta sto test nije bio sedi vozi sam gde hoćeš i vrati se za sat vremena. Brzo bih se prilagodio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1251 Napisano Septembar 20 Zainteresovan, 405 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @krekemburg Eto moj FJR viri na zadnjoj slici A evo dole i neki moj video. Meni je T bio skroz ok, ali u ovakvoj vožnji ne može baš nešto ni probati. Jedino što mi je zasmetalo na T je da sam malo klizio prema napred Motor bolje izgleda uživo nego na onim reklamnim slikama, farovi koji su mi jedina zamerka na dizajn se uživo retko vide tako (baš od napred, udaljen, itd). Meni je položaj skroz dobar, ja 190/85, a pošto @Mikec ima drugačiji utisak a sa visinom smo tu negde, ostaje da probate sami. Baš je kratko bilo, a još veći problem je bilo što smo u grupi vozili, subota, gužva i tako... Ja sam išao u prvoj turi, ne stigoh ni da vidim ništa od podešavanja, za F sad vidim da je neki drugačiji mod bio nego na T, on se drugačije ponaša, sporije reaguje, mekši je, veći je (sedište dosta manje na T). No ipak, lepo je da imamo ovakve događaje, može da se proceni da li ide drugi krug - test vožnja, pa... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 11 Napisano Septembar 20 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako uzeo da probam sjeo na njega.Kad sam se lomio ove godine za kupovinu novog imao sam izbor uzeti zontes 703f (sa svim zivim dodacima i oko 7500e)ili tracer 7 gt sa dodacima oko 12500e.Posto volim 17/17gume pitao sam za ovaj model T i receno mi tek krajem godine ili pocetkom.Privlacilo me cornering.plus kamere pkus ja putujem bar 3x godisnje u kinu ostajem po 20 dana po putu i znam kpliko napreduju i moja logika je bila uzecu tracera i to je to ili kineza sa zadnjom recju tehnike voziti 3g i za iste pare kupiti opet zadnju rec tehnike motor je motor i imam zadnju tehniku a 2 motora platim ko 1 tracer 7gt.E oa nije bas tako.Docekao ga danas na sajmu.Nizi sto meni savrseno odgovara visok sam 176 pa mi Tracer malo visok.Cim sam sjeo plastika kod rezervara kao da je neko naslonio klopara.i to ne malo nego smjesno ne znas jel naljepnica il tvrda plastika.Napred jel kutija ili motor?uzeo da probam ipak je 95ks 3 cilindra cornering.Lepo ide to je sve.Osecaj cp2 agregata nema 95ks nema osecaj.Nekako nista...zavrsna obrada razocaran toliko videa najavljuvanja utisak..... treba im jos 5g da stignu Japance nemam sta reci nisam puno mogao da vozim probali i drugi uglavnom svi se slazemo.oprostite na pravopisu vozim pa pisem kednom rukom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 723 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 516 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na test ovog motora na dino stolu i pokazuje oko 90 ks na točku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2443 Napisano Septembar 21 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, siskobn je napisao: oprostite na pravopisu vozim pa pisem kednom rukom... Zajebavaš li nas? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2792 Napisano Septembar 22 Drug član, 1761 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hahah...još da kaže da vozi motor i piše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlivajućiZamajac 22 Napisano Septembar 22 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: BMW F800R Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2026. at 0:05, siskobn je napisao: ...vozim pa pisem kednom rukom... Mogla je recenzija da sačeka, da je ne pišeš baš odmah, u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 377 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Sedeo sam skoro na Suzukiju SV-7GX, danas sedoh na 703T. Nisam probao ni jedan, ali mogu da kažem da ovaj 703T deluje ozbiljnije urađen, i ima niže težište, pa u mestu deluje malo lakši, barem meni. Zvuk je brutalan (Što bi Shone rekao). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2501 Napisano Septembar 22 Drug član, 1808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor ide kao vezan za drvo, kao buba mara.Bukvalno nema teorije da to ima 95ks, više je neki Japanac od max 80ks.Mislim da je sve na strani japanaca osim tih džidžabidža koje su mu nakačili od dodatne opreme.Ko ne veruje neka sedne i uporedi ovaj motor sa japanskim, italijanskim ili nemačkim motorom slične deklarisane snage, sve će mu biti jasno.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8768 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 3731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se jos stidi da pokaze zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 377 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se stidi jer svi primerci kod nas su još uvek kompjuterski limitirani na 6000 ob. Dok ne pređu 1000km, fabrički uštrojeni, i naravno da su "vezani za drvo" Nemam šta da branim, jer nisam probao, a ti što su probali, probali su uštrojenu mašinu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 57 Napisano Septembar 23 U prolazu, 53 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2026. at 10:52, vladmoll je napisao: Naleteo sam na test ovog motora na dino stolu i pokazuje oko 90 ks na točku... Pre 11 sati, vidakn je napisao: Taj motor ide kao vezan za drvo, kao buba mara. Bukvalno nema teorije da to ima 95ks, više je neki Japanac od max 80ks. Mislim da je sve na strani japanaca osim tih džidžabidža koje su mu nakačili od dodatne opreme. Ko ne veruje neka sedne i uporedi ovaj motor sa japanskim, italijanskim ili nemačkim motorom slične deklarisane snage, sve će mu biti jasno. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Napisao je kolega @vladmoll da je izmereno na 90ks na tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2501 Napisano Septembar 23 Drug član, 1808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se stidi jer svi primerci kod nas su još uvek kompjuterski limitirani na 6000 ob. Dok ne pređu 1000km, fabrički uštrojeni, i naravno da su "vezani za drvo" Nemam šta da branim, jer nisam probao, a ti što su probali, probali su uštrojenu mašinu Moguće da je to. Ima logike, vuče se kao slina po putu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2792 Napisano Septembar 23 Drug član, 1761 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se T i F varijanta razlikuju ali Hrvati su na dyno stolu izmerili 84 KS (na F varijanti). Isto mi je rekao i drugar koji ga je probao. Kaže da je utisak ono....nja..... Ok, ovo je subjektivno naravno oa nije toliko relevantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2501 Napisano Septembar 23 Drug član, 1808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se poklapa sa mojim utiskom...Da se razumemo, nije ni 80ks malo, ali ako napišeš u specifikaciji da ima 95ks očekujemo da tako bude.Kao kad na specifikaciji kineskih zvučnika stoji 20000W a nemaju ni 20W.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18149 Napisano Septembar 23 Integrisan, 8831 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi i kako isporučuje tu snagu. Da li je na nekim obrtajima gde se u svakodnevnoj vožnji ne koristi ili je negde na sredini npr. Isto kao noviji navijeni dvocilindraši, 95ks na 9000 obrtaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25445 Napisano Septembar 23 Integrisan, 8283 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivno ali meni taj motor VRISTI - plastic fantastic sa tom maskom napred... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...