boza_kg 5281 Napisano Petak u 08:36 (promenjeno) Drug član, 3902 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mora samo da se umre Možeš i da odvajaš sa strane 90€, da skupljaš 4 godine da kupiš neki stari krš (karburator!?!), koji će u međuvremenu da poskupi bar 50%. I jel to bolje od kredita? Promenio Petak u 08:39 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Petak u 08:42 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad imaš 37 godina potpuno drugačije razmišljaš nego kad imaš 67. Blaži sretna potraga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 08:42 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam prodavao u januaru, niko me zvao nije! Zamene koje mi nisu interesantne i to je to, sada evo dvoje u redu stoje, krenulo toplo, svrbe kilometri Listam oglase, ima da kupim tmax i da se vozim u papucama! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5281 Napisano Petak u 08:50 Drug član, 3902 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, jasminko VIR je napisao: Kad imaš 37 godina potpuno drugačije razmišljaš nego kad imaš 67. Jano mi je to. Svako nek rešava stvar kako je njemu u redu. Samo diskutujemo, širimo vidike Da me žena nije nagovorila da prodamo naš golubarnik i kupimo veći stan uz kredit, ja nikad to ne bih uradio kaki sam. To je bilo pre korone, onda bih se uplašio zatvaranja, pa skočile cene nekretnina, te nije momenat, pa ovo pa ono... Boj se ovna, boj se gov*a, prođe život. Al preživeh i taj kredit lagano. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8596 Napisano Petak u 08:50 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Dok sam prodavao u januaru, niko me zvao nije! Zamene koje mi nisu interesantne i to je to, sada evo dvoje u redu stoje, krenulo toplo, svrbe kilometri Listam oglase, ima da kupim tmax i da se vozim u papucama! Može i bez papuča......ali mora siledžika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 08:51 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pametni dižu kredit za sigurnu biznis ideju i kasnije kupe za keš nov GS sa 3 kofera. Mi kupujemo nove kineze i isplaćujemo ih narednih 7 godina. Šala mala 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 08:52 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo pomoć prijatelja... Honda Cbf 600 N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf 600 N, 2015. godište, Naked, vozilo prešlo 36223 km, Banja Koviljača. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Tražim već 20 minuta na net-u, ne mogu nigde da nađem mlađu cbf600 od 2013.godine, a ova je 2015. Ovo bi mi odgovaralo u svemu. Šta mislite ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Petak u 08:53 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Alekre je napisao: Kako bre vi nalazite i dodajete jos 3, 4, 5 hiljada evra. Kao da su dinari a ne evri Banka, lihvari, šta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Petak u 08:54 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam , ali ja sam uvjek gledao da imam neki početni "kapital" a ostalo se dopunim kreditom, po mogućnosti na što kraći period!! Kapital malo skupim, malo od prodanog motora Ili auta , zavisi šta kupujem u datom momentu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 08:55 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: Ajmo pomoć prijatelja... Honda Cbf 600 N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf 600 N, 2015. godište, Naked, vozilo prešlo 36223 km, Banja Koviljača. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Tražim već 20 minuta na net-u, ne mogu nigde da nađem mlađu cbf600 od 2013.godine, a ova je 2015. Ovo bi mi odgovaralo u svemu. Šta mislite ? Do 2013 se pravio taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Petak u 08:56 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Ajmo pomoć prijatelja... Honda Cbf 600 N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf 600 N, 2015. godište, Naked, vozilo prešlo 36223 km, Banja Koviljača. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Tražim već 20 minuta na net-u, ne mogu nigde da nađem mlađu cbf600 od 2013.godine, a ova je 2015. Ovo bi mi odgovaralo u svemu. Šta mislite ? Po meni odlična kupovina. Pored mene u garaži imao kolega onu staru, 2006-2007 karbovi, uvjek je upalila, nije se desilo nikad da zaštuca, on ju je vozio kao tuđu, ganjao se sa hiljadarkama, koliko je mogao. Motor u životu i dan danas.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8596 Napisano Petak u 08:57 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza možemo mi da mislimo šta hoċemo,ako ti odgovara,odi,pogledaj,sve ostalo su priče.Ali prvo odlučiš....novo ili polovno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Petak u 09:01 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PN ma ako je iz Švabije, oni upišu kad je prodana. Na mojoj Hondi CBF 1000 je pisalo u saobraćajnoj da je 2010.., a zapravo je bila čini mi se 2007-a. Stojala u salonu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano Petak u 09:01 Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je tad uvezen ili stajalo negde pa ga tako krstili 2015, zovi, pitaj, ima kolega i na toj strani a i sad treba dva sata do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 09:03 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... pitao i mene drugar "sta mogu za 1500e da priustim?" Na dvotockasa misli. Rekoh mu, za taj te novac odvezem do Kotora i nazad, uzivas na japanskome motoru (citaj, nece nas kraj puta ostaviti), slikas se dole na par atraktivnih lokacija, i za dva dana si kod kuce 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Petak u 09:10 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta svako mora po sebi da ukroji. Jeste 100 evra danas ništa što veli Blaža ali problem je što ti svaki mesec treba 100 evra na 15 mesta. Ajde da kažem uzmeš nov motor, 100 eur rata. Pa jedan mesec moraš da daš 130 eur za redovan servis plus troškovi da odeš do servisa. To ti je taj mesec 230 eur i ako ćeš da se voziš treba ti bar 100 evra. Eto 330 evra... Pa imaš registraciju, pa sad na to dodaj tih 100 evra. Pa ti se povećaju računi, poskupi hrana i troškovi ti odu za 200 300 evra mesečno ko od šale. Pa ti sad vidi zaradi dodatno, menjaj posao, nosi sendvič od kuće... Za šta, za 10 000km godišnje? Ako i toliko. No opet kažem, slažem se mišljenjem koje je Jasminko napisao. A druga stvar kontroverzna, šta uopšte plaćamo? Sve je nametnuto da moraš da imaš LCD displej, LED farove, TCS, pičke materine... Pa mora 1000 kubika, mora ovo ono... Nije pravilo da je jači motocikl zabavniji, ima puno nekih malih spravica koje su zanimljive i može da se ide okolo naokolo. Mnogi ne umeju ni 50 konja da iskoriste a kamo 100, 150... Nametnuto je da je motocikl sam po sebi svrha a nije... Motocikl je vozilo, alat. Bitno je da se kotrljaš da ideš negde, odeš do ovog onog... Bolje biti na bilo kakvom motoru nego na poslu. 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 09:20 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ima čovek više motora. Od žutog cb650 Na svakom su prednji diskovi loši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1824 Napisano Petak u 09:22 Drug član, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa onim sv1000 nisam ispratio, jel si ga gledao?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 712 Napisano Petak u 09:32 (promenjeno) Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF 600S / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam cbf600 nejked verziju (2006g) i navozao se za sve pare. Pogresio sam sto sam prodao. Ispravicu to sad ako uzmem Zlatkovu s oklopima :). Vozio ga godinu i po dana pa prodao drugaru koji ne planira da ga menja skoro. Slika dole. Sto je veci izbor, to je teze doci do odluke . Promenio Petak u 09:33 član Miroslav91 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6292 Napisano Petak u 09:33 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako lep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 09:37 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, vidakn je napisao: A šta je sa onim sv1000 nisam ispratio, jel si ga gledao? Sent from my SM-A556B using Tapatalk Ako misliš na crveni sa oklopima, nismo se dogovorili jer ima ulaganja 700 evra. Na cenu od 2.900, meni mnogo. Onaj plavi, "za dečake" je brutalno dobar, lep motor. Radi fino, sirova snaga, nema abs, što bi mi za tu snagu baš trebalo. A i prejak mi je za grad. Odustao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 09:42 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam se da sutra zapucam do Banje Koviljače da vidim uživo ova dva motora. I na žutom i na belom su menjani zadnji diskovi, dok su prednji baš loši. Ima svaki po malo udubljenje pored čepa rezervoara, od španera. Odmah sam mu rekao, po stanju diskova nema šanse da je ta kilometraža. Žuti ima i kreš bar... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1824 Napisano Petak u 09:43 Drug član, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za plavi sam pitao, jasno.Potraga se nastavlja Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano Petak u 10:14 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi mogu biti poprilicno ulaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Petak u 10:19 Drug član, 1104 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakvu kombinaciju imaš za te CBF-ke iz Koviljače ali zašto ne pogledaš one u Nišu ako već ideš do 4K? Deluju mi lepše. Plus kofer i poluoklopi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...