There is no spoon 206 Napisano juče u 10:12 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sinoć "slučajno" promašili uključenje od Niša prema Beogradu i zavrsili u Leskovcu. Evo frustukujemo, pa polako nazad. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7812 Napisano juče u 10:18 Drug član, 2981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitam jer je nenadležni rekao da je juče u Niš došlo 16,000 automobila. Biće da su kasno shvatili šta to implicira, ali nije mogao danas da kaže manje.Haha, budale samo barjake brojale Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1668 Napisano juče u 10:41 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Неки право из Ниш на плави мост, пумпање не престаје!Сент фром мај Шајоми... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 863 Napisano juče u 10:54 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada idem na neku grupnu voznju sa ekipom pa mi srce puno i milina.. A doziveti ovako nesto je verovatno neopisivo.. Bravo momci !! https://x.com/blondie_yeah/status/1895924864055488939?s=46&t=yPPksW_A10RcFacUOMvvUw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 211 Napisano juče u 10:58 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se navukao na tu kolicinu adrenalina i emocija... Sad bih svaki dan na neki skup, ali mislim da cu da napumpam emocije za 15-ti mart! Znači, MILION emocija! Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12584 Napisano juče u 11:39 Drug član, 1317 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, malitomic je napisao: Super kvalitetno porodično pumpanje. Veliki pozdrav za sve učesnike i divne domacine mozes li da verujes da su za ovog momka sa zadnje slike botovi napravili snimak i napisali: sta je ovo jehovini svedoci skrnave tvrdjavu. Ma majku vam jebem prokletu, spisak svih botova( a postoji) mora biti dostupan i objavljen i da se snose posledice botovanja, majku im jebem jos jednom. 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9481 Napisano juče u 13:00 4_tocka_i_karoserija, 2017 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nego, recite mi ko nas finansira da tražim neku refundaciju troškova 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11159 Napisano juče u 13:27 Drug član, 548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, zaludan je napisao: Nego, recite mi ko nas finansira da tražim neku refundaciju troškova Kazaću ti, al da mi daš 10%. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 252 Napisano juče u 13:53 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam otisao do parkinga ikea, samo da dam podrsku i pozelim sretan put. Upoznao @draki sa Makrinom i meni srce puno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9481 Napisano juče u 13:55 4_tocka_i_karoserija, 2017 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Best je napisao: Kazaću ti, al da mi daš 10%. Čim me isplate! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano juče u 14:52 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Nego, recite mi ko nas finansira da tražim neku refundaciju troškova U ponedeljak ide uplata Solaku od prodaje sbb-a, pa ce od utorka ispred N1 da idu prijave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3656 Napisano juče u 15:42 Malinar u pokusaju, 1727 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da idem, a hteo sam, opet radan vikend. Odmor čuvam ako bude neki protest vezan za rudnik litijuma, to sam nešto stavio sebi kao prioritet, ne može sve, majku mu. Drago mi je da je bilo još bolje nego u KG-u, jer je ovde bilo ludilo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6850 Napisano pre 23 sati Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kuci, nas dvoje spavali u Sokobanji, jutros mokro i kisica a mi odlucili da istrazujemo i probamo neke druge puteve. Zabava pocinje kad te navigacija navede da sa seoskog puta skrenes na sporedni (seoski) put 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1781 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, petar_lord said: Ja kada idem na neku grupnu voznju sa ekipom pa mi srce puno i milina.. A doziveti ovako nesto je verovatno neopisivo.. Bravo momci !! https://x.com/blondie_yeah/status/1895924864055488939?s=46&t=yPPksW_A10RcFacUOMvvUw Хвала. Најзад имам доказ да сам био! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1781 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Нисам био у Крагујевцу, па не знам како је било тамо, али ми се чини да су Нишлије јуче поставиле задатак свима. Никад нисам видео онакву организацију масовног протеста. Хиљаде људи су радили као редари, сервирали храну, усмеравали масу, опслуживали бину. Све под конац. И пре Ниша је саобраћајна затворила аутопут за нас (испред и иза пратња, затворени сви улази на аутопут док ми не прођемо)... а у Ниш су нас (додуше после доста чекања да све припреме) увели за 10 мин, ефикасним затварањем саобраћајница. Пријатно сам изненађен како је саобраћајна полиција организовала подршку. А још пријатније домаћинима, који су организовали су дефиле мотора кружно, кроз сам центар. Наша поворка иде уз много буке, па то покрене људе... али је ово јуче било изнад тога. Дочекали су нас ко ослободиоце (потпуно незаслужено!). Људи су поздрављали и махали, "бацали пет" у покрету (ако нисам 100 руку пљеснуо), грлили нас кад станемо - две девојке су дошле да ме поздраве и скроз се расплакале. Невероватна емоција! Уопште не умем то да опишем. Људи су сад то те мере жељни неког нормалног друштва, да је то један неиздрж. Ако нисте били у Нишу јуче, пропустили сте највећи скуп (а вала и највећи мото дефиле) у историји овог града. Немој да вам се то понови у Београду! Promenio pre 23 sati član MrD 10 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 70 Napisano pre 22 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, deda54 je napisao: Naleti na ovo na Facebooku sva čast ko se setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 249 Napisano pre 19 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan A danas, ko je učestvovao u koloni u povratku iz Niša sa parkinga Nais-a, imao je priliku da doživi neverovatnu razmenu poštovanja i emocija preko bankine. Ne nešto puno daleko nakon što je naša kolona krenula autoputem, dešava se mimoilaženje sa velikom kolonom taksista iz Beograda, i u nastavku kolona taksista iz Kragujevca, koji su krenuli da preuzmu studente iz Niša i razvezu ih. Gledam ispred i iza sebe, siguran sam da skoro da nije bilo motoriste u koloni koji nije levu ruku visoko držao da pozdravi taksiste, a isto tako nisam primetio ni jedan automobil taksista koji nije držao ruku kroz otvoren prozor da nas pozdravi, i to je trajalo dovoljno dugo da je već krenula skoro da mi trne ruka. Tenutak kada sam bio više nego siguran da ovaj "trud" ne može da bude uzaludan 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 99 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pohvalim domaćina@vasa.93. Čoveka nisam ni stigao da upoznam na kraju a ugostio me kao da sam mu rod najrođeniji. Takođe bila je čast deliti sobu sa @yogibear, nadam se da te nisam budio hrkanjem Promenio pre 19 sati član Xnikolax 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 249 Napisano pre 18 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 3. 2025. at 13:55, the_doctor je napisao: Info iz prve ruke: rampa na ulazu u Niš sa autoputa je bila dignuta! Na snimku koji sam okačio pre je oko 270 motora. Pumpaj dalje! Nisam siguran da im je bila namera da podignu rampu! Prvi deo kolone je prolazio sa podignutom rampom, a ispred mene i drugara koji je bio na levoj strani paralelno sa mnom u koloni, rampa se "zalupila" i zamalo nas poklopila. Drugar je jedva stao da ne udari u rampu, a ja pošto sam bio sa desne strane sam je izbegao obišavši je kroz prostor dovoljan da prođe motor, a onda su svi za mnom nastavili kroz prolaz sa spuštenom rampom. Kao da im je neko naredio da usred kolone je spuste i ipak nas ne puste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6850 Napisano pre 18 sati Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Rampa se automatski spustala a radnici su stiskali konstantno dugme kako bi bila podignuta, verovatno neko nije znao da je podigne na duzi period i ostavi tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4625 Napisano pre 8 sati Nemanja Stojanović, 1487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19619 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8578 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar aparat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4334 Napisano pre 6 sati Drug član, 1072 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Samo za visoke poput @živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18262 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Integrisan, 5432 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan edit Promenio pre 6 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6250 Napisano pre 4 sati Drug član, 2124 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih slika iz Niša koju sam video. 360 stepeni iznad trga: https://www.facebook.com/share/p/15n6d6kRVq/?mibextid=wwXIfr 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...