Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina polovnog do 2.500 e, ili nov na kredit

Recommended Posts

• Ne silazi, 2463 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5
pre 10 minuta, Zarkela je napisao:

Onda @Blazadao si/ dali ste sebi odgovor. Honda cbf600 s varijanta je pun pogodak. 

Nema persiranja !

Naslov je, 2.500 u kešu za polovan, ili nov na kredu. Ne bih polovan na kredit.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1099 postova
4 hours ago, zoleprole said:

On ide od 6100 pa do 7000, ne znam u čemu je razlika a isti je agregat, i ne znam visinu sedišta kolika je, ali mislim da vredi ići pogledati.

Mali je baš. Ako mu je SV650 knap, ovo će biti malo.

Promenio član Bojan_Jgd

• Drug član, 1046 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
pre 28 minuta, Blaza je napisao:

Nema persiranja !

Naslov je, 2.500 u kešu za polovan, ili nov na kredu. Ne bih polovan na kredit.

Hmm... Za 2500 da je bolji od kawe a da ne trosi puno i da je direktno, bas i nema. Onda najbolje kredit. Najrazumnija opcija. 

• Svrati ponekad, 61 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

Napisah @Blaza pre neki dan da sam kao malo dete kad neko nesto kupuje, isto kao da ja trebam da kupim, jer volim kad ljudi kupuju😉. Ne mogu nista da preporucim od motora, ali pisem ovo samo da se javim da sam tu i uzivam, pratim temu i cekam konacnu odluku:jee3:. A sada me izvinite odoh, kokice su mi gotove🍿

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX
1 hour ago, Marko05 said:

@Blaza ја планирам до Чачка следеће недеље да бацим поглед на 525.

@Don_Kihot ми је пренео своје искуство, вози га већ годину дана,  тако да сам решен да га тестирам.

Иста нам је прича, или нешто на креду до око 6.000 или нешто маторије до максимално 3-3.500е.

Мање кубикаже гледам због трошкова пошто га генерално возити нешто много нећу, али опет морам нешто да убацим у гаражу.

Раније кад ми дође регистрација за фрезу од 300е не буде ми добро, плус све остало.

Moje iskustvo za sada jako pozitivno. Prešao sam preko 8000km. Registracija jeftina, dve godine nema tehničkog. Potrošnja smešna. Mali servis je bio oko 9000. Novo je novo. Pločice, diskovi, lanac, lančanici, gume, svećice, sajle, sve je novo. Sedneš i cepaš.  Pritom garancija 4 godine. Pukla mi je žbica jedna (ne znam što i kako) ali zovneš, pošalješ točak, ne pravi se pitanje nikakvo. Motor kao motor lepo se vozi, gume dobro drže, ja nemam na šta da se žalim. Jedino što sam morao sa nožice centralnog štendera one što se naslanja na ram kada se sklopi da skinem gumicu, kada se sklopi štender da više priđe motoru, dešavalo mi se da zakačim asfalt pogotovo sa dvoje. Sad je ok, gumica je skoro 1cm, a štender se značajno podigne bez nje. I ako se potera malo recimo sa Kokinog broda ozbiljnije po krivinama baš ono na pun gas hoće nekad da upali kontrolu proklizavanja u krivini, ali isključim je i to je to. Za te pare, ja ne znam šta bih više tražio.

• Sviđa mi se 2

@Vujka hvala, a ako ima kod tebe u komšiluku u Danskoj nešto zanimljivo, javljaj ! Nosim samo kacigu u avion :)

• Sviđa mi se 1

@Don_Kihot

Šta se dešava ako npr u garanciji ostaneš na putu, u kvaru ? Verujem da jedino BMW ima svoju servisnu podršku na terenu...

Nema druze @Blaza nista kod mene u Danskoj pametno. Ovde su cene da se ukakis od tuge. Ja sam mog Versysa iz 2021 god. u fabrickoj garanciji do juna 2026, sa koferima i stitnicima za ruke platio okruglo 12.000 evropskih. I to je pristojna cena. Isao kod uvoznika za suzuki, razgovarao za vstrom 650 nov sa slicnom opremom, cena 17.300. A to je zato sto gospoda Danci imaju nenormalno ogromne poreze na vozila. Da li se to odbija prilikom izvoza, neznam... Znam da prilikom uvoza bilo kog vozila, na prvih 2500 eura placas 20%, a na ostatak ide porez od 180%. Ludost

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2469 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre 1 sat, Žaksi je napisao:

Ako može @BokyBoy sa 1400 i 200ks da šepuri ti sa 100ks ima da švrćkaš.

Ja se ne šepurim, znas ...

ja imam kompleks male piše...!!!

<_<

Jedino bi mozda i moglo da se nadje nesto jeftino, jer pored Danskog ludog zakona o porezu, postoji i zakon o placanju taksi za puteve i za zagadjenje Co2...Sto starije vozilo imas, to je teze da ga prodas i takse za to vozilo su ogromne. da bi se vlasnici "otarasili" tih vozila, tu su i nize cene. Ali po meni se ne isplati.

WWW.123MC.DK

Suzuki sv 650 n til salg, 2003, 645 ccm, 70 hk, blå, m. afgift, lsl forgaffel bro med trw sort styr, styrende spejle, 2 finger guld greb, lille nummerplade holder, led blinklys, mørk baglygte...
WWW.123MC.DK

Suzuki sv 650 til salg, 2001, 645 ccm, 70 hk, blå, m. afgift, sælger min sv 650 da jeg ville prøve noget nyt til næste år, det ik den pæneste da den tidligere ejer har tabt den så har bule på...

Evo linka od dva sv 650.

Prvi je okruglo 6000

Drugi 2.500

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Integrisan, 5396 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Sto se mene tice, zelim ti prelazak na vecu kubikazu od ER5, i podrzavam kupovinu novog motora. Ali obavezno proba.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Cena registracije za:

Voge 525dsx

Screenshot_20250228_215243_PolovniAutomobili.thumb.jpg.d455ef596d9c602cf3cbfaea1d5e1a8a.jpg

Vstrom 650

Screenshot_20250228_215324_PolovniAutomobili.thumb.jpg.fa73bebb2b59bcf32165f56a2f58d7c5.jpg

I gsx-8r (800 cm3)

Screenshot_20250228_215525_PolovniAutomobili.thumb.jpg.e58b32cbdb43a80092e35ea3d51267a7.jpg

• Drug član, 1435 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
1 minute ago, Blaza said:

Cena registracije za:

Voge 525dsx

Screenshot_20250228_215243_PolovniAutomobili.thumb.jpg.d455ef596d9c602cf3cbfaea1d5e1a8a.jpg

Vstrom 650

Screenshot_20250228_215324_PolovniAutomobili.thumb.jpg.fa73bebb2b59bcf32165f56a2f58d7c5.jpg

I gsx-8r (800 cm3)

Screenshot_20250228_215525_PolovniAutomobili.thumb.jpg.e58b32cbdb43a80092e35ea3d51267a7.jpg

Клемпа. 

За, у мом случају, 2000км годишње.

Е сад не знам каква је прича око прве регистрације новог мотора? 

Чуо сам да и ту деру?

Ma, tehnički je 4000 din, to nije strašno, nego za svakih 150 kubika više, baš deru...

Promenio član Blaza

• Integrisan, 5396 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
1 minute ago, Blaza said:

Ma, tehnički je 4000 din, to nije strašno, nego za svakih 150 kubika više, baš deru...

Zato 600-750 maksimala. Preko toga mi ne treba, narocito solo voznja. Ne vidim potrebu 1000+ kubika za vozaca kao ja koji vozi 100km/h, ne izlazi na autoput cesto, ne tovari prtljag. Trosenje novca na registraciju, gorivo i gume...

• Andragog, 5054 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Na novom najvise gubis. Polovni koliko platis. toliko ces ga prodati kad ti dosadi. Nov, kada ti dosadi, to je bzvz.

Nisam citao temu od početka, tako da sam upao onako... :oda2:

• Andragog, 5054 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Procito sam temu. Brate mili, ispod 70ks ne kupuj. Pusti tog 525 to ima 48ks, jedva ide kada sednu dve osobe ili kad vidi brdo. U zadnje vreme se i kamioni tesko pretiču :oda2:. Strom 650, SV650, Er6N, Versys.... Fazer S1.

Ne ljutite se vi sa takvim motorima, imao sam svasta. Posle kojekakvih motora kupim Hondu CB500 sa 58 ks. Sve je bilo dobro ali dve sa osobe ne ideeeeeee. Izdrzao sam godinu dana. :takoje:

Promenio član srbac

• Zainteresovan, 399 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

Jes, ne moze covek svaki dan ni pecenje da jede. 

Ja razmisljam o onom malom cf-u 450 nk ali evo za godinu dana vec treci motor prodajem. Vozim malo pa mi dosadi i u oglase. I na svakom polovnom ''puknem'' nekoliko stoja, a mogu da zamislim kako bi bilo kad bih taj cf uzeo pa mi recimo dosadi posle 6 meseci. 

Kad kupujes nov motor bas moras dobro da razmislis i da budes siguran da ce kod tebe biti nekoliko godina.

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Nekako mi ne ide prica o razlici od 50-100e u ceni registracije sa pricom o kupovini novog motora. Samo odrzavanje novog motora u ovlascenom servisu zbog garancije je dosta skuplje od te razlike, da ne pricamo o padu cene u prvih par godina.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja