srbac 2837 Napisano juče u 10:13 Andragog, 5421 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ponovo gledao Sprint. Kako Ducati poteze, preskocio je Alex i Apriliu i KTM u sekundi . Ima sigurno neki nevidljivi turbo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5801 Napisano juče u 13:04 Integrisan, 13721 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spasiše se Morbidelija! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5801 Napisano juče u 13:05 Integrisan, 13721 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srbac said: Sad sam ponovo gledao Sprint. Kako Ducati poteze, preskocio je Alex i Apriliu i KTM u sekundi . Ima sigurno neki nevidljivi turbo Izlazak iz zadnje krivine po cenu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4868 Napisano juče u 13:46 Svrati cesto, 3900 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1359 Napisano juče u 13:47 Ne silazi, 5731 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bez, nije im dao ni tračak nade od početka do kraja. Alex, kao i u šampionatu, moraće da se zadovolji sa drugim mjesto, a pitanje da je bio još koji krug, da li bi ga reskočio Acosta, kasno je opet potpalio motore. Acosta u jednom momentu malo potonuo, reko' neće valjda opet, ali srećom nije, još jedan podijum. Kurta se trgao koliko je mogao, ali klavijatura nije mogla više. Peko, fijuuuu, ode u šljunak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3652 Napisano juče u 15:49 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5850 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle jutrošnjeg zagrijavanja vidio raspoloženje kod Beza, reko ovaj će ih pomesti danas... kad je ljetos riviola rekao vidjećete, iznenadiće vas aprilia, mislio sam to govori radi slučajnog šampiona koji se tad nećkao... banjaja sad već po licu ne djeluje nimalo dobro.. jbg kad se precjenis i jos te podrze pa kad dodje istina budeš u qrcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4868 Napisano juče u 15:52 Svrati cesto, 3900 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Banjaja samo 3 boda vise od Akoste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3652 Napisano juče u 15:55 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5850 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nego kao se ovo na avataru mijenja "Pobjednik motogp kladionice 4X " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3532 Napisano juče u 17:29 Drug član, 1488 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1952 Napisano pre 23 sati Drug član, 2722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Citam Bulegine utiske o gp motoru. Naglasava koliko su Miselinke razlicite od Pirelija. Spominje i da ce Toprak morati da se prilagodi.Razmisljam ako Banjaji ne sedne guma 2027., njegova karijera je gotova... Razlika izmedju gp24 i gp25 je decija igra u odnosu na to sta guma sa drugom DNK donosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1359 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Ne silazi, 5731 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali i ostali će valjda imati isti taj "problem". Ispade taj Banjaja neki ozbiljan bilmez. A čovjek četiri puta pada, da bi drugar Bez pobjedio, pa makar je ljudina solidaran . Promenio pre 14 sati član mixa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1209 Napisano pre 14 sati Drug član, 2720 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I ja nešto razmišljam, ne bi on padao tek tako. Jedva čekam ovaj mrtvi Michelin da zapale na jednoj velikoj lomači u Valensiji sledeće nedelje. Ne znam za skoriji primer toliko lošeg proizvoda na ovom nivou. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4868 Napisano pre 13 sati Svrati cesto, 3900 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan @Desmo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4868 Napisano pre 13 sati Svrati cesto, 3900 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, easy naked je napisao: I ja nešto razmišljam, ne bi on padao tek tako. Jedva čekam ovaj mrtvi Michelin da zapale na jednoj velikoj lomači u Valensiji sledeće nedelje. Ne znam za skoriji primer toliko lošeg proizvoda na ovom nivou. Miselin ne zna da napravi dobru gumu ili je DORNA takvu narucila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 391 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi vozači koji su izgubili samopouzdanje posle nekog težeg pada ili povrede se vise nikad nisu vratili na predhodni nivo. Sve mi se čini da je i kod Banjaje isti slučaj, samo što je njegova povreda psihičke prirode. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 4024 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 5112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih razmišljao i u ovom pravcu, 20. јул 2024. · Just married 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2837 Napisano pre 9 sati Andragog, 5421 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kume, izgore ti kesa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1209 Napisano pre 8 sati Drug član, 2720 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Je l' kum bio neko koga znamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1209 Napisano pre 8 sati Drug član, 2720 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Fredi said: Miselin ne zna da napravi dobru gumu ili je DORNA takvu narucila? DORNA im je sigurno zadala glavobolju sa aerom, ali ipak mi je Mišelin više smrdeo. Delaminacija, skraćivanje trka, palamudjenje sa pritiskom i najviše spor razvoj. Prodje X godina kako testiraju gumu koja je trebalo da se pojaviti za 2-3 godine, a trenutna guma već kaskala sa razvojem motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3652 Napisano pre 8 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5850 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad pireli kaže nema mjerenja pritiska, naša guma može i izduvana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1359 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 5731 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E da je Peku onomad bio taj Pirelli . Promenio pre 8 sati član mixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2837 Napisano pre 4 sati Andragog, 5421 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Alex imao Pirelli, otisao bi 10 sekundi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 472 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 445 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Osvojio bi titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...