Gordak985 2859 Napisano juče u 11:35 Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je prošlo na naplatnoj rampi? Videh klip da stoje na rampi.20ak minuta na južnom izlazuSent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6227 Napisano juče u 11:51 Drug član, 2121 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15417 Napisano juče u 11:55 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Motorcyclist je napisao: Ko je kolega sto je dao intervju? @saxi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6227 Napisano juče u 11:56 Drug član, 2121 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Gordak985 said: Čekamo vas! Sent from my 2107113SG using Tapatalk Na 100 m sam od vas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3351 Napisano juče u 11:58 Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: Na 100 m sam od vas Stavi naočare za sunce da te ne zaslepe. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2859 Napisano juče u 12:00 Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene odvukli na drugu stranu, Atorn juri vozove :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1472 Napisano juče u 12:02 Drug član, 1983 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste parkiranih? Niste na trgu Nikole Pasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paavv222 2 Napisano juče u 12:11 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NC750S, jet force c-tech Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se prikljuci motorom ko nije bio od pocetka? Hvala Promenio juče u 12:11 član paavv222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2790 Napisano juče u 12:11 Vozac A kategorije :D, 966 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан величанствена Србијо!!! Макрина и ја смо, као што смо и рекли, дошли да испратимо браћу и сестре. Од самог доласка сам увидио да је број моториста који ће кренути пут Ниша много већи од списка на форуму. Нас двоје смо за свакога спремили широк осмјех и махање уз поруку:"Срећан пут и хвала вам!" Ево и неколико фотографија: 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6227 Napisano juče u 12:18 Drug član, 2121 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo trenutno u ulici Nikole Pašića kod Kalče. A ako sam dobro razumeo oko 14h idemo ka tehničkim fakultetima da dočekamo kolonu. Nećemo moći do naplatne rampe jer kažu da su ogromne gužve na ulazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8729 Napisano juče u 12:55 Drug član, 898 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Info iz prve ruke: rampa na ulazu u Niš sa autoputa je bila dignuta! Na snimku koji sam okačio pre je oko 270 motora. Pumpaj dalje! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4333 Napisano juče u 13:11 Drug član, 1071 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Na 100 m sam od vas Živke, u cafe pipi sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4333 Napisano juče u 13:12 Drug član, 1071 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: Čekamo vas! Sent from my 2107113SG using Tapatalk Al je leep ovaj levi sa kosom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6227 Napisano juče u 14:54 (promenjeno) Drug član, 2121 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Promenio pre 13 sati član živke 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10963 Napisano juče u 15:47 Ne silazi, 2489 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 5 Napisano juče u 16:08 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Kaže voditeljka na N1 da ovoliko motociklista nije videla ni u filmovima Voltera Hila Sent from my SM-G980F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6836 Napisano juče u 17:19 (promenjeno) Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan, kakva voznja, kakvi ljud….. fenomenalno. Na naplatnoj u Bg-u prvo nisu hteli da nas puste ali smo napravili haos guzvu pa su podigli rampe. Na iskljucenju kod Nisa su nas pustili. Svaka cast redarima i policiji na organizaciji Poseban naklon nislijama koji su nas ovako srdacno i nasmejano docekali Promenio juče u 17:23 član Sharky - Alex 25 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano juče u 18:52 Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano juče u 19:03 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Saša Brdar ist in Niš, Zentralserbien, Serbien. | By Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Saša Brdar ist in Niš, Zentralserbien, Serbien. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano juče u 19:04 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Saša Brdar ist mit Dusica Brdar in Niš, Zentralserbien, Serbien. | By... WWW.FACEBOOK.COM Saša Brdar ist mit Dusica Brdar in Niš, Zentralserbien, Serbien. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano juče u 19:05 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du... Bajkerska ekipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10963 Napisano juče u 19:24 Ne silazi, 2489 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4333 Napisano juče u 19:41 Drug član, 1071 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza nađi Nišliju @živke Da te odvede u Caffe Pipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3958 Napisano juče u 20:02 Astro Puki krsi sva pravila!, 963 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo face. Ja sam prodao motor pre neki dan ,inace bih bio deo dogadjaja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10963 Napisano juče u 20:07 Ne silazi, 2489 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, punisa 16 je napisao: Ja sam prodao motor pre neki dan , I ja... Šmrc, morao sam kolima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...