Gordak985 3008 Napisano pre 19 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motora je bilo dosta po meni i imalo se šta videti, s tim što su kinezi izdominirali.S tim u vezi od svih automobila najjači pozitivni utisak mi je ostavio BYD Seal za nekih 42000 evra u najjačem paketu, baš izgleda ozbiljno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5002 Napisano pre 19 sati Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo letnje rukavice, LS2, ne dart nego one za nijansu bolje. Skapirao da je najbitnije odnos obima dlana i dužine prstiju, ima 10 modela koji su mi se više sviđali al džaba ako me ili steže oko dlana ili imam višak posle prstiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3966 Napisano pre 19 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Što okrnjen? Koji će mu vrag radar i quickshifter. Bitno da se sklop pokaže dobro. To sam i ja mislio dok nisam obratio pažnju na tu tehnologiju...LCA je sjajna stvar za naš mrtav ugao, kod recimo DSX-a lepo detektuje vozila iza a koja se ne vide u retrovizoru. Dodatno onaj sistem stop svetla mi je fascinantan. Toliko upadne u oči kad se vozi iza motora sa tom tehnologijom da nema šanse da te neko ne vidi. Baš vredi kod motora koji se brže voze i kod vozača koji jače koče. Iskreno to bi trebalo biti kao obavezna oprema za svaki dvotočkaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2814 Napisano pre 18 sati Vozac A kategorije :D, 977 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: Draki...KTM je bankrotirao a CF razvalio proizvode u srednjem segmentu iste imaju. Pogotovo sad sa 800MTX modelom... A što se tiče Voge...da staviš F850 i F900 pored, 2/3 stvari šraf na šraf ide. Jedino je agregat maalo napumpaniji kod F900 tipa 100 ili 115ks dok je DSX 95ks ali uz 95Nm obrtnog momenta što je za respekt. Упознат сам са финансијским крахом КТМ-а. Управо ово што кажеш, иде шраф на шраф али ипак није машина у потпуности иста. Баш то мало чини разлику, чини да неће никад ни бити исти. Фудбалским језиком говорећи, Милош Красић је ликом и дјелом подјсећао на Павела Недведа, али никад није достигао ниво као овај. Не може се рећи да је Милош био лош, али није био ни ниво Павела. Тако исто и са овим моторима, све је то супер али још су далеко од Јапана и Европе. Ја сам лично био веома заинтересован за ЦФ Мото 700 МТ, али ако бих имао прилику да купим нови мотор то би био Сузуки Стром 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5347 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 3974 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Džim Džarmuš je napisao: Na voge crkavaju anlaseri, magneti abs tcs , problemi sa oduzimanjiem gasa i povećanom potrošnjom dok se ništa od navedenog ne dešava na c400gt.Potpuno drugi mateijali i elektronika su korišćeni , kao i kontrola kvaliteta. Ali je zato servis BMW skutera na 20.000 km, skutera, da ponovim - ~90.000 din! Pa ko voli nek izvoli. Za te pare imaš nekoliko novih anlasera i još da ti preostane za pljesku i pivo Promenio pre 17 sati član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3008 Napisano pre 17 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo letnje rukavice, LS2, ne dart nego one za nijansu bolje. Skapirao da je najbitnije odnos obima dlana i dužine prstiju, ima 10 modela koji su mi se više sviđali al džaba ako me ili steže oko dlana ili imam višak posle prstiju.Koje?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3008 Napisano pre 17 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Упознат сам са финансијским крахом КТМ-а. Управо ово што кажеш, иде шраф на шраф али ипак није машина у потпуности иста. Баш то мало чини разлику, чини да неће никад ни бити исти. Фудбалским језиком говорећи, Милош Красић је ликом и дјелом подјсећао на Павела Недведа, али никад није достигао ниво као овај. Не може се рећи да је Милош био лош, али није био ни ниво Павела. Тако исто и са овим моторима, све је то супер али још су далеко од Јапана и Европе. Ја сам лично био веома заинтересован за ЦФ Мото 700 МТ, али ако бих имао прилику да купим нови мотор то би био Сузуки Стром 650. Pošto gledam tu klasu, na sajmu sam seo na novi V-Strom 650 i razočarao se, tvrdo sedište, završna obrada meh, od dodatne opreme ima desni retrovizor...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1145 Napisano pre 16 sati Drug član, 597 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ti kažem da je sedište odlično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11482 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2656 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa mali strom. I gsx-8r, za po gradu. Ali kinezi...ima ih u svim varijantama motora. Moje viđenje sajma: I za kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3013 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1329 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Ali je zato servis BMW skutera na 20.000 km, skutera, da ponovim - ~90.000 din! Pa ko voli nek izvoli. Za te pare imaš nekoliko novih anlasera i još da ti preostane za pljesku i pivo To je veliki servis sa zamenom ulja u viljskama,prasinarima ,kocione tecnosti ,kaisa ,rolnica ,ulja filtera,svećica.. itd. 57 k su delovi a 35 k rsd ruke. U delti u principu uvek na sve to mozes da trazis popust do 20% max. Kod Mitića u startu bude sve jeftinije ako te ne mrzi da ideš tamo(npr.iz BG). Idi ovo sve uradi kod "poznatih" majstora u BG i javi mi kako si prošao Koliko je u Voge sve ovo da se uradi,bilo bi fino da uporedimo zbog budućih kupaca ? Promenio pre 15 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5347 Napisano pre 15 sati Drug član, 3974 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako god da se zove, to je redovan servis na svakih 20K km, koji moraš da plaćaš ako želiš da zadržiš BMW garanciju. A tu kilometražu neko pređe za godinu dana, kao kolega koji je pisao u temi, ili možda za dve sezone, što je češči slučaj, aj da kažemo. Što mu onda dođe veoma skupo održavanje, po kojim god kriterijumima da meriš. Nisam istraživao cene kod svih ostalih, iskreno, ali mislim da je ovaj BMW šampion u svetu skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8679 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Ne silazi, 2240 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu...razočarenje....opreme malo.Motori..CF po meni,cenom i šta nudi najbolji izbor.Posetih i Suzuki,da pipnem svoju tihu patnju 1000GT...i da,upoznah @slobasuper9,kratko popričasmo,i to je to. Promenio pre 15 sati član Žaksi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3013 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1329 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, boza_kg je napisao: Pa kako god da se zove, to je redovan servis na svakih 20K km, koji moraš da plaćaš ako želiš da zadržiš BMW garanciju. A tu kilometražu neko pređe za godinu dana, kao kolega koji je pisao u temi, ili možda za dve sezone, što je češči slučaj, aj da kažemo. Što mu onda dođe veoma skupo održavanje, po kojim god kriterijumima da meriš. Nisam istraživao cene kod svih ostalih, iskreno, ali mislim da je ovaj BMW šampion u svetu skutera To nije malo posla i svako ceni svoj rad, ni ostali nisu daleko verovatno. Slažem se da je skupo ali svuda je sve poskupelo. U konkretnom slučaju mozes proći i jeftinije ako trazis popust ili odes kod Mitića.. Bombastične zaključke mozemo doneti tek kad saznamo koliko bi ovo koštalo za Voge ,Hondu,Kymco...Ovako je samo jedna strana medalje.Ali verovatno bi zaključili da nas većina ovlašćenih dere,pa čak i za nove Kineze ,kako je bilo govora već na forumu. Kod bmw je redovan servis zamene ulja na 10k km ,ne bi bilo lose videti na koliko km je za voge sr 4 max.i koja je cena. Promenio pre 14 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5347 Napisano pre 14 sati Drug član, 3974 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš aj premeštam ovu prepisku u drugu temu, da ne zagađujemo ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5116 Napisano pre 13 sati Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim većina BMW se proizvodi kojekuda po svetu A ne zezajte za cenu servisa Nije normalno da svakih 20.000 km daš 90.000 na servis nekog