Rider000 1487 Napisano juče u 16:54 (promenjeno) Drug član, 973 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao CB500X pa Afriku pa sad Stroma. Strom je zaista zlatna sredina. Ni slab ni prejak motor. Moze lepo da potegne i solidnim tempom da se pegla po krivinama, na autoputu bez problema drzi 140km/h. Udoban je i u svojoj klasi je oduvek bio dobar izbor, jednostavno nema greske. Slozicemo se da Strom nema wow efekat i ne zaigra srce kao sto je to bilo sa Afrikom ali ima svoje adute. Jeftinija rega, odrzavanje, potrosnja, ne daj Boze nekog ostecenja, delovi su pristupacni. Mislio sam da Afrika nije skupa za odrzavanje jer je japanac, medjutim sve je bas u cenovnom rangu kao i GS. Ne daj Boze da ti padne i pokršiš plastike ili samo ogrebeš nalepnicu, spremi se na izuvanje... Ne znam... Ja sam Stromom prezadovoljan, upregnem ga i on sluša. Uživanje je ići njime na putešestvije. Ja sam 181cm i 75kg i mislim da je kao skrojen za moje gabarite, mislim da ni neko ko je malo nizi nece imati problema. Promenio juče u 17:09 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano juče u 17:07 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Rider000 je napisao: Uživanje je ići njime na putešestvije. A kakav ti je po gradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1487 Napisano juče u 17:10 Drug član, 973 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Meni posle Afrike kao bicikla. Lagano se provucem i zavucem svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3656 Napisano pre 18 sati Malinar u pokusaju, 1727 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 treće generacije je izuzetno upravljiv motor sa izuzetno lepo rešenom ciklistikom, ugladjenim agregatom i visokim nivoom putne udobnosti. Moj brat je imao 650-ku 2018. i kupio ju je novu kod Atile u Horgošu. Smatram da taj motocikl može bezbrižno da se vozi mnogo više od 50.000 km koliko je Sloba naveo, jako je izdržljiv i pouzdan, a jedina stvar koja mu smeta je da ide na zadnji točak, jednostavno, u tom položaju L2 nema adekvatno podmazivanje. Od mana, nedovoljno jake kočnice, premekano ogibljenje koje ne voli oštru vožnju (nestablian je kada se oštro potera kroz krivinu i nazad i napred, ali sa mojih 105 kg, popustio je prednji kraj) i za moje prohteve, nedovoljno jak agregat (ali prosečan za svoju klasu). Nekome ko prelazi sa er-5, ovaj motor će biti veliki pomak što se tiče udobnosti u vožnji, a značajan u snazi agregata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano pre 7 sati Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z 750 Z750 CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z 750 Z750 CH, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 42000 km, Pančevo. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Sinoć sam ga gledao na oglasima ! I još par drugih modela. Ovaj mi se nešto mnogo sija, ali odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ova dva, malo skuplja: Kawasaki Z750S z 750 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z750S z 750 s, 2006. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 60000 km... Kawasaki Z750S Z 750 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z750S Z 750 S, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 69000 km, Sremska Mitrovica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano pre 7 sati Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju oba ali ipak crveni :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano pre 6 sati Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva umesto plavog. Spustis bar 150-200e. Ja sam ga isto razmatrao ali nisu mi se svideli satovi i jos nesto (onaj noviji mi je dosta lepsi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti blazo jedan test iz 2006. od Motopulsa. Imas bas te modele koji su u opticaju. @Blaza https://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T071/071UT_600-Naked.pdf Promenio pre 6 sati član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano pre 6 sati Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su baš dobri satovi na S modelu. Na običnom starom (plavi) su mi meh.Tehnički kuriozitet, iako je EFI, ima ručni sauh.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano pre 6 sati Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Gordak985 said: Meni su baš dobri satovi na S modelu. Na običnom starom (plavi) su mi meh. Tehnički kuriozitet, iako je EFI, ima ručni sauh. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Tako nesto ima i Honda 919 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18264 Napisano pre 6 sati Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano pre 6 sati Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ova dva, malo skuplja: Kawasaki Z750S z 750 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z750S z 750 s, 2006. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 60000 km... Kawasaki Z750S Z 750 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z750S Z 750 S, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 69000 km, Sremska Mitrovica... Ovaj crveni ako je ko na slikama neće dugo biti na oglasima. Jedino će mu usporiti prodaju što nije registrovan ali morao bi ode za 2500, keš sad i odmah. Ja bi već danas planirao Mitrovicu.Imaj u vidu da je zadnja guma 180 i drastično se drugačije vozi u odnosu na er-5 zbog toga. Inače dobro motorče, sjajan agregat.Crnog bih, posle boljeg zagledanja, zaobišao, ove cevke ala Vlajković mi ne ulivaju poverenje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1219 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni od ulaganja samo Afrička šljiva za migavac Promenio pre 6 sati član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23064 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i moja kawa je bila skoro na oglasima, dole juzno negde. Lep agretat za voznju, lose kocnice, socijalno oslanjanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: socijalno oslanjanje Daj mi prevedi ovo, ne razumem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23064 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, iz lokalnog slenga termin i smislu bez stelovanja, osnovno, cisto da ga ima, ispunjava minimum.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2385 Napisano pre 5 sati Drug član, 1026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, slobasuper9 je napisao: Ako ćeš ostajati na 500 a treba ti većinom za grad i da se voziš po nekad van onda juri dobar NC. P.S. Za kredit, (u ponedeljak potvrđujem 100%), za kola može to znam, a trebalo bi i za motore, možeš polovan od fizičkog lica na kredit isto kao nov. Da znaš. Ne mora biti od auto placa na fakturu. Ne zato što ja prodajem Suzuki, ali ako ideš na kredit, za razliku od 2 000€ ne bi uopšte pomišljao na određene modele pores V Stroma 650. Uzmeš liveni točak, malo sedište spustiš kod Srđana i vozi se kao gospodin za 100€ mesečno da ne osetiš. Do 40 - 50 000km ima samo ulje da menaš i da ne misliš. A imaš pouzdan, solidne veličine i komocije i motor za sve sa malim troškovima održavanja i malom potrošnjom. Sad sam dobio konačnu informaciju iz banke. Ne mogu polovni motocikli na kredit, samo automobili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 186 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Tehnodrom i pitaj ih da li saraduju sa nekom bankom za kreditiranje motocikala. Ili bilo koju drugu firmu koja uvozi i prodaje motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 109 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crveni iz SM neko vreme stoji na oglasima. Cini mi se od letos, ali ne deluje lose. Ja bih recimo pogledao ovog, jes da pise da je fiksna cena ali je registrovan i blizu za pogledati. Pa mozda se i nadjete negde sa cenom Yamaha Fz6 Fazer 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fz6 Fazer 600, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 83000 km, Beograd. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...