Jump to content

Moto Zajednica

Axy90

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Axy90's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

32

Reputacija u zajednici

  1. Najnoviji update. Polozio sam proslog utorka, u cetvrtak predao za dozvolu. Danas sam preuzeo PROBNU iako imam “staru B” od 2009 godine.
  2. Taj sam. Svrati na pivo sledeci put
  3. Najzad stigla masina. Suzuki gsxr 600 k2. Motor izuzetno dobro cuvan i odrzavan, samo 25000 km, kupljen od vlasnika u Nemackoj.
  4. Hvala kolega. Pozvacu ih sutra.
  5. Pozdrav svima. Od skoro sam vlasnik Suzukija gsxr 600 k1-2 Motor se nalazi u Dortmundu kod prijatelja. Potreban mi je neko ko je u mogucnosti da doveze taj motor do Srbije. Svaka preporuka i savet je dobrodosao.
  6. Trenutno je u Dortmundu kod prijatelja. Radim na organizaciji prevoza. Nadam se da ce biti uskoro ovde.
  7. Nisam se javljao kao sto vidite od 5. Septembra, ali evo danas najzad mogu da se pohvalim. Od danas sam vlasnik suzukija gsxr 600 k1. Motor je trenutno u Nemackoj i kada stigne postavicu fotografije.
  8. Hvala Alexandra, te stvari su mi dobro poznate i ne bih imao problem da ulozim bilo sta od toga. Svakako lepo od tebe sto si izdvojila vreme j napisala, zaista cenim to. Nadam se da ce se javiti neko ko vozi ili je vozio ovaj model pa da mi skrene paznju na neke mehanicke probleme koji su karakteristicni za ovaj vec zastareli model. BTW video sam ovu Yamahu na oglasima, ali previse je “prepravljana” za moj ukus.
  9. Kao sto rekoh prilikom predstavljanja, aktivno trazim R motor od oko 2000€. Znam da nemam veliki izbor, ali nakon svakodnevnog pretrazivanja svih oglasa nekako je izbor pao na Yamahu yzf R6 prve generacije. Svestan sam da za taj novac moze da se kupi samo neki primerak kome je potrebno ulaganje, ali ulozio bih u potrosne stvari. Naravno ne bih voleo da kupim primerak gde bih trebao da otvaram agregat i menjac. I sada posle velikog uvoda dolazimo do glavnog pitanja. Na sta najvise obratiti paznju prilikom kupovine ovog modela, koje su karakteristicne “greske” i mane u koje ne vredi ulagati i kako prepoznati specificne probleme u koje ne vredi ulagati… Nadam se da nisam bio previse opsiran i da post nije glupost
  10. Pozdrav svim clanovima. Zovem se Andrija, imam 32 godine, iz Niša sam. Vozio sam razne motore (uglavnom zujalice 125cc i jedan kratak period 750cc) do svoje 21 godine kada sam prodao svoj poslednji motor. Na zalost od tada nisam bio u mogucnosti da priustim sebi motor, ali situacija se sada promenila (na bolje) i aktivno trazim neki R motor u cenovnom rangu do 2500€… Ali o tome cu otvoriti novu temu u delu foruma koje je predvidjen za te stvari.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja