Jump to content

Moto Zajednica

17. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" 20-26. mart 2025.

Recommended Posts

• Drug član, 1033 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

I ne kaze se Vog nego Vuđi. 😄

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2532 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
pre 2 minuta, Rider000 je napisao:

I ne kaze se Vog nego Vuđi. 😄

Kaze se Ni hao! 🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Drug član, 2534 postova
  • Motocikl: Africa RD07
On 3/22/2025 at 4:34 PM, Bojan_87 said:

Ja nešto nisam oduševljen izloženim motociklima generalno. Od svega mi se svideo samo BMW sa izloženim modelima.

Ako sumiram sve enduro/touring motore koje sam video, nekako su kao u automobilskoj industriji, svi liče.

Možda je i subjektivni osećaj, jer me odbija ceo koncept sa tabletima umesto kazaljki... volim da vidim krugove napred ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stigoh upravo kući sa sajma i htedoh isto ovo napisati. Svi motori isti, jedino dal je kina ili japan. Ispada da ću opet nekad kupiti afriku, jer to i dalje ima dušu. 

Od svih motocikala jedini koji se izdvaja kao motocikl koji je i dalje motocikl a ne Android telefon, je kawasaki z900rs. Jednostavno savrsentsvo. 

Od svih silnih auta jedina dva koji su mi ostavili neki utisak je škoda superb combi, baš baš dobar auto i ineos grenadier, sila od auta, kao defender. Naravno i M5 karavan. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

Vizuelno od motora me najvise odusevio Zontes 368G. Uzivo i na dodir deluje kvalitetnije od X-ADV, pun opreme, upola para, ali sa slabijim agregatom. Pokusao nagovoriti @andrej. da pazari. 😁
IMG_8819.thumb.jpeg.0e11e68bbbfc847b39e11c547cd35d6d.jpeg

Od auta je BYD pokidao, onaj Seal model im je neverovatan, probajte sesti iz njega u neki Audi npr i sve ce vam biti jasno.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1337 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

@MikecDobro zapažanje ,slažem se da plastika izgleda jače od ove na x adv 750.

Međutim zasmetala mi je sitnica zontesu,ručicu gasa, kad je zavrćeš ceo kabal od grejača iste, ide gore dole i udara okolo,deluje baš skarabudženo.Sitnica je, ali moglo je to elegantnije.

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Vratio se sa sajma. U uzi krug usli u razmisljanje. QJ SRT600 i SVT650. Zatim Voge 625dsx i CfMoto 700 MT. I sad dumam da li i sta raditi. Suziti krug i videti da li uci u kreditno zaduzenje. 700 MT mi je ostavio najveci utisak kvaliteta i generalno kvaliteta tipki i farbe. Agregat nepoznanica za mene. QJ fino, narocito SRT, cena mu je ok. Manji je gabaritno i deluje povozno. SVT koliko sam shvatio nema greske. Voge se isto pokazao da dobro ide i pun je hvale. Ono sto mi je zagolicalo mastu je cf. Bas bas mocnoo izgleda. Razocarenje na sajmu. Da je neko poskidao nalepnice sa japanaca i kineza ne bi znao ko je ko. Ocaj za japance. Generalno utisak mi je da je svima losa farba. Yamaha su te nekako izdvaja kao kvalitetnija pod ruku, Honda me je totalno razocarala. BMW om sam odusevljen narocito 1600 modelom i r18. Hayabusa najvise osmeha je izmigoljila, a SV me je razocarao. Izgleda naspram druge generacije kao igracka, uzak korman, mali rezorvoar, sprceno sediste. Kad bih ga uzeo uzeo bih samo jer se zna da je agregat odlican i nista vise. 

Automobili, oldtajmeri ostavili najveci utisak. Kinezi elektrika uzeli primat i plastika i samo plastika. Yugo ima vise materijala od nove Pande. Hundai i10 i i20 su mi se dopali. Nego, sta mislite o CFmoto 700MT i od ovih modela sto sam naveo za koji biste se odlucili? 

• Drug član, 1114 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Bio i ja juče. Radovao sam se da vidim zontes 703f uživo i ovako na pogled mi se dopao. Malo su mu sve one komande na kormanu kao dve cigle, ali osim toga jako interesantan motor. Sve u svemu, kinezi interesantniji od svega ostalog.

Što se tiče opreme, častio sam se mesh jaknom Seventy Degrees za 7.000 u Motolandu, ali naravno da sam prvo morao da se iznerviram sa njima dok sam gledao drugu jaknu. 

Pogledajte cenu i šta mislite koja je prava? 

image.thumb.jpeg.dd9c55748937b03eed64a5fdcaf39dc4.jpeg

Nije ni jedna. Kad sam otišao da pitam devojku koja radi tamo kaže prava cena je 15.900 što nije ni jedna od ove dve, ali jeste viša u odnosu na ovu štampanu. 

• Drug član, 1999 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ja večeras gledao malo po yt 700mt. Bas mi svidja to što sam video. Za 6190 mislim da je super kupovina. Da se ogradim da motor nisam ni video uzivo.

Edit: Ovo sam odgovorio Zarkeli ali je uleteo post izmedju.

Promenio član bopk

• Integrisan, 5565 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
46 minutes ago, Zarkela said:

Vratio se sa sajma. U uzi krug usli u razmisljanje. QJ SRT600 i SVT650. Zatim Voge 625dsx i CfMoto 700 MT. I sad dumam da li i sta raditi. Suziti krug i videti da li uci u kreditno zaduzenje. 700 MT mi je ostavio najveci utisak kvaliteta i generalno kvaliteta tipki i farbe. Agregat nepoznanica za mene. QJ fino, narocito SRT, cena mu je ok. Manji je gabaritno i deluje povozno. SVT koliko sam shvatio nema greske. Voge se isto pokazao da dobro ide i pun je hvale. Ono sto mi je zagolicalo mastu je cf. Bas bas mocnoo izgleda. Razocarenje na sajmu. Da je neko poskidao nalepnice sa japanaca i kineza ne bi znao ko je ko. Ocaj za japance. Generalno utisak mi je da je svima losa farba. Yamaha su te nekako izdvaja kao kvalitetnija pod ruku, Honda me je totalno razocarala. BMW om sam odusevljen narocito 1600 modelom i r18. Hayabusa najvise osmeha je izmigoljila, a SV me je razocarao. Izgleda naspram druge generacije kao igracka, uzak korman, mali rezorvoar, sprceno sediste. Kad bih ga uzeo uzeo bih samo jer se zna da je agregat odlican i nista vise. 

Automobili, oldtajmeri ostavili najveci utisak. Kinezi elektrika uzeli primat i plastika i samo plastika. Yugo ima vise materijala od nove Pande. Hundai i10 i i20 su mi se dopali. Nego, sta mislite o CFmoto 700MT i od ovih modela sto sam naveo za koji biste se odlucili? 

Najbolje provozati sva 4 pa se odluciti. Po izgledu birao bih Voge 625 i CF 700MT.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja