severian 19815 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8604 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, severian je napisao: Prva dva klipa pristigla sa prvim zracima Sunca... Novi Banovci i Borsko jezero rešeni Hvala!! Imamo: 1. Nove Banovce 2. Borsko jezero 3. Lazarevac 4. Staru Pazovu 5. Ledine/Beograd Ostalo nemamo... Pomagajte! opis gore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 114 Napisano pre 3 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani, pamtite da su vas danas tukli i ko vas je tukao. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 99 Napisano pre 1 sat U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, tzoa je napisao: Spreman stiker. Pa nadam se da ce koji moci da doputuje postexpressom do NS. Makar za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9504 Napisano pre 56 minuta 4_tocka_i_karoserija, 2020 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, midnightdk je napisao: Jbg ovde sam morao da lupim SRCE Meni lično je stvarno sjajna fora, međutim, upitah prvo neke komšije od 30-tak god, pa i ovu moju studentariju - nit' znaju lik, nit vide foru Izgleda da je ovo samo za matore 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 99 Napisano pre 42 minuta U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi koji se ne nalazimo u likovima Pepa praseta, Trtrtdore i slicnih, vidimo lepotu i znacenje u ovim likovima. Svako vreme ima svoje junake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...