Gordak985 2910 Napisano Petak u 14:30 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo @Blaza ! U zdravlju da se navozaš!Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Petak u 14:51 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato, ups Blažo. Želje čestitke i pozdravi. Honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2014 Napisano Petak u 15:05 Drug član, 1292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za novi motor, Imao sam Cbf500, sestotka samo mora biti bolja. U zdravlju da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1226 Napisano Petak u 15:07 Zainteresovan, 266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Blažo, nek je sa srećom, puno lepih i bezbednih kilometara ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10621 Napisano Petak u 15:11 Drug član, 3430 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da ti i CBF predložim, sa Banditom... Taman za tebe, odličan izbor, sa srećom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 432 Napisano Petak u 15:18 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom, mislim da je odlican izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Petak u 15:19 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve ok, nema greške!! Čestitke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Petak u 15:36 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Čestitam i želim ti da bar deset pari guma na njoj istrošiš. Uživaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 15:42 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, ne stižem da pišem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18423 Napisano Petak u 15:59 Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Sedište sam probao da spustim, ali ne znam, igraćemo se.. eee, kada bi to sediste moglo da prica...sta li bi sve reklo... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 24 Napisano Petak u 16:15 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Нек је са срећом куповина! Да се замени за бољи и новији! Можеш отворити нову тему одмах (шалим се, без увреде) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano Petak u 16:21 Drug član, 1971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne reci dva puta, ovo samo jedva preživeli 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 16:32 (promenjeno) Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam lajkića, a svima delim !!! Da rezimiram: stvarno je teško pronaći dobar motor za 2.500 evra (kako naslov kaže) a da ima efi i abs. Uzeo bih ja motor i bez abs-a, ali kada sam shvatio da moram povećati budžet za kupovinu, onda sam gledao i to. Bar sam izbegao kredit... Ovaj motor sam samo upalio. Nisam ni probao, čovek mi je rekao da dođem sutra, da rasčisti oko njega, da ga istera i da probam. Kako ga poznajem, a on ga lično dovezao tu i parkirao, nemam potrebe... Jedino me plaši što ima malo goriva u rezervoaru, a dugo stoji. Valjda nije zarđao... I na kraju, to je motor koji sam trebao kupiti pre 3 godine. Našao je on mene, a i meni se svideo. Tek sad vidim, 22 strane, a tek osmi dan ? Pa vi niste normalni ! Hvala svima od Promenio Petak u 16:36 član Blaza 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 16:41 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Kako se čuje u odnosu na prethodni? Ih, Kawa je imala Leo Vince, budio sam komšiluk svako jutro u pola 6 Ovaj je fabrika, neka ga za sada. Imam jedan Yoshimura lonac, ali je dugo stajao u travi, treba mu dooobro sređivanje, kako spolja, tako i iznutra-nema vunu. Ne znam zbog efi-ja da li sme da se stavi. Ako nema nekih zavrzlama, probaću da ga sredim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11133 Napisano Petak u 16:42 (promenjeno) Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Blažo na kupovini i neka te u zdravlju služi! Lepo izgleda onako na prvu, postavi više slika ovih dana da možemo uz kokice još malo da mudrujemo. Promenio Petak u 16:46 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 16:44 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 16:54 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bajker71 je napisao: Lepo izgleda onako na prvu, postavi više slika ovih dana da možemo uz kokice još malo da mudrujemo. Ovo su fotke sa oglasa: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2445 Napisano Petak u 16:57 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Blažo! Meni se ovo dopada. ( mat vizir ću zanemariti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antonov 59 Napisano Petak u 16:57 U prolazu, 24 postova Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se uključivao u diskusiju ali pratio sam temu od početka, drago mi je da je kupljen motor. Čestitam i da te lepo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18423 Napisano Petak u 16:57 Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Treba mu malo ljubavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 24 Napisano Petak u 16:58 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Сећам се овог мотора са огласа, чини ми се да се дуго продавао... Чак сам га и ја запратио Promenio Petak u 17:02 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11133 Napisano Petak u 17:00 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: Treba mu malo ljubavi... Blaži ili motoru? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 17:18 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 hvala, javio se već kolega za vizir, ima providni. @Antonov hvala ! @BokyBoy ja sam video i ranije ovaj oglas, ali su me grane odbijale da pozovem. Nadam se da će se srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2014 Napisano Petak u 17:19 Drug član, 1292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ko lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 17:34 (promenjeno) Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Hvala !!! Sad gledam, skoro 90 oglasa na PA sam memorisao...nisam ni ja "u vinklu" Promenio Petak u 17:36 član Blaza 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...