Jump to content

Moto Zajednica

Gužva je u gradu? // Biće još gužve // 28. jun. Svi u Beograd // 28.06.2025 skup 16:00h polazak u 17:00h // Ikea Parking Beograd

Recommended Posts

• Ne silazi, 2718 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125
1 hour ago, abarth_maniac said:

Da se vratim na bajkere i Caci...

Morali su jer im opstina daje zemljiste?

Pa pametnjakovici, to isto zemljiste drze oni kojinsu vas poslali!

Kad ih skinemo, nece se pitati oni za zemljiste. 

Ali niko ne vidi dalje od nosa. Egzistencija na poslu i ucena?

Pa naravno, kad prihvatate ucene i drzite gamad na vlasti!

Ode mi nedelja u PM, umesto da se bar jedan dan opustim malo uz GP.

Koji smo mi nebeski narod, neverovatno.

I recimo u bliskoj buducnosti ovi odu,ostanu caci sluge.Indefikovani ,i nikom nista.Nije se dogodio ni 6. oktobar,nece ni ovaj dan posle.Zbog nekih jebenih moralnih i evropskih normi.Sluge rezima ce promeniti zastavu,panduri ce i dalje terorisati narod.Ovog cemo zaboraviti ,kao i zlobu, i one pre njega.

Vojska me posebno razocarala.

Promenio član cezarpa
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Da li je neko rekao da je "program" da se nešto radi silom posle 21h? Da li je neko, osoba, organizacija, pozvala na otpor silom?

Ovako sam pošao u šorcu i sandalama od IKEA do Slavije, posle bio pešak u masi. Ali i tako, da nas je tako bilo milion, a ne 100k iz cele Srbije, verovatno bi to medijski, a i u svesti ljudi, drugačije odjeknulo, pa i van zemlje. Tada bi tek "hoćemo izbore" bilo legitimno. Ovako samo studenti u štrajku, mi ostali...

Iskreno, poučen iskustvima od 9. marta pa na dalje, od 15. marta sam shvatio da ovo više nije ta borbena Srbija, nisu pošle kolone sa bagerom na čelu kao 5. oktobra, nego sa bedževima na majicama.

Izbori su valjda za dve godine, do tada ništa, kome to još nije jasno, takav smo narod, takvu vlast smo zaslužili?

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2789 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 11 minuta, Гоша je napisao:

Da li je neko rekao da je "program" da se nešto radi silom posle 21h? Da li je neko, osoba, organizacija, pozvala na otpor silom?

Ovako sam pošao u šorcu i sandalama od IKEA do Slavije, posle bio pešak u masi. Ali i tako, da nas je tako bilo milion, a ne 100k iz cele Srbije, verovatno bi to medijski, a i u svesti ljudi, drugačije odjeknulo, pa i van zemlje. Tada bi tek "hoćemo izbore" bilo legitimno. Ovako samo studenti u štrajku, mi ostali...

Iskreno, poučen iskustvima od 9. marta pa na dalje, od 15. marta sam shvatio da ovo više nije ta borbena Srbija, nisu pošle kolone sa bagerom na čelu kao 5. oktobra, nego sa bedževima na majicama.

Izbori su valjda za dve godine, do tada ništa, kome to još nije jasno, takav smo narod, takvu vlast smo zaslužili?

Promašio si poentu i iskustvo rekao bih...5. Oktobra nije trebao bager narodu već...6 Oktobar.

Tog dana je narod izrazio frustraciju i gnev na stvarima koje NIKAD nisu smele biti uništene (paljenje i pljačkanje Skupštine). Umesto toga trebalo je da se održi DATA REČ narodu...da se uradi kompletna lustracija i kompletan progon dotadašnje političke elite iz zemlje. Da je došao taj šesti oktobar...mi ne bi imali ovo što sad imamo. A sad imamo pored te iste ''elite'' mentalno izmenjen narod...što je poražavajuće.

• Sviđa mi se 2
  • Tužan 1
  • Podržavam 5

• Drug član, 2144 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 1 sat, cezarpa je napisao:

Vojska me posebno razocarala

Od vojske i nisam ocekivao nista, vrh vojske i policije je korumpiran.

O crkvi ni ranije nisam imao neko misljenje ali sada su se zabetonirali skroz, kazu ljudi nisu svi popovi isti, jesu vala isti, ni jednog nisam video ni na jednom protestu.

Sto se tice ovih sto su “morali”, pa kako ja nisam morao? Mozda zato sto zategnem svoju kicmu i posteno zaradjujem svoj hleb pa ne moram nikome da virim iz dupeta.

kad sam vec tu da pomenem i narod iz opstine Sopot koji godinama preko leta imaju restrikcije vode od 17 do 8 ujutru i opet glasaju za ziku preletaca koji je 30 godina na vlasti u opstini.

Pa onda imamo zrenjanince koji decenijama nemaju vodu za pice i opet pobedi sekta…..

Nas narod je navikao da ima gazdu i da mora da bude tesko, studenti su na trenutak promenili svest kod ljudi ali kao i sve ostalo i to je kratkog roka a i ne mogu sve sami, imaju podrsku jednog dela naroda tj nas ali fali jos neka podrska i pomoc

• Sviđa mi se 4

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Bio sam na decijim rodjendanima na kojima je bilo vise nereda nego juce u BGD.

Policija 3 koraka mi 30 na suprotnu stranu.

Video sam kako lupaju opremu nekim novinarima/tv ekipi, mislim da su bili stranci, mozda gresim.

Dva lika nesto posle ponoci nose svaki po jedan saobracajni znak, "to su nam suveniri", otmi panduru pendrek to je suvenir ovako si samo napravio stetu koju cemo na kraju opet mi platiti.

Crko jedan Hamer odvukli ga na prikolici. Slika kasnije u drugom telefonu mi je.

Edit

IMG-8731a55328fe357032c8e9717cb94baa-V.thumb.jpg.888380bb9651b66a1c4fc0083a5e40dd.jpg

IMG-2e687d15e0d01a6c08ab0a816669cb17-V.thumb.jpg.9b2f5d713f969968729baec22252d817.jpg

• Drug član, 2789 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 25 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Od vojske i nisam ocekivao nista, vrh vojske i policije je korumpiran.

Nas narod je navikao da ima gazdu i da mora da bude tesko, studenti su na trenutak promenili svest kod ljudi ali kao i sve ostalo i to je kratkog roka a i ne mogu sve sami, imaju podrsku jednog dela naroda tj nas ali fali jos neka podrska i pomoc

Mi nemamo odnos prema ''kultu'' vojske i policije i doživljavamo ih lično. Oba sistema su suštinski napravljena kao odbrana i zaštita e sad ovaj deo je trenutno problematičan... naroda tj. Države. Tu se dolazi do problema jer i Vojska i Policija imaju vrlo jasan posao a to je podrediti se onome koga NAROD odredi za upravljanje Državom...demokratski jel da? 

Na žalost ta moć se danas koristi za lične interese samo jedne grupe ljudi i ja očekujem da će u narednom periodu krenuti izjava uživo...''Država to sam JA''. I to je problem a ne vojnik ili policajac. Oni su trenirani da prate naređenja a odgovornost je na onima koji komanduju...uvek bilo.

Ovo govorim iz aspekta nekog čiji je stric bio vojni pilot devedesetih i neko čiji je zet u žandarmeriji. To su neke društvene norme koje dosta ljudi ne razume i meša ih...recimo ja kao zdravstveni radnik ne verujem da bih mogao da uskratim pružanje pomoći nekom iz recimo ćacilenda ukoliko je onesposobljen i povređen jer se to kosi sa mojim profesionalnim učenjem i ubeđenjem a gotovo sam siguran da bi me 100% na mojoj strani popljuvalo jer ne kapiraju sve to. Taj momenat se vrlo razlikuje od mog mišljenja o celoj stvari...prosto je tako.

A da smo naviknuti na gazdu to je istina....poklon od onih 500 godina pod turcima pa na dalje. Dok su druga društva napredovala i mentalno se uzdizala mi smo gurani na dole. Efekat...vidi se.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Drug član, 1415 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Dobih jedno 75 poruka sa istim pitanjem od jutros i istim snimkom, brate znao sam da si ćaci:lol3:

Na snimku gde ćaciji ulaze kod skupštine ista Afrika kao moja.

