slobasuper9 2473 Napisano Sreda u 08:53 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ej jedno pitanje jbg @slobasuper9 ti si trenutno jedini predstavnik dilera.... Da li ćemo moći da sednemo na motocikle ove godine ili će se ponovo štampati papiri sa porukama ''NE sedaj'' Ono prošle godine baš nije bilo ok...a tako sam hteo zadnjicu na neka da smestim To se stavlja zato što su ljudi bezobzirni i po nekad bahati. Nemoguće je da svaki motocikl osiguramo da ne padne i to se štampa da bi neko ko želi da sedne pitao da li sme i ja onda priđem, i budem tu, obezbedim mesto oko motora i sedne se.Ljudi stavljaju decu, pomeraju, podižu, ogroman je rizik da motocikl padne, povredi dete, napravi domino efekat, onda smo stvarno u problemu svi. Tako da, Miče, javi se, pa ćemo probati sve što ti duša ište. 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1238 Napisano Sreda u 08:58 Zainteresovan, 609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem, ja sam prošle godine sedeo na SV-u bez problema, gledao, obilazio, zapitkivao, smarao i na kraju nisam kupio...kao baba što pipka lebac u prodavnici...samo što sam se ja drugi dan vratio i opet sve to isto i opet nisam kupio 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano Sreda u 09:00 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Hacky je napisao: Potvrđujem, ja sam prošle godine sedeo na SV-u bez problema, gledao, obilazio, zapitkivao, smarao i na kraju nisam kupio...kao baba što pipka lebac u prodavnici...samo što sam se ja drugi dan vratio i opet sve to isto i opet nisam kupio Ssssrrrrammm da te bude!!! Ove godine minimum GSX touring da si kupio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1238 Napisano Sreda u 09:01 Zainteresovan, 609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta GSX! Ove godine se oštrim da Hayabusu ne kupim! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano Sreda u 09:02 Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Hacky je napisao: Ma šta GSX! Ove godine se oštrim da Hayabusu ne kupim! Šalu na stranu...Busa ima dooobru cenu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8676 Napisano Sreda u 09:11 Ne silazi, 2240 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih @slobasuper9 da na reveru ima bar broj 9.....da znamo da je on. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11480 Napisano Sreda u 09:37 Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, mick je napisao: Šalu na stranu...Busa ima dooobru cenu! Kada sam bio kod @slobasuper9 da vidim prvenstveno, na kom motoru mogu da sednem i stopalima stanem, uopšte nisam ramišljao o Busi...na fotkama mi deluje niže sedište. Kakav danak neiskustvu.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3466 Napisano Sreda u 10:14 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sto Sloba kaze, ne znas s kim imas posla a opet svakom moze da se desi pa da je i stari bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1712 Napisano Sreda u 12:30 Drug član, 1360 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji još gsxr 1000, tj dal će biti u prodaji za ulicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5591 Napisano Sreda u 13:13 Ne silazi, 4948 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Jel postoji još gsxr 1000, tj dal će biti u prodaji za ulicu? Ne postoji ima već par godina. Ako su mi informacije dobre, biće predstavljen krajem ove godine GSX-R 1000 koji će prema svemu sudeći biti homologovan i za ulicu, iako je prema prvim informacija bila glasina da će biti samo za stazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano Sreda u 13:24 (promenjeno) Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U USA se već prodaje ($ 16.500) Promenio Sreda u 13:38 član MoToM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3466 Napisano Sreda u 13:26 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/DGNBWXsNc3g/?igsh=Z2M0OXlxcGViMmdj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1712 Napisano Sreda u 14:06 Drug član, 1360 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Jovan Ristic je napisao: Ne postoji ima već par godina. Ako su mi informacije dobre, biće predstavljen krajem ove godine GSX-R 1000 koji će prema svemu sudeći biti homologovan i za ulicu, iako je prema prvim informacija bila glasina da će biti samo za stazu. Taman kad se vratim u Srbiju, da imam zabavu u penzionerskim danima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1712 Napisano Sreda u 14:20 (promenjeno) Drug član, 1360 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, MoToM je napisao: U USA se već prodaje ($ 16.500) A u Evropi traže 15.000 za polovan iz 2020...pre jebene kurone sam imao ponudu za novi duplo r za 15.000€ a tad su polovni mogli lagano za 10 da se uzmu.. Promenio Sreda u 14:21 član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 459 Napisano Sreda u 14:22 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, RankoBg87 said: https://www.instagram.com/reel/DGNBWXsNc3g/?igsh=Z2M0OXlxcGViMmdj Covece al su lepi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 14:26 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam dve VIP/PRESS Day ulaznice. Ko hoće danas da ode do sajma i na miru sve obiđe neka mi se javi. Stanujem u centru Beograda, samo treba da dođe po njih. Iskorišćen je jedino kupon za besplatan parking, što je nebitno ako idete motorom. EDIT: Karte više nisu aktuelne, preuzima ih kolega @solidSnejk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8909 Napisano Sreda u 15:42 Drug član, 908 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Hvala još jednom. I u to ime... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 15:55 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek je u toku PRESS/VIP Day na Sajmu automobila i motocikala koji se zvanično otvara sutra. Pošto sam sve obišao, preneću vam deo atmosfere... 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 16:00 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 16:22 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 16:40 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17109 Napisano Sreda u 17:05 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mali osvrt i na automobile. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano Sreda u 22:28 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio danas, nažalost u 17h popodne većina štandova za prodaju opreme i preparata još nisu bili postavljeni (čast retkim izuzecima). Generalno i što se tiče automobila i što se tiče motocikala dosta noviteta i rekao bih zanimljivih modela i inovacija. Najveći utisak što se tiče kola na mene je opet ostavila naravno Škoda sa svojim modelima i praktičnošću. Što se tiče motora, iskreno - malo razočarenje. Yamaha Tracer9 gt - ništa lepša od poslednje sa neke dve velike maglenke napred, zaista se nadam da će se vratiti duh tog motora, jer meni lično ovako se nikako ne dopada (nadao sam se da je uživo lepša kad sam gledao EICMA sajam, ali ne znam.. baš mlak utisak). Honda - lep ADV novi, nije bila izložena Africa nijedna. Da ne pišem ponaosob. Ali generalno na mene najveći utisak što se tiče motora ostavili su.... KINEZI. Inače nisam ljubitelj, ali vidim da i kolega Yogi je dosta Bende islikao. QJ motor naročito ova kopija panigalea uživo izgledaju fenomenalno. IMam utisak da polako i u moto industriji Kinezi imaju šansu da preuzmu primat i na našem tržištu u narednih 10 godina. Kawasaki 900 i Versys su mi takođe ostali u onom ,,šmeku''. Ostalo, po mom ukusu mlako. Zadrzao sam se skoro 3 i po sata od toga 2ipo na motorima, bez guzve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 112 Napisano Četvrtak u 07:52 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala @yogibear na kartama, ovako sa malo ljudi je super bilo obici sajam! Evo da podelim sa forumom i svoj album sa slikama. 17. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" 20-26. mart 2025. IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories... Btw: majko Bozja, koliki je ova Busa motor A na 8R sam se opasno izlozio, iako sam dobio komentar da je za mene mali Promenio Četvrtak u 08:07 član solidSnejk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3008 Napisano Četvrtak u 08:00 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je samo zanimao novi CFmoto 700 MT koji jedini može po meni da na papiru parira QJ SVT 650 a jako lep utisak mi ostavio RE Bear 650. NISAM NI JEDAN MOTOR SLIKAO :-)Najveće iznenađenje je cena za Hondu NC750x koja je trenutno 7200!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...