Motorcyclist 18242 Napisano juče u 20:28 Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj mali na gitari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8729 Napisano juče u 20:37 Drug član, 898 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano juče u 20:40 Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan VRH IZBOR PESAMA! Opet ukus ispred neukusa. AZRA >>> MILE DODIK 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2740 Napisano juče u 20:48 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Preko dana je bilo ovako gusto na celom šetalištu, kod suda, na trgu kod ureda… Dakle bar na još tri lokacije. Čekamo sad tačkasti softver… 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 219 Napisano juče u 20:50 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Draga Braćo,mogu samo da kažem da je ovo najveći skup u istoriji grada Niša, i mi motoristi smo dali svoj doprinos tom istorijskom trenutku.Hvala svima,od Boga svako dobro,kako radili-tako nam Gospod pomogao! Idemo dalje! Buši!!! 22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12565 Napisano juče u 20:52 Drug član, 1317 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise lajkova, zivi bili!!!! Zena mi sad čita da je neko imao udes , BMW, covek 76 godiste ,iz Bg, isao u koloni, ima li neko informacije, samo da je dobro covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2963 Napisano juče u 21:05 (promenjeno) Drug član, 1275 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je javio se u viber grupu iz bolnice,prelom lopatice,skočnog zgloba i rebra.Motor bmw 1250 fino polupan,kaže. Promenio juče u 21:05 član Džim Džarmuš 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4334 Napisano juče u 21:15 Drug član, 1071 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ko he u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1667 Napisano juče u 21:35 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ја морао да се вратим вечерас и на наплатној рампи дам ону картицу од јутрос, коју сам узео када смо кренули из БГа а не ону коју сам узео када сам кренуо из Ниш. И после пола сата расправљања, морах да платим 1410 дин А ову другу, праву, неће ни да констатују, кажу већ је убачена ова стара у систем, затворише траку и нема пролаза док се не плати. Ја кажем немам пара, зовите полицију, шефове кога год, ма какви, нема расправе. Да нисам морао да журим, остао би још. Ма... С' времена на време мора мало и ђаволима да се да...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 101 Napisano juče u 21:40 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ја морао да се вратим вечерас и на наплатној рампи дам ону картицу од јутрос, коју сам узео када смо кренули из БГа а не ону коју сам узео када сам кренуо из Ниш. И после пола сата расправљања, морах да платим 1410 дин А ову другу, праву, неће ни да констатују, кажу већ је убачена ова стара у систем, затворише траку и нема пролаза док се не плати. Ја кажем немам пара, зовите полицију, шефове кога год, ма какви, нема расправе. Да нисам морао да журим, остао би још. Ма... С' времена на време мора мало и ђаволима да се да...Сент фром мај Шајоми...Mi smo dali novu, prosli bez problemaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 284 Napisano juče u 21:49 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ја морао да се вратим вечерас и на наплатној рампи дам ону картицу од јутрос, коју сам узео када смо кренули из БГа а не ону коју сам узео када сам кренуо из Ниш. И после пола сата расправљања, морах да платим 1410 дин А ову другу, праву, неће ни да констатују, кажу већ је убачена ова стара у систем, затворише траку и нема пролаза док се не плати. Ја кажем немам пара, зовите полицију, шефове кога год, ма какви, нема расправе. Да нисам морао да журим, остао би још. Ма... С' времена на време мора мало и ђаволима да се да...Сент фром мај Шајоми...Vlajko a sto si dao tu karticu od jutros? Ona je postala nevezna jer su otvorili rampu kod Naisa koliko sam ispratio. U povratku nisu ti mogli nista jer na toj kartici nema registarske oznake koliko znam. Trebao si da das "povratnu" karticu sa Naisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1667 Napisano juče u 21:55 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Грешком, случајно њу извукао из џепа уместо ове нове. Да сам само отишао, нахватали би ме лако преко таблице...Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5664 Napisano pre 23 sati Drug član, 2519 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će biti sledeća tura doceka studenata kod nas u gradu… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2310 Napisano pre 23 sati Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao naš narod - preko preče, naokolo bliže. Ovo je bila današnja putanja: Awesome adventure | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Mar 1, 2025 Ovo je mali video uradak kolone kod Aleksinca, dolaska na zborno mesto i defilea. I na kraju, selfi sa snimka dok prolazi kolona 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19571 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8574 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj slobodnoj proceni, duplo više ljudi u Nišu u odnosu na KG. Izuzetno gusto pakovanje na trgu, IZUZETNA energija. Ali, izuzetna! Studenti kao pčele radilice, narod pun poleta, solidarnost sveprisutna, ljubav teče ulicama i preliva, širi centar tačkasto obojen, sve kafane pune, parkinzi zakrceni, auto put kao Venecija-Milano, branik na branik all the way... Jedino mi krivo sto ce ovaj dežurni brojač glava otići i ovo neće trajati. Istorija se valja ulicama, treba uživati u tome! Scena kada hor i narod pevaju Bože pravde... Uh... Najbrojnijih 16500 koje sam u životu video! Da nisam čuo da je toliko , zakleo bih se na 150k. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9472 Napisano pre 22 sati 4_tocka_i_karoserija, 2017 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji... Možda je poneko registrovao da sam napisao da sam slučajno sreo Mišu u NS, i nikog drugog. Danas, probijam se kroz masu kod konja, i na jedno 10m ispred konja sretnem... Mišu!!! I nikog drugog. @misa-pei čoveče, još ne mogu da se načudim @severian tih 6,000 što pominješ - čija je to cifra leba ti? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19571 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8574 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16500,greška u kucanju... Zna se koji bolid broji u glavu... Al svakog desetog izgleda 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9472 Napisano pre 22 sati 4_tocka_i_karoserija, 2017 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitam jer je nenadležni rekao da je juče u Niš došlo 16,000 automobila. Biće da su kasno shvatili šta to implicira, ali nije mogao danas da kaže manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19571 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8574 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno, nebitno je šta taj lupeta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 67 Napisano pre 15 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Mator sam,smrzo sam se , verovatno ću obilovati ali ne žalim i opet bih 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1947 Napisano pre 15 sati Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Super kvalitetno porodično pumpanje. Veliki pozdrav za sve učesnike i divne domacine 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10964 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zaludan je napisao: Ma pitam jer je nenadležni rekao da je juče u Niš došlo 16,000 automobila. Šta, nije bilo organizovanih autobusa ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4334 Napisano pre 14 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro i SREĆAN povratak svima koji su zanoćili u napumpanom Nišu. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano pre 14 sati Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Atorn je napisao: Dobro jutro i SREĆAN povratak svima koji su zanoćili u napumpanom Nišu. Dobro jutro. Evo mi jos majemo ovde Sad na burek.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7222 Napisano pre 12 sati Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sinoć zamajao, još pijem kafu, pa posle kod Pita na burek. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...