Jump to content

Moto Zajednica

1. Novembar 2025. NOVI SAD

Recommended Posts

• Integrisan, 8956 postova
pre 2 minuta, živke je napisao:

Da ne misle ljudi da sam uradio ko zna šta :D 
Samo sam malo duže vozio od ostalih ali sa istim ciljem:  

Ne mislim zbog broja km. Znaš mislim da realno meni i ne deluje to kao neki sad broj... 

Mislim zbog stava i osmeha. Nakon tih km i pre onih nazad... I ti i jos nekoliko ljudi tamo taj dan, koji su došli od dalje nego mi ostali, a bili toliko nenametljivi. 

To je ono čega nam treba. U društvu generalno. 

Ajde, neću više da hvalim 😛

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2859 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 6 minuta, severian je napisao:

Lično, gotovo u slovo smatram ovo što piše @mick  ali rekoh sebi kako nema potrebe ulaziti u raspravu... 

Ma nema rasprave, ja sam stava ako nije zapisano...nije se ni dogodilo.

Ove teme ostaju, čitaće ih neki klinci za 10-15 godina...neko će raditi neka istraživanja za neke radove ili sično. Doći će do ovih tema...i šta...par kaubojaca agresivnih ovde palamude nemaju blage veze sa mozgom i veličaju ekipu koja se ponaša kao ovi u vlasti autokratski a niko od nas da napiše kontraargumente i ne predstavi istinu sa druge strane. Kao mi smo pacifisti, nije ok ulaziti u raspravu, ne druže nije rasprava već ravnoteža...ne možeš pričati nešto što nije tačno a da to ne ostane tako...sve ok ali pun mi je kufer tih stvari.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Integrisan, 8956 postova
pre 5 minuta, MotoAki je napisao:

Vidimo se svakako 01.11!
Lično, ako bude bilo potrebe, krenuću peške za Novi Sad – bez motora, bez stresa i prepirki.

Bravo! 

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Burgman 650
pre 2 minuta, mick je napisao:

Nemoguće je postići dogovor jer postoji samo JEDNA strana koja poziva na dogovor a to nije BUS...oni su svaki pokušaj dogovora u svakom prethodnom događaju sabotirali i odbili da razgovaraju. Na kraju krajeva...iz tog stava se vidi koliko je imbecilna ideja da se razgovara sa tom grupom.

Ja u nijednom trenutku u ovih 11 ispisani strana nisam čuo da je neko iz BUS-a i BZ rekao ljudi organizovali smo to i to, parking tu i tu, ako ne ide sve po planu imamo i plan B. Biće nas toliko i toliko na parkingu ajde da idemo svi zajedno sa istim ciljem ili nešto slično... 

Čuo sam samo mi, mi i samo mi, vi ostali ste sedeli kući 12 meseci, išli na more sa svojim porodicama, bili Instagram ratnici i tako te bljuvotine od kojih mi je pomalo muka, ali to je druga priča... 

Umesto svega toga postavljeno je (sasvim slučajno desetak dana posle) da se skupljaju ranije na istom parkingu i pomerili satnicu... 

Kad je trebalo da dođe do nekog dogovora stiže čuvena objava gde su očigledno samo BUS i BZ držali celu ovu priču godinu dana a mi ostali smo nepoželjni...

Što se mebe tiče neće Vam uspeti da napravite razdor a svakako se vidimo 

"KAD AKO NE NOVI SAD" 

• Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Multistrada V4S
pre 27 minuta, Nebojsa92 je napisao:

O cemu ti pricas druze? Tu istu Irenu sam ja stavio na motor i izvukao iz tog sranja i odvezao je na bezedno. 

Na mom snimku iznad lepo se vidi kako bajkeri sedaju na motor u dimu suzavca. A da li tako isto vidis da ispred nas nema ljudi? Znaci da smo se zadnji povukli kad je krenula kolona i proboj pandura koji su prosli pored vas. 

A pre svega toga, kod tog autobusa lepo si cuo kada je da ga ne imenujem sada rekao: pola ljudi da ostane ispred autobusa i drzi kordon, a pola sa druge strane zgrade. Niko nije pobegao samo smo bilì sa 2 strane zgrade na 2 coska te iste zgrade. Jedni levo jedni desno. 

Na ireninom snimku ja vidim 10 ljudi koji su u busu. 

Hoces sve da ih imenujem? 

Na tom snimku sa Ireninog profila su veterani koji su kao što se vidi prošli iza nas jer zaista ne može se očekivati da ljudi koji imaju i povreda i zdravstvenih problema a i godina budu u prvom redu.

Većina bajkera koje vidiš su iz BiB, jedino ako računaš nas koji smo bili u BUS, rekao sam više puta čast izuzecima bilo je i iz BUSa ljudi da ih ne nabrajam. A i po tvojoj reakciji je veoma jasno da vi mislite da ste vi sve i vsja. Isprovocirao sam te i reagovao si. Irenu ste pokupili kad smo je iz suzavca izveli a mi smo upravo u tom suzavcu, dočekali ste nas kao da ste došli iz kafića, čisti, nasmejani niko se nakašlhao nije.

Promenio član Aleks Rossa Corsa
Dodatak
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 2 minuta, Che011 je napisao:

Ja u nijednom trenutku u ovih 11 ispisani strana nisam čuo da je neko iz BUS-a i BZ rekao ljudi organizovali smo to i to, parking tu i tu, ako ne ide sve po planu imamo i plan B. Biće nas toliko i toliko na parkingu ajde da idemo svi zajedno sa istim ciljem ili nešto slično... 

Čuo sam samo mi, mi i samo mi, vi ostali ste sedeli kući 12 meseci, išli na more sa svojim porodicama, bili Instagram ratnici i tako te bljuvotine od kojih mi je pomalo muka, ali to je druga priča... 

Umesto svega toga postavljeno je (sasvim slučajno desetak dana posle) da se skupljaju ranije na istom parkingu i pomerili satnicu... 

Kad je trebalo da dođe do nekog dogovora stiže čuvena objava gde su očigledno samo BUS i BZ držali celu ovu priču godinu dana a mi ostali smo nepoželjni...

Što se mebe tiče neće Vam uspeti da napravite razdor a svakako se vidimo 

"KAD AKO NE NOVI SAD" 

Evo ti teme...poduža je pročitaj i biće ti jasno zašto nisi video nikakvu objavu bus-a i biće ti jasnija ova sad priča i zašto nekolicina nas reaguje.

https://forum.bjbikers.com/topic/229336-krug-se-zatvara-beograd-1532025/page/59/#comments

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Multistrada V4S
pre 3 minuta, Aleks Rossa Corsa je napisao:

Na tom snimku sa Ireninog profila su veterani koji su kao što se vidi prošli iza nas jer zaista ne može se očekivati da ljudi koji imaju i povreda i zdravstvenih problema a i godina budu u prvom redu.

Sve bajkere koje vidiš su iz BiB, jedino ako računaš nas koji smo bili u BUS, rekao sam više puta čast izuzecima bilo je i iz BUSa ljudi da ih ne nabrajam. A i po tvojoj reakciji je veoma jasno da vi mislite da ste vi sve i vsja. Isprovocirao sam te i reagovao si. Irenu ste pokupili kad smo je iz suzavca izveli a mi smo upravo u tom suzavcu, dočekali ste nas kao da ste došli iz kafića, čisti, nasmejani niko se nakašlhao nije.

I da dodam, u tom trenutku me nije zanimalo ni ko je iz Busa ni ko je iz BiB, samo me zanimalo ko je pored mene. Tako da kao što rekoh čast izuzecima.

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally
8 minutes ago, mick said:

Ma nema rasprave, ja sam stava ako nije zapisano...nije se ni dogodilo.

Ove teme ostaju, čitaće ih neki klinci za 10-15 godina...neko će raditi neka istraživanja za neke radove ili sično. Doći će do ovih tema...i šta...par kaubojaca agresivnih ovde palamude nemaju blage veze sa mozgom i veličaju ekipu koja se ponaša kao ovi u vlasti autokratski a niko od nas da napiše kontraargumente i ne predstavi istinu sa druge strane. Kao mi smo pacifisti, nije ok ulaziti u raspravu, ne druže nije rasprava već ravnoteža...ne možeš pričati nešto što nije tačno a da to ne ostane tako...sve ok ali pun mi je kufer tih stvari.

Ovo je tema za dogovor oko odlaska u NS. Uz to je i javna i svima dostupna. Zamisli na šta bi ličilo kada bi se odgovaralo na svaku provokaciju opskurnih likova koji nam ovde prosipaju priče kako su protestovali zbog pada nadstrešnice još pre pada nadstrešnice...samo opušteno...

Promenio član Hacky
  • Podržavam 5

Upravo sada, Hacky je napisao:

Ovo je tema za dogovor oko odlaska u NS. Uz to je i javna i svima dostupna. Zamisli na šta bi ličilo kada bi se odgovaralo na svaku provokaciju opskurnih likova koji nam ovde prosipaku priče kako su protestovali zbog pada nadstrešnice još pre pada nadstrešnice...samo opušteno...

Iskreno...ovi ljudi ovde su toliko uigrana ekipa da sam mišljenja da i kad bi se stavilo samo vreme i mesto polaska pa zaključala tema...isti broj ljudi bi došao kao i kad je tema ovako otvorena. Mislim da nikako nije upitno doći ili ne...zato reagujem...da kasnije ne bude niko se nije bunio pa puj pike ne važi.

Inače u pravu si...

• Sviđa mi se 4

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Burgman 650
pre 14 minuta, mick je napisao:

Evo ti teme...poduža je pročitaj i biće ti jasno zašto nisi video nikakvu objavu bus-a i biće ti jasnija ova sad priča i zašto nekolicina nas reaguje.

https://forum.bjbikers.com/topic/229336-krug-se-zatvara-beograd-1532025/page/59/#comments

Hvala, 

Možda sam juče opet vratio nalog na BJB, ali svakako nisam od juče... 

I ja sam u početku vozio sa istim tim ljudima iz BUS-a i tvrdim da tamo ima dosta kvalitetnih ljudi sa kojima ću vrlo rado da vozim i kad sve ovo prođe, ali svi se mi ovde "šatru" borimo protiv jednoumlja, a oni svim ovim potezima samo otkrivaju pravu istinu... 

Tako da mi je donekle drago da je tema otišla na ovu stranu, jer kao što si i sam rekao sve ovo će ostati zapisano

Promenio član Che011
  • Hvala 1

• Ne silazi, 1322 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
pre 16 minuta, mick je napisao:

Iskreno...ovi ljudi ovde su toliko uigrana ekipa da sam mišljenja da i kad bi se stavilo samo vreme i mesto polaska pa zaključala tema...isti broj ljudi bi došao kao i kad je tema ovako otvorena.

Ovo verujem da je 100% tačno.

• Ne silazi, 1317 postova
  • Motocikl: Hornet 600
pre 4 minuta, mick je napisao:

Iskreno...ovi ljudi ovde su toliko uigrana ekipa da sam mišljenja da i kad bi se stavilo samo vreme i mesto polaska pa zaključala tema...isti broj ljudi bi došao kao i kad je tema ovako otvorena.

Ovo je ključno. Reč nisam napisao u ovoj temi ali mi je pripala muka od patetičnih tekstova o ogromnim odricanjima "za našu decu" i objašnjavanja neobjašnjivog.

Na ovom forumu je počela cela ova priča i nemate šta kome da polažete račune. Ko polazi u koje vreme i kako, u krajnjem slučaju pojavićete se kao građani koji su se dovezli svojim prevoznim sredstvom. 

Verujem da je najvećoj grupi ovde cilj masovan skup i odavanje počasti ljudima koje je nečija pohlepa zbrisala u sekundi i traženje pravde za njih i njihove bližnje.

I opet ću ponoviti, nema potrebe za suvišnim pričama, neko se bavi ovim i nema dobre namere.

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 7

• Drug član, 2188 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 7 sati, Nebojsa92 je napisao:

Vazda sam imao lošu ocenu iz pisanja sastava, pa ne mogu izneti sve to tako lepo i fino. Umesto toga, naša dela govore. Kad kažem naša, mislim na BUS. Bio fijasko ili ne po broju motora, znajte samo jednu činjenicu. Za ovih 12 meseci, na svakom skupu u Srbiji u organizaciji studenata, bili smo prisutni. Bila to blokada, šetnja ili skup podrške. U svakom trenutku smo imali komunikaciju sa decom da li trebamo, koliko i gde. I to što nismo na motorima bili, ne znači da nismo bili pešaka i u masi. Ali smo tu 12 meseci, 12 meseci na ulici, 12 meseci žrtvovali svoje poslove, svoje porodice da bismo bili uz decu. Mnogi od nas na more nisu otišli jer su znali da je vreme godišnjih odmora i da treba ljudi da fizički stanu i brane tu decu. S pravom mogu da kažem, kao bajker i član moto kluba preko 10 godina, da je BUS mnogo učinio za tu decu, dok su neki samo išli na defile. I možete slobodno da me blokirate, moj stav je jasan.

DO ISPUNJENJA ZAHTEVA!!

Dotad, vidimo se na ulici, a tek posle toga na drumu.

Čisti vam putevi bili.

PS. Ovo je lično moj stav i nema nikakve veze sa BUS organizacijom, niti sam ovim komentarom predstavljao grupu.

BUS ne postoji 12 meseci

ideja “bajkeri uz studente” je potekla sa ovog foruma, potoji i tema kao dokaz

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure 2013
Pre 9 sati, vucko23 je napisao:

Da se suština ove teme ne bi zaboravila, nastavimo spisak, idemo na komemorativni skup, a ne na svadbu da bi se delili na mladinu i mladoženjinu stranu. 

1. Severian.

2. Sashac.

3. Skittles.

4. BokyBoy

5. Павловићи

6. Jack Daniels (и момци)

7. Marko05

8. Nikola - Pera

9. Tumbe 

10. There is no spoon 

11. Best

12. Maza1

13. PaPaja

14. araS

15. feniks i momak i po

16. Bojan_87

17. MatorKonj

18. Promaster

19. MrD

20. Interceptor BP

21. abarth_maniac

22. SvetiAtila

23. DuleTs

24. stelt wasa

25. Matori

26. Moma

27. Dijana i Nikola (.milke.)

28. nebica933

29. max80 (+3 na karte)
30. Mischonni

31. Dulic

32. NIKOLA 1
33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se!
34. živke
59(0). Vaske +4
581. Pedja1971

582. Hacky
583. Blackened

584. Pashutin

585. Robi

586. Saša

587. Vucko

Dača

• Ne silazi, 3071 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Auh, nema me od petka na forumu, i vidim haos ! U jednoj temi nas je napustio brat Neša, ovde frka oko dve organizacije sa istim povodom, ima li još nešto ?

Da probam da shvatim:

1. jedna grupa kreće u 8 h i ima pratnju policije

2. druga grupa kreće u 9 h i takođe ima pratnju policije

Malo mi čudno da su oba skupa prijavljena sa istog mesta, sa istom maršrutom, u različito vreme, i policija će pratiti obe grupe ? 

Cilj je isti: stići u Novi Sad.

Ako su oni glavni, a mi sporedni, moj predlog:

Idemo sa parkinga Emezete (npr.), preko Sremske Mitrovice, Ležimira, Fruške gore, do Novog Sada !

Ne smetamo njima, a cilj je isti: 

Stići u Novi Sad !

Ima dovoljno vremena da se obaveste nadležni o promeni rute i mesta sastanka.

Ekipa koja stiže iz unutrašnjosti, da li sa BJB ili ne, vozi pravo za Novi Sad ! Auto put je dosadan, ali najbrži. Kakvo zadržavanje u Beogradu ? Da se vidimo ? 

Vidimo se u Novom Sadu !

Kolima, motorom, peške, biciklom, ma nema veze, cilj je isti:

Stići u Novi Sad !

:BJB-love2:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 452 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X
3 minutes ago, Blaza said:

Auh, nema me od petka na forumu, i vidim haos ! U jednoj temi nas je napustio brat Neša, ovde frka oko dve organizacije sa istim povodom, ima li još nešto ?

Da probam da shvatim:

1. jedna grupa kreće u 8 h i ima pratnju policije

2. druga grupa kreće u 9 h i takođe ima pratnju policije

Malo mi čudno da su oba skupa prijavljena sa istog mesta, sa istom maršrutom, u različito vreme, i policija će pratiti obe grupe ? 

Cilj je isti: stići u Novi Sad.

Ako su oni glavni, a mi sporedni, moj predlog:

Idemo sa parkinga Emezete (npr.), preko Sremske Mitrovice, Ležimira, Fruške gore, do Novog Sada !

Ne smetamo njima, a cilj je isti: 

Stići u Novi Sad !

Ima dovoljno vremena da se obaveste nadležni o promeni rute i mesta sastanka.

Ekipa koja stiže iz unutrašnjosti, da li sa BJB ili ne, vozi pravo za Novi Sad ! Auto put je dosadan, ali najbrži. Kakvo zadržavanje u Beogradu ? Da se vidimo ? 

Vidimo se u Novom Sadu !

Kolima, motorom, peške, biciklom, ma nema veze, cilj je isti:

Stići u Novi Sad !

:BJB-love2:

Pametno,taman se prikljucimo i mi iz S Mitrovice i lepo laganini preko Fruske Gore...svi su putevi lepi osim auto puta 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 706 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

I ja sam pomislio da nije lose na Iriski venac ili bilo gde preko Fruske gore. Slicna udaljenost, mozda malo i brze cak. A i lepse proci Fruskom gorom. Samo ne znam gde se misli parkirati, od toga zavisi na koji most ici, ali to se moze na kraju.
Petrovaradin je uzak, zguran, bice bas guzva jos od Karlovaca.

Promenio član Blackened

Realno na prošloj vožnji do NS je bio opak odziv ljudi koji su nas kroz svako mesto do NS ispraćali...mislim da je to bio pun pogodak. Svi koji nisu bili taj dan u NS a videli su nas...kao da su bili tamo.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 4

• moto merkat °°, 5010 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao:

BUS ne postoji 12 meseci

ideja “bajkeri uz studente” je potekla sa ovog foruma, potoji i tema kao dokaz

Poraslo dete, osamostalilo se. :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 7

• Drug član, 479 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Ekipa koja ima 45+, jedno pitanje za vas.

Mnogi smo 90-ih gutali suzavac i bili u raznoraznim situacijama.

Liči li i vama da na talasu ovih protesta možete već da prepoznate buduće vesiće, janjuševiće, kolesare, dinkiće (mogao bi još nabrajati)?????

Pitam ekipu 45+ zato što je aktivno i lično učestvovala u ondašnjem svrgavanju tiranije.

Verovatno ima i OTPOR-aša ovde.

Pa možete prepoznati te "prve međ jednakima" kao i u ono vreme što su se predstavljali.

Za studente ne znam da li imaju svog čedu jovanović, ali pojedine organizacije (po ustrojstvu i načinu delovanja) već počinju da mi liče na neke koji će da krenu u preuzimanje biznisa od ovih iz kartela.

I s'ove i s'one strane zakona.

Samo da se smeni vlas...

U svakom slučaju i udba nema više sveže ideje.

Svaki 30-ak godina samo copy-paste.

A sve gluplji kadrovi...

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 3

• Drug član, 479 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Spomenuo sam pojedine (od mnogih) nikogoviće koje je iznedrio 5. oktobar, a zbog kojih je posledično i došlo do ovakvog šljama i bagre koji su sada na vlasti.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

pre 7 minuta, Tumbe je napisao:

Ekipa koja ima 45+, jedno pitanje za vas.

Mnogi smo 90-ih gutali suzavac i bili u raznoraznim situacijama.

Liči li i vama da na talasu ovih protesta možete već da prepoznate buduće vesiće, janjuševiće, kolesare, dinkiće (mogao bi još nabrajati)?????

Pitam ekipu 45+ zato što je aktivno i lično učestvovala u ondašnjem svrgavanju tiranije.

Verovatno ima i OTPOR-aša ovde.

Pa možete prepoznati te "prve međ jednakima" kao i u ono vreme što su se predstavljali.

Za studente ne znam da li imaju svog čedu jovanović, ali pojedine organizacije (po ustrojstvu i načinu delovanja) već počinju da mi liče na neke koji će da krenu u preuzimanje biznisa od ovih iz kartela.

I s'ove i s'one strane zakona.

Samo da se smeni vlas...

U svakom slučaju i udba nema više sveže ideje.

Svaki 30-ak godina samo copy-paste.

A sve gluplji kadrovi...

Hoćeš taksativno ili samo da kažem....oooooo i te kako prepoznajem!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Dl 650/22

Ne mislim tako, ova deca mnogo pametnija i znaju Sta hoce, da menjaju sistem a ne ljude.

zato ovoliko dugo i traje, melju na svim poljima.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja