LeaveMeAlone 3 Napisano Avgust 7 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trenutno radimo na uređaju čija bi namena bila sakrivanje tablica na motociklu (isključivo za prezentacije, sajmove i slično jer je sakrivanje tablica po zakonu o bezbednosti saobraćaja-nedozvoljeno). Uređaj bi se sastojao iz dva dela- komandni deo i aktivni nosač tablice. Naime komandni deo bi bio takav da sam korisnik motocikla bira gde želi da ga postavi. Pritiskom na određeno dugme na komandnom delu, zavesa aktivnog nosača bi se digla i sakrila tablicu-na isti način se i otkriva tablica. Da li mislite da bi ovakav uređaj bio od koristi bajkerima i koja bi prihvatljiva cena ovog uređaja bila (jer trenutni koji su na tržištu koštaju po 170 dolara bez carine i transporta-najjeftinije varijante)? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6381 Napisano Avgust 7 Nemanja Stojanović, 1742 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam mnogo bajkera koji dovoze svoje motore na prezentacije, sajmove i slično, sa ciljem prezentovanja istih. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7411 Napisano Avgust 7 Drug član, 2517 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato što nemaju sakrivač tablica! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7411 Napisano Avgust 7 Drug član, 2517 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da se razmotri i GS varijanta ovog uređaja: umesto zavesice - da se za skrivanje tablice koristi masivni lanac za vezivanje motora koji bi se podizao i spuštao. Cena slobodno može da bude i duplo veća u odnosu na standardni . 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 854 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @živkecek da Touratech cuje za ovu ideju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8753 Napisano Avgust 7 Drug član, 1835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kad dođeš u neku kuću gde ima ljudi, a niko te ne poznaje, prvo se predstaviš: https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 854 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima @Tumbe taj patent odavno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2037 Napisano Avgust 8 Drug član, 1283 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Predator varijanta, u izvedbi Švarcike. Blato, ko sav normalan svet. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 65 Napisano pre 20 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4054 Napisano pre 20 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno radim na praćci koja koristi cvrsto gumeno punjenje , a treba da selektivno pogadja kamere na banderama.Trenutni model cesto prebaci metu pa mi se cini da nije bezbedan, jer sam povremeno cuo nesto kao lomljavu stakla i prvi samoglasnik u duzem intervalu. Cene na trzistu su sarenolike ali ako ima interesenata usavrsicu svoj prototip. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2403 Napisano pre 14 sati Drug član, 1202 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom da se raspitajes da to radis kod nas... mislim da ce retko ko dati 170e za to, jer ce 90% njih samo uzeti da pravi. Za van, verovatno se isplati, ali opet, pitanje ako saljes iz Srbije. Mislim da je kod nas realnija cena oko 80-100e da se prodaje, ali znam da ne kosta mnogo manje da se napravi, tako da... Naravno, pricam samo u slucajevima prezentacija motora na sajmovima i slicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4054 Napisano pre 14 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli klinci "batonga" to nije legalno. Ja prvi smatram da murija u srbiji sluzi kao sto vidimo svemu sem prevenciji saobrajanih nezgoda i nesreca ali opet da sakrivamo tablice je bas necivilizovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2765 Napisano pre 14 sati Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim po ulici, necivilizovano je ako se ne sakrije. Ako nemaš 150€ za ovo što je tema onda mora metneš lanac za zaključavanje preko. Ako nemaš ni to, onda imaš 3-4 stiketra tvog jutjub kanala koji prekriju 90% brojeva na tablici i lagan si.O brate Puniša, gde ti živiš... Ne znam zašto i kupuješ GS-a uopšte... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6381 Napisano pre 13 sati Nemanja Stojanović, 1742 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo je RT da svi misle da je njihov 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2403 Napisano pre 13 sati Drug član, 1202 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, punisa 16 said: Sto bi rekli klinci "batonga" to nije legalno. Ja prvi smatram da murija u srbiji sluzi kao sto vidimo svemu sem prevenciji saobrajanih nezgoda i nesreca ali opet da sakrivamo tablice je bas necivilizovano. Da budem skroz iskren. Kada vidim kako se bahate i koliko ne da kradu, nego otimaju... sve vise mislim da treba kriti tablice. Izgleda niko ne primecuje da su i registracije skocile ponovo? Tj. skacu non stop, imam utisak da na svaka 3 meseca dizu za po 5% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4054 Napisano pre 2 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod bahacenja sinoc mi prica drug. Zaustavili njega i zenu pripite na Dusanovcu kod iskljucenja.Smaranje klasika ,kazna,prica... vadi drug 2000din stavlja u ruku panduru,pandur ih uzima zguzva i baca u kabinu. Kaze sta ti mislis da smo mi klosari lepo mi daj! Stavlja drug 50e pandur se zahvaljuje i javlja sledecij patroli da ih ne diraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11192 Napisano pre 2 sati Hronični Motociklopata, 7623 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Jbg za 2 iljade jedva dve pljeske u fast food-u, oće gospoda da sedi po restoranima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12115 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1281 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, punisa 16 je napisao: Kaze sta ti mislis da smo mi klosari I dalje su klošari samo malo skuplji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...