Jesam reko ,600 evrića je u dzepu.

Gospodo Afrikanci ko je bio neka lepo prizna, ako je sa foruma, brat Djura će da ti oprosti sto te je tukao.

Nema povlačenja ,nema predaje

Neka bude borba neprestana , neka bude sto biti ne moze

šiptar je gotov, koprca se jos koliko toliko, imao je sansu da mirno robija, ali mislim da će ipak biti neki drugi scenario o kom pričam jos od 2012 kad je toma grobar(jebote jos to ne mogu da obradim u glavi) postao to sto je postao zahvaljujući osnivaču sns-a borisu tadiću.

Odusevile su me devojke i zene ,puno su hrabrije od nabedjenih mladih bildera iz teretane koji su dosli da se selfišu.

Posebno sam kivan na Beogradjane, koji su nam kao mahali iz basti svih kafića i sa zgrada, pa koji moj niste kilometar ili vise,nize prosetali pa bili učesnici tog protesta.

Sta ste vi? 

Neka visa klasa , a studenti ,ostali gradjani, veterani, bajkeri su niza klasa koja mora da se bori dok vi ispijate laču mato u mirnoći svog kafića.

Po Vojvodjanski: ma jebte se!

Zato je musliju i mogao da napravi samo ćacilend u Bg i nigde drugde na ovom svetu.

To mi je razočarenje najveće , u Beogradjane.

2 miliona ljudi, nek je pola za zvalu, gde ste vi drugi milion, nek vas izadje 300000 svaki put, pa dodju ljudi iz Subotice i iz Vranja a vas mrzi da sidjete iz zgrade, jebiga brate.

Pozitivno mi je to sto je u vreme odmora i letovanja ipak bilo 200000 ljudi, znači tu smo, nista se nije promenilo, ide borba i dalje , samo treba bolja organizacija i da se ne propusti sansa kao sto je bila 15 marta.

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 7

• Ne silazi, 1300 postova
  • Motocikl: Hornet 600
pre 5 minuta, piki je napisao:

To mi je razočarenje najveće , u Beogradjane.

Ne greši dušu u Beogradu je najmanje Beograđana. Ne mislim nativnih već onih u glavi. Oni koji se tako osećaju bili su. Svi, sigurno.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Drug član, 1415 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
pre 6 minuta, Due je napisao:

Ne greši dušu u Beogradu je najmanje Beograđana. Ne mislim nativnih već onih u glavi. Oni koji se tako osećaju bili su. Svi, sigurno.

ako je to tako , onda jebiga, ostaće musliju dok je ziv, jer se on moze skinuti samo u Bg i nikako drugačije,jbg

• Sviđa mi se 2

10 minutes ago, Due said:

I uredno se u 9 pokupili i otisli, ono naroda sto je ostalo kasnije murija je mogla da razbije za 10 minuta i da se ne oznoji.

• Podržavam 1

• Cool tip, 3155 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Pa rekli su lepo organizatori od 7-9...Posle razlaz. I nama su moto organizatori rekli u 9 na motore i kuci...Sta ste umislili da treba da se desi? Juris neki?

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

23 minutes ago, sashac said:

Pa rekli su lepo organizatori od 7-9...Posle razlaz. I nama su moto organizatori rekli u 9 na motore i kuci...Sta ste umislili da treba da se desi? Juris neki?

Naravno da treba juris, ovako su mu se samo zatresla jajca od smejanja, @piki je u pravu dok ne prorade kuka i motika od promena nista nema. Kad sam se ja smorio i dovukao iz Beca onda ti je jasno. Dobro Bec i jeste blize od pojedinih predgradja Beograda ... ali ipak

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300
2 hours ago, mick said:

Promašio si poentu i iskustvo rekao bih...5. Oktobra nije trebao bager narodu već...6 Oktobar.