skutera koji ne daje ništa posebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5347 Napisano pre 13 sati Drug član, 3974 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije. Zato u svakom momentu imaš bar 15-20 na PA, sa manje od 20K pređenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4644 Napisano pre 12 sati Drug član, 1126 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Skittles je napisao: Uzeo letnje rukavice, LS2, ne dart nego one za nijansu bolje. Kolko para i koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3013 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1329 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Pa nije. Zato u svakom momentu imaš bar 15-20 na PA, sa manje od 20K pređenih Pa dobro ok,to je zgodan komentar u domenu teorije zavere i zvuči kao lukavo otkriće zauvek nečasnih namera, prodavaca polovnih vozila. A zaprovo realnost može biti da te skutere kupuje "gro" ljudi koji imaju novac i da im nije to bio cilj(izbegavanje v.servisa),što je i logično to im je ciljna grupa brenda.Polazim od sebe skuter sam prodao kad me je smorio posle 7k km.a ne zato sto se blizio servis na 10k...Ali ok da ne idemo mimo teme ,nastavljamo dalje gde treba da zagađujemo tj.razgovaramooo Promenio pre 12 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8679 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2240 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam.Sedoh na CF 700mt...cena 6190e.Meni ono mnogo bolje od ostalih za te pare.Grejači ručica,sedišta,nosači kofera,mnogo više od drugih,a gledao i pipnuo.Korazmišlja o kupovini da uzme u obzir. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5002 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 240kg družeeeeee. Ali da izgleda top, za te pare, da. I oprema i sve. Bolji od svih Benelija, QJeva i ostalih Zontesa. @Atorn Rukavice su Kubra. Promenio pre 11 sati član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8679 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2240 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles mislim da je malo lakši,ali i jači.Ali poređenje sam dao sa onim na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1060 Napisano pre 11 sati BJB Maxi Scooter Club, 480 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, najviše sam zbog njega išao, za mene je previše "krmačica", baš je masivan i deluje teško (nataknuta su oba na ove štendere pa nije baš idealno za procenu). Ceo prednji kraj i tabla su nekako daleko i nisko. Bolje mi legao Voge 525/625, približniji su 450MT nego ovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 105 Napisano pre 10 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao danas da izbegnem "guzvu" ali ipak je bilo. Za vikend ce verovatno biti pakao. Plan je bio da pogledam kineze detaljnije a zalepio se za norden 901 ipak previse za budzet... Jedino sto su neki izlagaci natrpali previse motora pa je na nekim mestima bilo tesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2807 Napisano pre 8 sati ODUSTO OD DIJETE, 2722 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas na sajmu, razočarao se kao i prošle godine ali više. Najviše išao zbog opreme, ćera da se opremi i jedva nađosmo nešto za prvi udarac. Jaknu, rukavice, pojas, komunikaciju kupili u Motobik-u a pantalone u Motolandu. Ono što nam se svidelo nema brojeva pa smo uzeli bukvalno na silu. Barel, maxmoment i Mikele nisu izlagali ovog puta. Ja hteo sebi da kupim jaknu za hladnije vreme, svidela mi se neka Revit ali nisam pao na nju baš. Odustao, kad budem išao u Muđelo pogledaću šta ima usput Ljubljana, Moto Charli i moj omiljeni Dainese gde svake godine kupim po neki deo. Meni ili ženi. Planiram i kupovinu kofera za novi motor, Givi maxia, dosta jeftinija u Trstu nego kod nas, mislim da sam video 300+ evrića i odbijem povrat poreza - dobra cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 497 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Benda izlaze na sajmu? Gledam nesto ovaj LFC 700 pro.... Ne znam kakav je uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...