Miroslav Gajic 184 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika moje. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1552 Napisano Februar 25 Drug član, 1031 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva macola Nekako mi uz nju bas ne ide kofer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16389 Napisano Februar 25 Integrisan, 9416 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zboris, ni mene se ne svidja s'kufer al praktičnost je na prvome mestu tako da.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 651 Napisano Februar 25 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Zbog kofera ne može višeod 300 km/h,garant... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Februar 26 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru,poseban motor u svakom smislu.I dalje redak i jos uvek lici na "motor" za razliku od novih tft vozla na dva tocka.Puno uzivanja i jos vise bezbednih km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Februar 26 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo ne bih smeo da vozim. Da probam da, da vozim ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13744 Napisano Februar 26 Ne silazi, 7628 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I na to se čovek navikne pa stavi turbinu na Hayabusu Kad je Jariću dosadila Andrijana Lima šta drugo da pričamo. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5986 Napisano Mart 9 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 2. 2025. at 10:45, slobasuper9 je napisao: Čestitam, da se sa srećom družite! Svaki put kad isporučimo Hayabusu je posebno iskustvo. Ja sam jednom klijentu isporučio, i dečko je pustio suzu. Pobegao sam u salon da ne zaplačem sa njim. Takve osmehe i sreću ne možeš doživeti na mnogo mesta Nije li slucajno taj decko Djole . Lik sa repićem ? To mi je odlican drugar ... Busa prebija koliko je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2474 Napisano Mart 9 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Siva? Dva black widow topa?Ako me sećanje dobro služi Đole se zove i 99% je on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5986 Napisano Mart 9 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, slobasuper9 je napisao: Siva? Dva black widow topa? Ako me sećanje dobro služi Đole se zove i 99% je on tako je ! on je suvlasnik restorana Sovinjon na NBGD , a ja tamo sviram 4,5 puta mesecno. mnogo dobar lik , i uvek je vozio dobra kola i motore. sinoc sedimo i veceramo i on mi prica taj dan kad je kupio hayabusu i spomene mi "jbt hteo sam da zaplacem od srece" , i meni fles da sam procitao to ovde , i povezem 2 i 2 ... hahah... djolence legenda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...