Tog dana je narod izrazio frustraciju i gnev na stvarima koje NIKAD nisu smele biti uništene (paljenje i pljačkanje Skupštine). Umesto toga trebalo je da se održi DATA REČ narodu...da se uradi kompletna lustracija i kompletan progon dotadašnje političke elite iz zemlje. Da je došao taj šesti oktobar...mi ne bi imali ovo što sad imamo. A sad imamo pored te iste ''elite'' mentalno izmenjen narod...što je poražavajuće.

Da bi se desio 6. oktobar (a trebao je), morao je da se desi 5. oktobar, morali su ljudi da se probijaju kroz barikade do Beograda, dizale su se tenzije od jutra, a ključno se retko pominje, EPS/Kolubara/TENT su bili u rukama naroda/radnika tada, murija je bila isterana i sledeći korak bi bio Srbija bez struje i generalni štrajk. 

Neće pasti bez sile, ali se spremio na greškama Slobe, uključujući držanje EPS-a. Čime ćeš da ga "uceniš" da raspiše izbore? Briga ga za studente, gimnazije, briga ga sve, prazne puške. Išao sam od Sonje, NS, Kragujevac, Niš, Novi Pazar, Nedeljice, Zaječar, Šabac, Kosjerić... posle 15. marta sam već video da nema ništa od posla, ali rekoh hajde da probamo lokalne izbore, opet krađa i opet ništa, onda rekoh hajde da sačekamo Vidovdan, opet Srbija sedi kod kuće ili na plažama, nek milion ne može da dođe, gde je 2-3 miliona koji su mogli?

Baš da me neko ubedi da će ovo "pumpanje" / "dinstanje" da uspe... Nikad. I da dođe do izbora, za dve godine, opet krađa izbora i opet šta, hajmo na Slaviju da tapšemo i raziđemo se kućama. Važi... tapši. Mora prvo 5. oktobar, ali ovaj put i 6. oktobar.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku)

Slike raskrsnica kneza milosa i nemanjine.

Neke sam uhvatio neke nisam... jbg radio pa dok sam otisao do kuce po motor i posle probijanje kroz vec zatvoren grad...
Ko prepozna kolegu nek mu posalje link

https://we.tl/t-ZZgDufV6yg

• Hvala 3

Zato sto su demokratiju rasprsili u cestice a kad nema demokratije revolucija je jedina opcija.

• Podržavam 1

• Pana, 642 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
Pre sat vremena, sashac je napisao:

Најједноставније објашњено за све који се питају шта после 21:00  

Мораш бити или луд или провокатор па да студентима навлачиш беду  тако што ћеш пружити и најмањи повод  да  појуре голоруки народ и децу .  

Разумем да свима ври крв али  тренутно са студентске стране проливање није на програму .  

Што се тиче куке и мотике , пуцања у месо  и сл.   за неке као што сам ја није баш пријатан осећај.  Они  јачи , можда без савести  и обзира то лакше превазилазе  тако да водите рачуна чему стремите.   

Мото клуб Срби су возили на зачељу и најмасовније , транспарентније су се одазвали  у овом окупљању.   

• Sviđa mi se 4

• Pana, 642 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
pre 25 minuta, lencuga je napisao:

Zato sto su demokratiju rasprsili u cestice a kad nema demokratije revolucija je jedina opcija.

Мислим да је и еволуција опција.  Дуже траје али је мање крвава и некако хуманија и како сам разумео ближа студентима .  

Е , да .  На жалост ,  Милош Вучевић стварно јесте власник мотора .  Јбг купио човек да има ( од раније) .   

Због неких породичних обавеза , нисам могао до Икее већ сам се трудио да од Лешћа бар у неко пристојно време стигнем на плато старе железничке станице.   У тој јурњави , од Панчевца  иде неки ГС ... ја за њим .  Скренемо у Таковску ,  блокара полиције. Он им нешто рече и продужи , ја за њим  ...   .     Стижем га  када је дошао до блокаде  деце  , ограда иза њих .    Ге ССовац стао  и обраћа ми се : Ето не дају ми се паркирам испред скупштине.    :tras2:

Само сам се окренуо брже около на место окупљања.   Стресно .  

Promenio član Jašim
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja