el classico 6327 Napisano Octobar 19 (promenjeno) Drug član, 4251 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje emulzije koje se koriste za učvšćivanje betonske podloge. Raspitaj se ili proguglaj sam. Nema smisla ništa stavljati na podlogu koja se runi a dase prije taj problem ne otkloni. JUB Akril Emulzija - Pes Una PESUNA.RS AKRIL Emulzija je akrilni osnovni premaz koji učvršćuje podlogu, egalizuje upojnost i poboljšava prianjanje završnog sloja. Pogodan je za sve vrste mineralnih podloga, uključujući gipskartonske ploče, i može se koristiti na unutrašnjim i spoljnim površinama. Obezbeđuje optimalnu potrošnju boje i produžava vreme obrade završnog sloja. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Promenio Octobar 19 član el classico 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 377 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio plocice bice cisto a I drzace beton od daljeg raspadanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2035 Napisano Octobar 20 Drug član, 725 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, brankoXM je napisao: ima tu jedan sex,pod nije horizontalan,dvoriste mi je pod nagibom prilicnim, a takav je i pod ne znam kako ce se ponasati te samonivelisuce stvari Baumit samonivelišući koji sam ja koristio je "minimalno samonivelišući". Moraš ga razvlačiti perdaškom da bi se peglao. Definitivno može pod nagibom. Loše se vidi na slici jer je popunjeno sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 892 Napisano Octobar 20 MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kako je otporan mehanicki,pravi li mnogo prasine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2035 Napisano Octobar 20 Drug član, 725 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad uradiš sve navedeno, nema nikakve prašine. Voda se sliva. Mehanički nije ludo čvrst, ali dovoljno za normalno gaženje, nogar motora, neki radni sto, policu... Evo i slika nakon Baumita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2875 Napisano Octobar 20 Drug član, 1260 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovako resio pod, dole plocice pa debela guma na koju ide motor. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7515 Napisano Octobar 20 Drug član, 1587 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nece covek da podize nivo, jer mu je nisko. Trebao bi prvo ocistiti i usisati staru plocu, zatim grundirati nekom dobrom podlogom. NA kraju videti dal je beton dovoljno cvrst ili se runi jos uvek, a da bi mogao staviti neki zavrsni sloj u vidu nivelina ili epoxi. Plocice ne mogu da se lepe n raspadajuce podloge. Eventualno kad se uradi podloga preko betona se moze staviti rabic pletivo i izgletovati ceo pod cm11 min dva puta. E onda mogu i plocice. Cini mi se da covek rece, da ploca ima nagib, te nivelisuce mase nisu pogodne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4472 Napisano Octobar 20 Ne silazi, 6742 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Stavi se sivi itison, gde se parkira motor se mete uska ploča od lesonita, bilo ispod nogara, bilo ispod celog motora, usisava se kad treba itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3547 Napisano Octobar 20 Drug član, 1280 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ja. I usisavao nisam kad treba. Nikad. Bolje da vam ne slikam kako to sad izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2120 Napisano Octobar 20 Drug član, 1322 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Na pohaban beton ne idu plocice, cak sta vise ne ide nista od zavrsnih podloga. Sve se to svede na bacanje para. Ako je toliko pohaban i ima dole armaturu. Izvadi se stari, izlije novi. Ako ne, onda brate mili stavi linoleum i cao. Jeftino, moze da se cisti, izneses po potrebi... Ucvrsti ga na nekoliko mesta lajsnama. Mi tu nesto kao pametujemo a kljucna stvar je losa podloga. Ne moze pod iz prospekta na losu osnovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 44 Napisano Octobar 20 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema hidroizolacije ispod tog lošeg betona vlaga će kontinuirano da se penje na površinu. Ako je zaustavimo nekom preprekom zadrzavaće se tu i stvaraće vlažan vazduh u prostoriji a to je idealno za koroziju svega i svačega što je unutra. Da li je to cilj? Rešenje: srušiti sve i napraviti sa hidroizolacijom i odgovarajućom visinom. To je najjeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13632 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 3079 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 1.156 Aufrufe · 135 Reaktionen | KALE ZEMİN on Reels WWW.FACEBOOK.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 892 Napisano Octobar 21 MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Astrea said: Ako nema hidroizolacije ispod tog lošeg betona vlaga će kontinuirano da se penje na površinu. Ako je zaustavimo nekom preprekom zadrzavaće se tu i stvaraće vlažan vazduh u prostoriji a to je idealno za koroziju svega i svačega što je unutra. Da li je to cilj? Rešenje: srušiti sve i napraviti sa hidroizolacijom i odgovarajućom visinom. To je najjeftinije. nema tu vlage to je napravljeno pre 15 godina suvo je kao na tavanu unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1764 Napisano Octobar 21 Drug član, 1505 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2025 at 10:09 PM, brankoXM said: na kraju ce tepih i da bude,samo pre toga da nadjem nesto da ga premazem da se manje kruni,jeste da se nece gaziti po betonu ali da se ne stvara prasina ispod tepiha koja ce naci put do gore,sta joj tesko. Impregniraj beton zbog krunjenja podlogom za zidove, i preko toga možeš da farbaš ili da nabaciš itison, ili šta god drugo da poželiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 44 Napisano Octobar 21 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, brankoXM je napisao: nema tu vlage to je napravljeno pre 15 godina suvo je kao na tavanu unutra Kad bi tako bilo onda bi stari objekti bili potpuno suvi . Kako god hoćeš, ja ti rek'o a ti čini kako ti je volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 704 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cm mozes da prezalis? naredjaj neki laminat druge klase ili uzmi na akciji (da ne imenujem firmu sad), izgubices 1,5 cm. Ako imas srecu nadjes za 1300 dinara neki koji podnosi vodu 48h stavis ispod foliju za svaki slucaj, da ne vuce vlagu iz poda ako je ima. Sad videh da nisi za laminat... Promenio Octobar 21 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 5 Napisano Octobar 21 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free Prijavi odgovor kao problematičan Postoje gipsane ploče za pod. Skupe su ali ako nema vlage mogu i obične. Mogu se nivelisati peskom. Postavljaju se u dva sloja i preko njih mogu pločice, laminat, parket... Ovo je jedna od skupljih opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 110 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bio star beton koji se pretvarao u sitnu prašinu. Prvo sam ga dobro usisao i nakon toga premazao nekom grckom bojom za beton -Kraft Floor Shield, nije lose ali se prlja i ponegde skine kad se jace zagrebe. AKo ima vlage videce se jer ce se podici ( mislim na boju). Ima je u Crafteru za 4k dinara nije velika steta da probaš. Mislim da je ova jedna kanta dovoljna za oko 20kvm ja sam roknuo dve kante Generalno završava posao mada se razmišljam da stavim vinil, lakši je za održavanje i topliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 892 Napisano Octobar 23 MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima svi su po malo pomogli, vreme je za dela videcemo sta ce ispasti. prvo ce raditi brusilica da isecem otvor za sira vrata od ovih,ova sada su nekih 90 tak cm,mora to da bude bar 150-180 cm.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 110 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa da pokrenemo serijal koja i kakva vrata... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 892 Napisano Octobar 23 MK SO Zandarmerije, 732 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan a,to ne,hahaha kad su u pitanju gvozdje,bravarija,cevi,limovi,secenje,zavarivanje-tu sam na svom terenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...