mali_zmaj 1678 Napisano Novembar 24 (promenjeno) prisutan, 1275 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste sve ok, ali kad ženu voziš sa sobom... e šest kofera ne bi dovoljno bilo!! KLE kao KLE ok, ali ta cijena dodatne opreme je užas živi, i onda dok ga malo opremiš, on ispada iz konkurencije cijenom! Ja sam se prvi obradovao istom,nostalgija radi .. ali, stvarno nismo ovce za šišanje. Radile bi neke meke torbe i neki jefini kofer!! Promenio Novembar 24 član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2206 Napisano Novembar 24 Drug član, 1541 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sto se cudite... Pa nista jeftinija sa opremom nije ni Honda, ni Yamaha ni Suzuki niti bill koji drugi brend. Svi prodaju brendiranu robu samo njihov logo. Suzukijevi koferi su npr. SW motech ustvari. Na to dodaju jos minimum 40-50% . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano Novembar 24 Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress i Temu torbe bih nakacio, umesto rol bara koji je skup da ga stitim torbama. Ma kao u crtanom ako treba slaufima okolo al ne dam te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2093 Napisano Novembar 26 Drug član, 918 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE 500, 2026. godište, Enduro / Cross, Novi Sad. Cena 6.487 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano Novembar 26 Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu docekati prvi test protiv 450MT. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6492 Napisano Novembar 26 Advanced Member, 2322 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan USB utičnica kao dodatna oprema u 2025. Za 80ak €... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano Novembar 26 Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam. Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 870 Napisano Subota u 13:01 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Nešto gledam cenovnike, pa vidim da sad kod KLE ima odvojeno cena za "rally" paket... Samo ako sam dobro računao, izađe 100-200e više nego da sam dokupiš Ove ostale pakete nisam ni gledao, nema smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3589 Napisano pre 4 sati Drug član, 1289 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek i u svemu bio naopak pa bi tako i ovde.... KLE u osnovnoj 'izvedbi', neki sa lagera, uz još malo cenkanja zato što dugo stoji, i pazariš Kawasaki u 2026. za cca. 6 - 6.200. Extra ponuda. A posle sređivanje i dorada po sopstvenom ukusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo prve testove. Zaletati se necu. Nisam nikada vozio offroad pa moram prvo da vidim jel mi se to svidja. Da li bih bio zadovoljan sa motorom koji ima manje od 50ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2899 Napisano pre 3 sati Andragog, 5488 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanje asfaltom, ispod 70ks tesko. Sve je ok, dok ne dođe brdo. Danas ne možeš lako ni kamion prestići, svaki ima 500ks min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to brdo Ma moze i sa 125 nego da li bi me smorio nedostatak snage, na putu. Za off mi je dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2899 Napisano pre 1 sat Andragog, 5488 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Za preticanje uz brdo ne moze. Gledam ovaj oglas za KLE na PA, stavili su njagoru moguću sliku motora, crna opcija, slikana fiksnim telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2973 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1023 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je jedina opcija za base model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1500 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Zainteresovan, 811 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem brdo koliko nadmorska visina, 45-50ks i motor ispod 200kg je sasvim dovoljno brz do 140kmh-150kmh. (12-13 sekundi ubrzanje do te brzine), sto je poput nekog auta srednje tezine/snage (A4/Bmw 3 itd... od 200ks-250ks). Preko 150kmh je gotovo ali to je ok. Najveci problem su velike nadmorske visine i voznja putnika. Tu moze da se oseti manjak snage znacajnije. Na svakih 1000m, pad snage je 10%. Znaci na 2000m, tih 35KW/48ks (sto je oko 42ks na tocku) postaje oko 33ks. Pa se malo vise mora planirati prestizanje, zalet, ne gubiti brzinu bezveze, drzati obrtaje blizu max snage (takodje kratak menjac pomaze). Ali generalno za nize brzine, medju ubrzanje 60-120kmh je uvek dovoljno snage. (60-120kmh za Hondu NX500 je 5.6s, a tipa Audi A4 2.0T 200ks je 6.8s, BMW 525d 218hp 7.5s, ogromna razlika u korist motora) A van puta ta snaga je idealna, pogotovo ako je linearna kriva snage od nizis obrtaja i kratak menjac. Promenio pre 55 minuta član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15617 Napisano pre 34 minuta Integrisan, 8182 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste svi kolektivno za močugu. Pa sa čime se ljudi trkali na Dakaru? Čak i na Vespi završavali trku. Sad 50ks EFI malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21572 Napisano pre 29 minuta Integrisan, 6764 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ok za 50m nadmorske i Vojvodinu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2899 Napisano pre 13 minuta Andragog, 5488 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pisao u kontekstu putovanja da je 45ks malo, naročito za dve osobe. Motor uzbrdo slabo vuče i to je muka. Ne znači da ne može. Za van puta je 45 ks kao 200ks za asfalt. Imao sam dva KLE 500 i jednu sezonu sam vozio CB500 sa 58ks. Posle CB500 sam uzeo supertenere 750, kao na avion da sam seo. 11ks razlike nije mnogo ali th 250ccm više je ono što daje obrtni moment na kojem se voziš a ne na ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...