RankoBg87 5705 Napisano pre 19 sati Drug član, 2723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da bi neki motor vama legao to ne moze u 10km voznje. Kad sam uzeo Nc, kukao sam posle 50km, sad lagano 200-300 bez pauze, kad mi krene ono da mi smeta, ustanem minut i sve super, navika je cudo. Neko ce reci nije mu ni taj Versyis udoban a on i druga mu polovina imaju po 180 visine, Moze svaki za dvoje samo je pitanje da li želite da se vozite ko na trkama ili da uživate u voznji. Kad kažu nije za dvoje zbog preticanja, moze to bez problema svaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 628 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 521 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DAR'C NS je napisao: Molim te pojasni malo. SE sa elektronskim ogibljenjem navodno je perfekcija, mada i +1500€ na S varijantu. Hvala unapred! Ne svidja mi se ideja gde se podesavanje menja tokom voznje samo od sebe, bez moje zelje. Pored toga, ceo sistem je dosta komplikovaniji (ima pumpu i jos kojekakve kerefeke) zbog necega sto ne zelim da imam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2844 Napisano pre 17 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodni su ti teski motori za putovanje (kad stigneš), mislim na 250+. Treba ga uparkirati, isparkirati itd. Jos ako je neka nizbrdica ili dole šljunak, onda rodiš mečku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 41 Napisano pre 17 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Da sada kupujem nov motor, odabrao bih najverovatnije Versys 650 na akcijskoj ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 174 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300(+1 uskoro) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nightrider Z said: Ne svidja mi se ideja gde se podesavanje menja tokom voznje samo od sebe, bez moje zelje. Pored toga, ceo sistem je dosta komplikovaniji (ima pumpu i jos kojekakve kerefeke) zbog necega sto ne zelim da imam Hvala na odgovoru! U pravu si, sva ta elektronika….možda malo da ne bude sve kompijuterski programirano a popravke verovatno nenormalno skupe. U nekom postu član ove zajednice koji vozi NT-a novog(hondu) srećom u garanciji spomenu displej za zamenu 3000€pa to stvarno nisu cifre za zajebanciju….ludilo. Hvala još jednom i mislim da si mi na pravi način dao odgovor. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 965 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih kupovao nov motor,a razmisljao sam i o tome...kupio bih motor koji odgovara mojim potrebama. Nemam vremena da putujem 1000de kilometara u ovom trenutku,zbog posla...treba mi motor za svaki dan,grad,...i poneku vikend turu po zemlji i okruzenju...dakle neki sport turer. Iskreno NC bih kupio bez razmisljanja da ima 70-80 konja. Nisam ga vozio ali onako predpostavljam da bi mi bio slab jer sam uvek vozio oko 100 ili vise konja. Ako bi mi odgovarao po gabaritima gledao bi cb1000gt ili Tracera 9... Suzuki GSX 1000gt takodje dolazi u obzir. To su motori koji bi meni bili u uzem izboru. Da budem skroz u temi Promenio pre 1 sat član pedjazz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...