RankoBg87 5765 Napisano pre 1 sat Drug član, 2747 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo hladna i sezona se zatvorila pa moze da se napise koja rec za ovu godinu. Voznje od 100-300 km u danu ne racunam a bilo ih je svako malo pa tako da to preskačem. Kraj Maja, pocelo da svrbi za neku vožnju, gde sta, kako pitanje je. Neko more mora da padne, pricam sa @drazenye kaze ajmo u Herceg novi za vikend, necemo na skup idemo da se okupamo i on da se vidi sa rodbinom, reko moze kupljeno. Dani idu, nervoza i sreca sve veca, blizi se petak 13. Jun. Sreda stignem na posao nije kako treba, boli oko ledja hoce oci da ispadnu, trka, frka, snimanje, pesak u bubrezima za koji nisam ni znao da imam do tog momenta. Put propao za mene Draza ode sam, jedino tad mogao i bio slobodan. U nekoj temi se nesto pisalo i rekoh moram to odvozati do HN sta god bilo, javi se kolega @bajker71 vozio bi on, reko sve dogovoreno, vozimo preko Zvornika, Romanije, Sarajeva, Mostara do Trebinja. Par dana pred put javlja se kolega @grafigo hoce i on, naravno da moze. E da, ova godina mora biti jaca sa voznjama tako da se uzimaju bocni koferi. Sad Nc lici na nesto. Subota 21.6.2025, ustajanje s petlovima. Dogovor je da se nadjemo negde na auto putu, Bajker71 i ja se nalazimo pre Rumske raskrsnice, auto putem i brzom saobraćajnicom vozimo sve do granice, prelazimo na Trbušnici-Šepku. Prava pauza u Zvorniku kod Strica u Motelu Laguna i cekamo Grafiga koje ide iz Valjeva. Bajker71 nije bio na ovoj strani tako da vozni lagano i stajemo gde god ima sta da se vidi, sledece stajanje Milici da vide mašine. Voznja preko Romanije savrsena kao i vreme, pauza negde na Romaniji da se sipa gorivo. Na ovom putovanju sam vodic i konj predvodnik i najgori od sve dece posto ga znam ko svoj dzep. Provlacim ih kroz Sarajevo raznim ulicama da bar malo vide, pauza u Srpskom Sarajevu-Lukavici opet se nalazim sa rodjacima, Bajker71 i Grafigo u fazonu jel ima negde da nemas rodbinu . Do Jablanice idemo auto putem, spomen park sam omasio i reko gde sad da se vracamo, stajemo kod cuvenih pecenjara na Jablanici cisto da vide o cemu se radi da znaju za sledeći put. Sledeca tacka i pauza Mostar, javljam se kolegi @Limeni67, Nemam reci koje ga mogu opisati, prosto legenda, ugostio nas u svom gradu, inace je poznato lice Mostara pa tako dok se šetamo ljudi mu se javljaju i nas upoznaje. Parkirani kod njega kuci. Uz šetnju po ulicama i prici o gradu uzivamo u Mostaru, prosto nije isto kad ste sami i kad ima neko ko je tu iz grada. Ulazimo u jedan kafic sa pogledom na most ali zbog sunca menjamo za drugi. Oduševljen pricim vreme brzi ide pa moramo da se rastajemo. Pravac Trebinje. Voznja od Mostara, Stolca do Trebinja fenomenalna uz zalazak sunca. Nekih 30km pred Trebinje hvata nas mrak tako da samo vozimo. Stigli oko 21h, raspremanje i u grad na pice. Kako doci u Trebinje a ne obići Gračanicu. Nastavak sledi. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5765 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2747 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dan drugi, Herceg novi i napokon more. Dorucak, kafa pod Platnima. Put do HN super za voznju. Uzivanje na max, Naravno da sam zaboravio patike u Trebinju u smestaju pa tako da sa čizmama u more Grafigo ide nazad kuci, Bajker71 i ja se vracamo za Trebinje u smestaj. Uvece do grada, nalazim se sa rodjakom kod koga smo bili u Zvorniku, grad prelep uvece, ulice pune. Kratko ali lepo. Treci dan. Pravac Bileće, Gacko, jezero Klinje, Tjentiste, Višegrad, kuca. 1130km tri dana. @bajker71 @grafigo ubacujte slike sto imate a i slobodno koju rec. Video tek treba da uradim tako da ce biti uskoro. Nastavak nekog drugog putovanja uskoro. Promenio pre 37 minuta član RankoBg87 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...